Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada şimdiden iyi yolculuklar, sen mutlaka deplasman konusunda antremanlısındır ama yine de aplalık işte söyliyim de içim rahat etsin, dikkat et giderken gelirken klava: tamam mı şekeryerimseniben

benı ılk ıstemeye kımler geldı tahmın et

bu arada şimdiden iyi yolculuklar, sen mutlaka deplasman konusunda antremanlısındır ama yine de aplalık işte söyliyim de içim rahat etsin, dikkat et giderken gelirken klava: tamam mı şekeryerimseniben

tmm apla onume bakar gıderım sonra gelır bırı bana carpar
sen merak etme yanımda erkek arkadaslarım olcak ayy canlarım beını yarın ısten almaya gelcekler
ılk defa ucağa bıncem tırsıyom
:

kim kızzzfisfisfis

böcük korkma canım bi çıkış bide iniş zaten yurtiçi uçuşlarında havada çok az vakit geçioo, heyecan yaparsan havaalanında yasemin çayı falan iç kuşumm

böcük korkma canım bi çıkış bide iniş zaten yurtiçi uçuşlarında havada çok az vakit geçioo, heyecan yaparsan havaalanında yasemin çayı falan iç kuşumm

doğru sölüosun kuşum..bende melisa çayı içim uyorum ahaha...yada bir kadeh fiskiiidermişiiiiiiiiimkaydirigubbakcemile3

hayirdir yolculuk nereye... hic tirzma ucmak cok zevkli keyfini cikar :lepi:

nerye gidiyorsun böcügüm

kizlar yarin kinam vaarrrr, dua edinde hersey tikirinda gitsin :)
resim cektim gelin masamin KK ile paylasim dedm

feyzacim yarin icin bol eylenceler... orasi nersei kim yapti süzledi

kusura bakma bana göre biraz fazla abarti olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…