Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bunun çoook benzerini buldum sonunda, fotoda çirkin kendisi çoook daha güzel oldu.
biraz daha az kalabalık ve boylarıda kısa birde krem .

bktbb mobilyalarını göremiom sinay gelinliğini göremiom benneyaptımki arkadaş listenizdemi olmam lazım senağlama bende görmek istiyom :çok üzgünüm: bananeee

ohhh baya bişey toplamışsınız piyasadan hayatımm

hayatım bi sen bide tubiş eli boş çıkmış gelinlikçilerden, kararsızlar sizi lülülülülülü lülülülülülü

geçen yaz bir model beğenebilmiştim.

mandilin, nereye takılcak o anlayamadım kafamçokkarıştı

arkadaşlar dün aöf sınavına girenler; sınav soru ve cevapları açıklandı bir bakın istersenizzzz

meraba kızlar işler yoğundu takip ettima ma yazamadım hiç
böcük hayırlı uğurlu olsun canım inş. sonu güzel olur bu defa
tuba cım evin çok şeker allah huzurla oturmayı nasip etsin
sinay gelinliğin çok güzel sanada çok yakışmış her ne kadar önünü göremesektekaydirigubbakcemile3
bktbb canım baktım eşyalarına hepsi harika ağız tadıyla oturursunuz inş.
umarım başka unuttuğum bişi yoktur bu arada benide şu listeye alırsanız sevinirim
4 ekim 2009

bu arada bunlarıda aldım eklim dedim

Son düzenleme:
canımcım ben günlük için çatal bıçak takımı almadım onun için serwis takımımda yok süprizzzzz
misafirlik war bitane, onunkileri kullanmayada kıyamıyorum...

al benden de o kadar. şöyle gönlüme göre beğenemedim bir tane. gündelik kaşık çataşlımı renkli renkli olalardan almıştım evkurdan. bende kepçe seti arıyorum ama kızgın yağda falan erimeyecek cins teflon arıyorum. teflon tencerelerde kullanabileyim diye...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…