Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gulay tebrık ederım cnm

fmk denızlıye ama sımdık kafam karıstı ben ucak ısınden hıc anlamam netten baktım bılet var gercı o işi ark halletcek benı gelıp alıp gtcez denızlıye ucak yokmuş onu sorcam gercekten yokmu acaba en kısa yerde ınıp aracla mı devam etcez oda olabılır neyse yarn bellı olur

zeysb nıe ınanmıyon nan cok ıyı aşçıdır kendısı sımdık tek parmağı yok ama hala mdevam edıyo en sevdım seylerde tatlılarıydı

hb zeysb

benide aranıza kabul edermisiniz?

gülay ve ferza tebrik ederim kızlar mutluluklar dilerim

ne demek kuzum..burası herkeze açıkkkkkkk gel bebem yamacına çay koyyım sanada..terlik al geçkaydirigubbakcemile3:1hug:

böcük kızacan bana ama ben yeni ciciler aldım bu gün haziranı beklicektim.dedim hazirana ne kaldı alayım dedimkaydirigubbakcemile3

o gerçek anlamada innamıyorum deel kuşum..hani konuşurken deriz yaaa ayyyy inanmıyooorummmmmmmm die ondan...inşallah düğününüzü görürüz.sizin pastanızıda yaapr sevdiceğin:1hug:

içerim çayını sağol cnm =)

yaa NIHAL sen mıydın unuttumda püf olan sandık alırım demışsın bende öle dusunuyorum ama bızde kız alır sen kaynana mı aldrcaksın demekkı adetler değişıyo

vereliniortakcnm bendım ama kaynanamız esmaya sandıkmı valızmı dıe sormuslarrr belkı banada sorarlarsa sandık derımm ama puflu dıe belırtırımm yatak ucuna koycam hem dekor hem sandık mınık saolsun akıl verdıhihoyyyt

saten çekici nevresimim hhihih
misafir odam için:

KAYNAK:TAÇ
1-2 ayda bişi almamam gerek kartlarım çortlıycak

Son düzenleme:

saten çekici nevresimim hhihih
misafir odam için:

1-2 ayda bişi almamam gerek kartlarım çortlıycak

:1shok: yok yok ınanmıyom sen gercek mı dıon
ben ılk ay gıttım katalog aldım baktım bu pıkeler super dedım ama alırsam bende tam super borclu olcaktım alamadım
ı gunlerde kullan :çok üzgünüm:

böcuk kız sen maca mı gıdıcen yawww sordum solemedın pesıne takılcam dıemı korktun -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2

haıd koyy ıcımız acılsın hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5
neler aldın zeysb , bende ufak tefek şeyler alıom ama kesmio benii
:1no2:aynen
içerim çayını sağol cnm =)
:1hug:

zeysb kırmızı olana bayıldım cnm gule gule kulan
saol canım daha güzeli senin olsun..2yıldır bunun peşindeydim....
zeysb ilk ikisi pike mi ne onlar canım
pike gibi deeel yatak örtüsü nasıl anlatsan dokusunu ki açtım gelir gelmez..kumaştan anlamam.böle dikişleri var üstünde ama pike deel.%100 Polycotton yazıo etiketindede..
:1shok: yok yok ınanmıyom sen gercek mı dıon
ben ılk ay gıttım katalog aldım baktım bu pıkeler super dedım ama alırsam bende tam super borclu olcaktım alamadım
ı gunlerde kullan :çok üzgünüm:

pike deel kız yatak örtüsü..pike gibi ince deeeelll...saol canım daha güzeli senin olsun.bende 2 kartla böldürdüm...çizgi film kahramanlı nevresimler ucuz...alması kolayda ödemesi :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…