Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Darkangel saol tatlım mumluklar harika en son koydukların ne biblomu yoksa başka bişeymii
Gamzemm fıstık gibisin kıss

bılmem kıskandı senı herhal
ya ben bu işe mı el atsam sımdık aksama reım eklıycem dığer kızlarda ısterse baya karlı bı iş olcakkaydirigubbakcemile3

evet canım kıskandım :sm_cool:

bikerem ben daha önce düşünmüştüm bunu teee ocak ayında ama birtürlü bulamıyordum şimdik siz konuşurken hemen böcüğe sordum nerden alıyon diye o da ben alırım sana dedi ölelikle şeyettik bakalım beğenirsem o da yani hihoyyyt

arsima yaa inanamıyorumm benim 13 günüm kalsa uyuyamazdım herhalde geceleri :sm_cool:

arkadaşlar dün aöf sınavına girenler; sınav soru ve cevapları açıklandı bir bakın istersenizzzz

ay hemen bakayım kuzicim naptı acaba saol canım

DİMPLESSSSSSSSS....
vaş vaş vaş yani...
kokişim yerim seni...
bişiy diycen senin düğün makyajın ne kadar profesyonel olmuş öle...
şimdi diğer resimlerine bakınca resmen başka biri gibi geldi bana.
ama heryerde çok tatlısın canım...

darkangel, çoksağol canım

senin mumluklarında süpermiş çok sevimliler.

iyi akşamlar kızlar

tmm aksamı bekle ayy ınş vardır ya dua edın haa olur mu yanımda foto mak var baska guzel seyler gorursem cekerım caktrmadan:jeyyar:

darkangel saol cnm ınş ınş
gule gule kullan aldıklarını cok cıcıler

+18 topici açılmış ama kartlılar yazıyo bi tek. Fena yerden vurmuşlar kaydirigubbakcemile3

vayyy illaki kart alcaz yani,almıcam valla:))
bizde burda yaparız +18 +20 bilem yaparız dimi:)))
beni her an atabilirler bu teklifimden sora:)))
bide gamze ya sen gelinlikle ne kadar değişik olmuşsun yaa valla normal fotolarda başkası sanki:)ama iki halinde çok güzel

Buket esmaa gördüm oooh çok güzel mobileyalar süper yorumda yazdım zaten.... Esma maşallah pek güzelsin avatardan belliydi zatenn

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum tüm güzel yorumlarınız için içimi rahatlattığınız ve önerileriniz için çook tesekkür ederimm :asigim:

Buket esmaa gördüm oooh çok mobileyalar süper yorumda yazdım zaten.... Esma maşallah pek güzelsin avatardan belliydi zatenn

pıtırcığım çok normal çünkü o fotoların hepsi 2007 bazıları 2006 gelinlik fotom 2009:)) hee bide gelinlik insana ayrı bi hava katıyo kızlar tabii

gamze lahanaya katılıyorum daha once cıdde resımlerını ekledııgndede demıstım gelınlık halın cok degısık yanlıs anlama ıkısıde guzel cnm hangı halın gercekse ıkısde super 10 numara
damlaaa:1shok: ne yorumu anlamadım
hee buketemı ok anladı ben
damlacm guzel yorumun ıcın tesekkurler ayrıcaa sen daha guzelsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…