Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:basıyazmalıkız aldıklarını ı gunlerde kullan baya sey almışsın [/COLOR]

sağol canım..artık zaman yaklaşıyor ne bulduysam topladımhihoyyyt

BaŞıYaZMaLıKıZ; renkleri çok güzel cıvıl cıvıl güle güle kullan.

:1hug:

Başıyazmalı cicilerini güle güle kullan, tavalar ve kalıp vardı galiba renkli, çok tatlılardı, güle güle kullan şeker:1hug:

aldıklarını iyi günlerde kullan
kek kalıbının rengi ne güzel nereden buldun ben heryede kırmızı bordo gibi bi renk gördüm

canım bakırköyde oturuyorum ben hep bahsi geçen züccaciyeden aldım..hatta renk seçmekte zorlandım mor yeşil kırmızı birsürü vardı..

o renkli tencereleri nerden aldın
o çilekli tuzluk biberliği nerden aldın
bende istiom onlardan
kaça aldın bide
acillllllllllllllllllllllllllllll

canım bakırköyden aldım..
tavalar küçük boy 5 tl büyüğü 6 tl..
tuzluklar 7.5 tl canım..

başıyazmalı , sulfat cicilerinizi gördüm . güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2

.

canım eb guzel seyler hepımızın olsun ozaman gozunaydın cnm 2 sene az deıllhihoyyyt

ben kaçıorumm kızlar

böcük sana iyi yolculuklar belki görürüm seni tv de, hayırlısıyla git gel arkadaşım

zeysp hepsi süperler o kırmızı da gözüm vardı benimde , iyi günlerde kulann canım

görüşürük canım teşekkürler daha güzeli senin olsun öptüm:1hug:a.s.

selam herkesee.. uyy böcüğüm sendemi gidiyosun, sevgilimde gidiyo.. ama bugün arkadaşına fal baktırmış flda çıkanlardan hiç hoşlanmadım böyle içim çok tuhaf aklım onda kaldı otobüsle gidiyo onlar 12de falan çıkıcaklar yola.. uff yaa hayırlısıyla bi gitse gelsede bende rahat etsem bu gece yarın gece uyku yok bana

2yıldır peşindeydim dedim diemi dedin ahahha ay koptum lafın gelişi kız ooo..40 yıllık dostuz misaliii...bin yıllık şey gibi..ilahi..saol canıma.s.

sinaycım hayırlı olsun tatlım alyansın..
sulfat keşke bana da öle bişi olsa :)çok iyi olurdu para bulsam..
eksik bitmiyor ki al al..ben birde tam evleneceğim zaman işten ayrıldım ama Rabbim darda koymuyor hamdolsun..

bu arada biz balayına uzungöle gidiyoruz inşAllah..
bungalow evlerde kalıcaz tek hayalimdi

birdeeeeee unutmadan sölim ben pikelerimi sadece dantel bizden kumaşların tümü kadından dı 200 tl ye sardırdık..

fal baktırmak iyi güzel de işte bu kötü haberleri vermeleri kötü.ne kadar inanmıyorum desekte böyle can sıkıcı olaylar söylediğinde insan yinede korkuyla bekliyor

fal baktırmak iyi güzel de işte bu kötü haberleri vermeleri kötü.ne kadar inanmıyorum desekte böyle can sıkıcı olaylar söylediğinde insan yinede korkuyla bekliyor

yaa evet evlilikle ilgili bazı şeylerden korkuyodum zaten bide o deyince tam oldu.. zaten benimki anlatmak istemedide dayanamadı bana anlattı, önceden tembihliyo bak sen çok kafana takıyosun öyle yapmazsan anlatıcam diyede tamam dediğimizde tamam olmuyo işte.. Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

Bukett güle güle giy, resimde isteriz amaa alkisalkisalkis

bu arada pikelerde çok güzeldi güle güle kullanın..

hee birde gelinlik, mandilinindi sanırım oda harikaydı :) ama ben mandilini kapalı sanıyodum yaa şaşırdım görünce kafamçokkarıştı

başka bişiler daha vardı sankimde unuttum CADIARZU

Yaa benim yarın sınavuım var ve hiç çalışmadım canım hiç istemio sayfalara 2 şer baktım.Arsima herşeyin çok güzel , mandilin gelinliğini gördüm pek yakışmış :) zeysb nevresimlerin çok hoş birde süpürge vardı başka neler vardı bilmiyorum atladıysam özür ... Güle güle kullanın arkadaşlar bana şans dileyinde sorular doğru çıksın atmasyon yapcam gibi görünüo...

oyy yarın açıköğretim sınavı var dimi yaa bende gircektim unutmuşum :1shok:

bol şans sana şimdiden, ben ata ata son sınıfa geldim yaww gel sanada bi sürtiniyim bulaşır belki :teselli: inşallaahh kalemin hep doğru yanıtlara gider :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…