Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

allah o ucakta ki insanlarin yakinlarina sabir versin ne kötü bir sey

bende ailemde ucakta cok fazla seyat ediyoruz allah korusun yarabbim

ayy önceden bende gidip geliodum almanya, rusya, kazakistan, falan şimdi gitmiorum tabi

Kardeşim sık gidip gelio bu ara,

allah korusun yaa kötü bişey olmasın fmk kimseye

ben yalniz olunca hic seyretmem o pogramlari babam annem bakarlar onlarla zevkli oluyor

benim de dizim yaprak dökümü araya cok reklam giriyor sonuna kadar bakmaya dayanamiyourm

bide yeni yeni bakmaya basladigim kavak yelleri ama bitadaki sezon devam edecek
yaprak dökümü de bu sezon son

cnm bak yemınle dua ede ede gıttım cok guzeller vardı ama bıtmış:çok üzgünüm: bende ornek olarak aldım hanıya bu mu dıe boyut olarak falan kucucuk sende ok dedın ben zaten adama ddım varsa uğur böceklı falan ıstıyom 350 tl alcam ddı olsa bıle 350 tane yoktr yerınde gemıyle 2ayda bı gelıyo dedım barı ılk once 250 gelsınde 100 sonra alırz yarın uğrayın dedı
olmaz yok derse dığer yerdekı abıdenn rıca etcem oda cuma gunu gtcekmışbakmaya getr ben bakarım dedı
hanı makyaj cantasıda kymustum ya onunla bırlıkte alır ınş

tv yi okadar cok az aciyorum ki... tek basina tv seyretmeyi sevmiyorum... babamla kadin pogramlari izdivac pogramlari bakmak zevkli oluyordu ama malsesf uzaktalar simdi

bende bir sene kadar yanlız yaşadım, yanlızlık ne dir bilirm erkenden uyurdum kilo almıştım falan hiç sevmedimm, sevmiorumda yanlız kalamyaı.

En zorda yemek yemektii

komşu nerden buldun bunları bi milyoncudanmı
evt komşu
burcunun kocası şiirler falan yazmış konukların masasına mandallamak ıcın

ama böcük onların tanesi 1 lira 250 tane alınca 250 tl pahalı oluyor balım yaa((( mandal bulmamız şartt

bulamazsan alcaz mecbur ozmn yarısı senden olur paranın yarısı bendenhihoyyyt

az kaldı ama senin yanlızlığın da sonlanıyo kuşum ,

bende bir sene kadar yanlız yaşadım, yanlızlık ne dir bilirm erkenden uyurdum kilo almıştım falan hiç sevmedimm, sevmiorumda yanlız kalamyaı.

En zorda yemek yemektii

ne güzel söyledin... normal insan gibi sandaliyeye oturup masada yemek yiyemiyorum ruhum bunaliyorum adeta... hemencik atisitiryorum okadar masa kurmaya gerek yok zaten kimse yok..bende sevmiyorum o yüzdende sabah aksam burdayim ablamda diyor ne var durmadan internettesin keyfimizden degil herhalde can sikintisindan ama burdada sohbet edebiliyorum iyi oldu ikiyi bi site var

esenlerde cnm
kızlar cıkıyorum cok yorgunum artı resımelrı bugunde yukleyemıycem ama sıze suprısım var 2 dk beklen sılcem hemen :jeyyar:

ben ve yenı sacım naısl yanımdakı kımm bılın bakem:asigim:

Son düzenleme:

Evet benim de işbankası yaaa. Sinir oldum pazar günü kalakaldım bankamatiğin önünde, dedim gitti paracıklar kaydirigubbakcemile3 Bugün gittim bankaya dilkeçe yazdırdılar. Ben 410 lira diye hatırlıyordum 420 liraymış kartıma iade ettiler de rahat nefes aldım delikafadulden

Canım ben teflon olanlardan ykm de gördüm, tantitoninindi galiba, alıcam hatta ama hatırlamıyorum fiyatını. Bu hafta alırsam eklerim yerimseniben

valla parmaklarini görebilsedim söyicektim ama böcüm bilemiyorum askin
ama yenisimi eskisi mi ?

Bu arada GLCNN hayırlı uğurlu olsun canım. Mutluluklar diliyorum :asigim:

Pıtırcık
senin zammın da hayırlı olsun güle güle harca, darısı lahananın başına :Saruboceq:

Mandilin hani gelinliğin altı :mymeka:

Başka ne vardı bugün olan yaaa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…