hayatım kız niye 3 gün yarın nerdesin bakiim????
çok güzelmis hayatim bu yaa kaca aldiniz tatlim
dark angel varya ben oraya gitsem aklım karışır ne çok model varr yaa
gidipte eli boş dönen azdır heralde
süper fikir çekmen eline sağlık canım
Benim de düşündüğüm şarkı bu kaydirigubbakcemile5 Tabii daha iyi bi alternatif bulamazsam o güne dek
hayatım, hoşgeldin. naptın toparladınızmı çeyiz yerleştimi.
naptın yerleştinmi eve :1hug:
kızlar banyoya çamaşır sepeti alacağım ama ikisi arasında kararsız kaldım
hatta sepetlerin birinde kendi içinde de kararsız kaldım
misela aşağıdaki resimdeki yatay mı dikeymi :uhm:
ay kızlar ben dans şarkısı bulamıyorum :)
kızlar çok sevinçliyim az önce maaşıma zam geldi:)
Hayatım opuyorumnanaktan
ınss bendeee ıs bulurum yaa
yaaa evlendimm dedim kimseden ses çıkmadı;? naniknanik
ben mi kaçırdım
böcüğüüümm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
şampiyonluk kutlamalarına gidiyorum ayağına bizi mi uyutuyosun kııııııızzzz 3 gündür, hııı?
GLCNN tebrikleeerrrkaydirigubbakcemile5 a.s. :teytey::teytey::teytey: hem çalışıp hem takip etmeye çalışınca ben ne yalan söliyim kaçırıyorum , kusura bakma şeker :1hug:
ayyy çok merak ettimmm kaydirigubbakcemile3evt ama aramısda kalsın kımseye demek yok ha
hoşbulduk canımŞenizBurcu hgelmİŞennnnnnnnn
canım aşkımla konuştuk ee dedi 200 den fazla kişi gelirse ayıp olur. almışken 250 tane alalım dedi. canım söylemeye utanıyorum ama 250 olsun garanti olsun balım yaayok unutmam aksama bakcam 2 yer var oralarda vardır ınş alır aksama foto cekerım sen beğenıncede adama sıparıs verrım
200 tane yeterlı mı
canım hem geçmişte kaldım hemde minik bir misafirimiz var komşunun kızı. 2 yaşında ay bitirdim öpe öpee. yok birle bir şey ya.. çok şekerr...kaydirigubbakcemile2ben gördüm onları ikisi de güzel.
pashminam, hoşgeldin canım.
burcu, geçmiştemisin nerelerdesin sesin çıkmıyor.
canım aramıza hoşgeldinnnn:1hug:yaaa evlendimm dedim kimseden ses çıkmadı;? naniknanik
ben mi kaçırdım
beta inş. son sınıfa geçersin canım
gülçin tebrik ederrim kuşum darısı tez zamanda başıma
Yaaaa kızlar dün bankamatik paramı yuttu, pazar günü kaldım öyle bankamatiğin önünde mafoldumben Şimdi çıkayım da bankaya gideyim ben. Çok yazmayın emi?
Esmy pike çok güzelmiş çiçekli falan çok kibar .Sinay ben göremiom gelinliği :S
mandilincim benim çatal kaşık bıçak takımımın içinde vardı zaten.o yüzden ayrıyeten almadım.yalnız geçenlerde esse mağazasında rastladım ve 30 tl idi.ama o zaman %50 indirim vardı.bir bakmanı öneririm.esse de indirimsiz fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 70 tl falandı
mandilincim kusura bakma canım yaaaa.sonuna kadar okumamışım bennnn.essedeki ayaklı.aklıma bişey geldi ama.yapı marketlerden böyle bir asacak alabilirsin.sonrada o kaşıklar falan ayrıyeten de satılıyor.onları da öyle alırsın.yalnız biraz pahalıya geliyor o şekilde.
tek tek gerekli olanı alabilirsin, kaşık çatal takımında da var pashminanın dediği gibi.
.
aaaaayaaa evlendimm dedim kimseden ses çıkmadı;? naniknanik
ben mi kaçırdım
canım aşkımla konuştuk ee dedi 200 den fazla kişi gelirse ayıp olur. almışken 250 tane alalım dedi. canım söylemeye utanıyorum ama 250 olsun garanti olsun balım yaaböyle uğur böcüklü çiçekli kalpli falan olur ben zevkine güveniyorum. öyle sümüklü böcekli ahtapotlusu falan vardı öyle olmasın yeter... :1rolleyes: heycanla bekliyorum canım. serhatta yazmaya başladı kartonlara zaten :sm_cool:
:
yaaaa anlarım kızım beeen :roflol: :roflol:allah senı ne etmeye
vallah mac amacı ıle gttım ama kıme nıyet kıme kısmt oysa oda bızm gruptaymış yıllardır hıc karsıasmadık neyse
sustum ben
ben gördüm çok hoşmuş canım, iyi günlerde kullanın
yok cnm ne fark eder 250 alırım bende dua et bulalımda hele gerısı gelır
100 tanede crosıle alcam doğru mu yazdım nıckını unuttumkaydirigubbakcemile3
off off ben asık oldum yaa:roflol:
yaa kızlar piyasada serwis seti kıtlığı var sanırsam.
hoşbulduk arsima, a.s.
arsima sepetler cici duruyor ama koyacağın mekana bağlı canım yatay mı dikey oluşu, dikey sanki daha derli toplu durur gibi gelio bana
ya mandilin niye böyle takım alıosun ki bu tip şeyler çatal bıçak setinin içinde var zatenn
Sabahtan beri ütü yapıyorumm..TErledimmm haa kafamçokkarıştı
fmk süprıs bacım süprıs-tatlicadiarzu-
Güzell geçtiiiSanırımm 4.sınıfaa geçiyorummm :sm_cool: hihoyyyt
yaaa evlendimm dedim kimseden ses çıkmadı;? naniknanik
ben mi kaçırdım
dikey olan yer kaplamaz canım
türk mi yabancı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?