Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oktarcım çok saol seninkide hayırlı olsun
kızlar bişey sorucam benim koltuklar antilop sizce nasıl bişeydir bu
leke tutarmı tutarsa kolay çıkarmı

Benim koltuk kumaşlarıda sertex antilop kumaş dediler. Mürekkep dahi dökülse leke tutmuyormuş.

kız inanki dalga geçmiom iş çıkışı olabilir günler uzun napiim kaydirigubbakcemile3

hoşşik :)
biz imam nikahınıda bu hafta aradan çıkartalım diyoruz
oda akşam olacam

Arsima ümraniye'ye gidemeyeceğim çünkü hiç vaktim yok. Eltim bugün metro city'e bakacak varsa alacak. Yoksa rica ediyorum bulan arkadaş alıp gönderebilirmi???? Ödemesini hemen havale yaparım.

o tarafa gitme ihtimalim yok ama olurda yolum düşerse alayım 3lü set sana
ama uzak olduğu için gidememe ihtimalim olduğu için söz vermiyorum canım

oktarcım çok saol seninkide hayırlı olsun
kızlar bişey sorucam benim koltuklar antilop sizce nasıl bişeydir bu
leke tutarmı tutarsa kolay çıkarmı

koltukçu dediki bana
evet çiz dök bişiler et leke tutmaz ama 6 ay kadar kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınnnnnn

cuma günü antalyaya gittimmmmmmmmmmm dün sabahda döndümmmm. güya iş için gittim ama 2 gün tatil yaptım çok güzeldiiiiihihoyyyt

buket mobilyaların hayırlı olsun falan dmeiş arkadaşlar ama görmedim ben..esmy namazlıklar çok gzl şıkmış...geçmişi çok okuyamadım kızlarr.dimplesimm tatilin çok güzel geçmiş sevinmalkisalkisalkis

Esma çok güzelmiş sandıktan çıkanlar valla arada bir kullanmalısın el emeği hepsi çok güzel

Arsima canım bu erkeklerin hepsimi böyle hepsi mi rahat olur yaa aynından bendede var güzelim sen canını sıkma yeter nasıl olsa onun da iki ayağı bir pabuca girince anlıycak

çokkk sevindim canımmm:))

teşekkür ederim balım Şeniz

canım benim inşallah vize işi olur ve hemencik toparlanırsınız

aminnn hepimizin işleri hemncecik olur inşallah Şeniz

bktbb
canım resimerine baktım yatak odana ve yemek takımına bayıldım.çok güzeller.koltuklarında güzel ama ben iki renk sevmediğim için diğerlerini daha çk beğendim.
hayrılı olsun canım...
güle güle kullan inş...

Arsima canım bu erkeklerin hepsimi böyle hepsi mi rahat olur yaa aynından bendede var güzelim sen canını sıkma yeter nasıl olsa onun da iki ayağı bir pabuca girince anlıycak

düğün günü herhalde iki ayağı bi pabuca girecek
biz sabahtan evi yerleştirir 5 te nikaha gideriz
nişanlım bi ara rüyasında görmüş nikaha yetişemiyoruz kotla fln gidiyoruz
rüya gerçek olacak galiba
tüh gelinliğede o k adar para verdik
şakkıdı

kaydirigubbakcemile3 gulcem ama kusra bakma boşver hep hep gelınlık olmazkı sızde kotla gıdın
gelınlığın noldu senın aldın mı bıtmedı mı daha resım koymuycan sanırsam

saol cnm benimde iki renk oldu koltuklar haklısın sen deyince farkettim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…