Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

MÜEBBETSEVDAM siz ne güsel bitirmişsiniz işleri ohh ne güzelll canım yaa darısı bıze zor valla Allah herkese kolaylık versın senın evın yerlestımı canım esyaların?

türkiyem buda güzel canım...
müebbetcim bende çok seviyorum kozayı..bide son zamanlarda alicanlı kızlı davetiyeleri çok görmeye başladım..değişik olsun ya biraz

Son düzenleme:
MÜEBBETSEVDAM siz ne güsel bitirmişsiniz işleri ohh ne güzelll canım yaa darısı bıze zor valla Allah herkese kolaylık versın senın evın yerlestımı canım esyaların?

çok canım henüz yerleşmedi bu hafta sonu mobilyaların oturm grupları gelecek.diğerleri yapılıyor. sadece ev tadilatını bitirdik biz canım.

evet zeysb benimde çok hoşuma gidiyorlar ya hihoyyyt

bende bunu beğeniyorum canlar resim ekleyemedim burdan bakın sonra kaldırırım linkini

Son düzenleme:
ben buldum:ister gelin ister gelmeyin biz bu akşam halaya bağlıyoruz..sizide aramızda görmekten, halay başı olmanızdan mutluluk duyarız...:dance:az yiyin çok takınızsırnaşık şey

canım ben bunu yazarsam bızım burda acaıp laf ederler :)

haha kuşum zaten bu yazılmaz yahuuu şaka şaka...
nese kızlar ben kaçayım iiki bir izin aldım sabaha kadar otururm artık....hepinizi öpüorum
müebbetcim Allah kolaylık versin balım

Günaydın güzeller hayırlı cumalar...

Ben Afyonları patlatmaya çalışıyorum...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…