:basıyazmalıkız aldıklarını ı gunlerde kullan baya sey almışsın [/COLOR]
BaŞıYaZMaLıKıZ; renkleri çok güzel cıvıl cıvıl güle güle kullan.
Başıyazmalı cicilerini güle güle kullan, tavalar ve kalıp vardı galiba renkli, çok tatlılardı, güle güle kullan şeker:1hug:
:1hug:
aldıklarını iyi günlerde kullan
kek kalıbının rengi ne güzel nereden buldun ben heryede kırmızı bordo gibi bi renk gördüm
o renkli tencereleri nerden aldın
o çilekli tuzluk biberliği nerden aldın
bende istiom onlardan
kaça aldın bide
acillllllllllllllllllllllllllllll
:1hug:başıyazmalı , sulfat cicilerinizi gördüm . güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2
.
canım eb guzel seyler hepımızın olsun ozaman gozunaydın cnm 2 sene az deıllhihoyyyt
ben kaçıorumm kızlar
böcük sana iyi yolculuklar belki görürüm seni tv de, hayırlısıyla git gel arkadaşım
zeysp hepsi süperler o kırmızı da gözüm vardı benimde , iyi günlerde kulann canım
kime didin kızzzz ben fransız kaldımkaydirigubbakcemile3
ben kaçıorumm kızlar
böcük sana iyi yolculuklar belki görürüm seni tv de, hayırlısıyla git gel arkadaşım
zeysp hepsi süperler o kırmızı da gözüm vardı benimde , iyi günlerde kulann canım
sana cnmmm a.s.
saten çekici nevresimim hhihih
misafir odam için:
KAYNAK:TAÇ
1-2 ayda bişi almamam gerek kartlarım çortlıycak
selam herkesee.. uyy böcüğüm sendemi gidiyosun, sevgilimde gidiyo.. ama bugün arkadaşına fal baktırmış flda çıkanlardan hiç hoşlanmadım böyle içim çok tuhaf aklım onda kaldıotobüsle gidiyo onlar 12de falan çıkıcaklar yola.. uff yaa hayırlısıyla bi gitse gelsede bende rahat etsem bu gece yarın gece uyku yok bana
fal baktırmak iyi güzel de işte bu kötü haberleri vermeleri kötü.ne kadar inanmıyorum desekte böyle can sıkıcı olaylar söylediğinde insan yinede korkuyla bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?