Hemşom senin hangi mobilyaların gelmedi daha. Sanki öyle bişey yazdığını gördüm
nikimide yazsan olurkaydirigubbakcemile3he kız buraya gelin geliosun..çalışcanmı napacan bilmiomda canın sıkılırsa çıkarır gezdiririm seni kız ankaramızdaalkisalkisalkis
ya canım okuomdaaa..neden hazır pike almıosun anlamadım ucuzlar kumaş ayrı dikim ayrı uğraştırmazmı
kız ankara güzeldir alışırsınhihoyyyttmm canım öyle yazarım :) çalışabilirim canım çünkü canparemin kendi iş yeri... ama sıkıldığım zamanlar çok olur o zamanda buluşur gezeriz inşallah sevmediğim ankarayı :1no2:
glsn kıs ne güzel şeyler takmışlar bozdurup bozdurup yemek lazım kaydirigubbakcemile3 buarada her oynamak isteyen takıyorsa demek ki baya oynamak isteyen olmuş delikafadulden
Canım hazır pike aldım zaten alıyorum da. Taçtan aldım en son. Ama annem zamanında örmüş dantel hem onun el emeği hatırası var. Hem de illa çeyizde olsun isityor. Ben hiç istemiyorum dantel bişey ama kıramadım. Yoksa ben de o paraya 4-5 takım almasını bilirdim de oldu işte
aybuer canım olsun gelen misafirine verirsin yatarlarken. ben o yönü çok düşünüyorum çünkü ikimizin akrabaları var yatılı gelme ihtimalleri olan. o yüzden bende de 6 pike takımı var.hepsi çift kişilik
aybuer canım olsun gelen misafirine verirsin yatarlarken. ben o yönü çok düşünüyorum çünkü ikimizin akrabaları var yatılı gelme ihtimalleri olan. o yüzden bende de 6 pike takımı var.hepsi çift kişilik
hoşgeldin türkiyem. iyiyiz canım sen nasılsın
alışırsın çok güzel yerleri var tabi zor gubet bi envi Allah yardımcın olucaktır canıma.s.zeysb inşallah canım.bütün akrabalarım orada nerdeyse ama nedense sevemiyorum ya mirmirmirmir
kızlar ya bunu alıcam salona 1 tana daha resım koyucam ıkısının arasında kaldım ıkısıde royal aynı seri bunlar tüylü ve parlak suruyo ama model olarak karar veremedım lutfen yardımcı olun yarın sıparıs verıcem hangısı sızce???
hangısı kızlarr???
doğru diyosun cnm hastalıkta doğumda falan serilir.yatılı misafirlere haklısın...
iyi geceler kızlar ben yatıyrum artık yarın ders çalışacagım erken kalkıp...iyi geceler hepinize.
saol bitanem bende iyiyim cok yorgunum bugun basladık eve badanaya dolaplara falan inşaat oldu evın ıcı ya temızlık falan cok zor cok yoruldum:çok üzgünüm:
alışırsın çok güzel yerleri var tabi zor gubet bi envi Allah yardımcın olucaktır canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?