kızlar ben çıkıyorum
görüşmek üzere
13 :asigim:
bılmem kıskandı senı herhal
ya ben bu işe mı el atsam sımdık aksama reım eklıycem dığer kızlarda ısterse baya karlı bı iş olcakkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar dün aöf sınavına girenler; sınav soru ve cevapları açıklandı bir bakın istersenizzzz
benim memlekete yakın bi yerdeyiz kocaelindeyiz bugun Burcunun misafiriyizz
Darkangel saol tatlım mumluklar harika en son koydukların ne biblomu yoksa başka bişeymii
Gamzemm fıstık gibisin kıss
evet canım kıskandım :sm_cool:
bikerem ben daha önce düşünmüştüm bunu teee ocak ayında ama birtürlü bulamıyordum şimdik siz konuşurken hemen böcüğe sordum nerden alıyon diye o da ben alırım sana dedi ölelikle şeyettik bakalım beğenirsem o da yani hihoyyyt
+18 topici açılmış ama kartlılar yazıyo bi tek. Fena yerden vurmuşlar kaydirigubbakcemile3
tmm aksamı bekle ayy ınş vardır ya dua edın haa olur mu yanımda foto mak var baska guzel seyler gorursem cekerım caktrmadan:jeyyar:
darkangel saol cnm ınş ınş
gule gule kullan aldıklarını cok cıcıler
pıtırcığım çok normal çünkü o fotoların hepsi 2007 bazıları 2006 gelinlik fotom 2009:)) hee bide gelinlik insana ayrı bi hava katıyo kızlar tabii
Buket esmaa gördüm oooh çok mobileyalar süper yorumda yazdım zaten.... Esma maşallah pek güzelsin avatardan belliydi zatenn
pıtırcığım çok normal çünkü o fotoların hepsi 2007 bazıları 2006 gelinlik fotom 2009:)) hee bide gelinlik insana ayrı bi hava katıyo kızlar tabii
:)))))))))+18 topici açılmış ama kartlılar yazıyo bi tek. Fena yerden vurmuşlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?