Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bişey sorucam hani margarinlik ve limon saklamak için kapaklı minik cam kaplar var yaa, onların renkli cam olanları var mı? Plastik renkliler gördüm ama cam göremedim :1no2:

canım tereyağlığını bilmemde ben limonluğunun altı mor renk üstü normal cam olanını tepe homeden almıştım. yerimseniben ve aldığımda onun limonluk olduğunu bilmiyordum mumluk zannedip almıştık hemde 2 tane :roflol: küçük mumu yakıp altına koyduk kapağını kapatında hava kesinldiğinden mumda söndü :roflol: sonra öğrendikki limonlukmuş :roflol: aynı zamanda turkuaz maviside vardı canım ben kdehleriyle takım olsun diye almıştım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süpermiş :)))) ilkokul deneyi gibi, ortamda oksijen olmayınca yanma olayı gerçekleşmez a.s turkbayragi

çalış köle gazoliiinn çalııışş zemuszemuszemuszemuszemuszemus
cilala parlat
cilala parlat
cilala parlat
kaydirigubbakcemile3
zaten işimiz de cilalama parlatmayla ilgili, tam bana göre olmuş bu smile :))
köle gibi de çalışıyorum zaten

benden başka da kimse yok..

aşk olsun ben yediye kadar burdayım....
çalış lahana çalışzemuszemuszemuszemus

Pashminam, Nihalim hoşgeldiniz hihoyyyt

ayy bi an kimse ugramıcak burda yalnızlıga mahkum kaldım sanıyordum mafoldumben

Pashminam, Nihalim hoşgeldiniz hihoyyyt

ayy bi an kimse ugramıcak burda yalnızlıga mahkum kaldım sanıyordum mafoldumben

hısbulduk cnmm ılk defa burayı bu kadar bos goruyorumm napıon tek basına kuzum buralarda :teselli:Şeniz

selam kızlar nasılsınız???

iyiyiz balım sen nasılsın ?

hısbulduk cnmm ılk defa burayı bu kadar bos goruyorumm napıon tek basına kuzum buralarda :teselli:Şeniz

sorma Nihalim, baktım kimse yok dedim az temizleyip toparlayayim topici, sildim süpürdüm simdide ütülerini yapıyorum ceyiz güzellerimizin :roflol:

sizi bekliyordum kuzum Şeniz

ben ıım cnm sen nasılsın ?

iyiyiz balım sen nasılsın ?

sorma Nihalim, baktım kimse yok dedim az temizleyip toparlayayim topici, sildim süpürdüm simdide ütülerini yapıyorum ceyiz güzellerimizin :roflol:

sizi bekliyordum kuzum Şeniz

iyiyim kızlar sabah erkenden b.köye indik alışverişl falan yaptık geldik biraz uyumuşum bende kalkınca kızlara bi bakıım dedim napıolar.

İyi olduğunuza çok sevindim dışarda bunaltıcı bişr sıcak varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…