allah o ucakta ki insanlarin yakinlarina sabir versin ne kötü bir sey
bende ailemde ucakta cok fazla seyat ediyoruz allah korusun yarabbim
böcükk canım teşekkür ederim balım yaaaaaaa:1hug:
ne kadar uğraşıyorsun bizim için :1hug:
tamam mandal bulamazsak alttaki uğurböcüklü ve melek gibi olanlardan alırız bizde napalım... ama mandal olursa çok iyi olur yaa... inş vardır :Saruboceq: en üstteki fareliyi biliyorum ben ondan görmüştüm çünkü. ama onu beğenmiyorum ya... :çok üzgünüm:
bende net başında değildim açıp görünce çok sevindim :1hug:
tv yi okadar cok az aciyorum ki... tek basina tv seyretmeyi sevmiyorum... babamla kadin pogramlari izdivac pogramlari bakmak zevkli oluyordu ama malsesf uzaktalar simdi
evt komşukomşu nerden buldun bunları bi milyoncudanmı
ama böcük onların tanesi 1 lira 250 tane alınca 250 tl pahalı oluyor balım yaa((( mandal bulmamız şartt
ben yalniz olunca hic seyretmem o pogramlari babam annem bakarlar onlarla zevkli oluyor
benim de dizim yaprak dökümü araya cok reklam giriyor sonuna kadar bakmaya dayanamiyourm
bide yeni yeni bakmaya basladigim kavak yelleri ama bitadaki sezon devam edecek
yaprak dökümü de bu sezon son
bende bir sene kadar yanlız yaşadım, yanlızlık ne dir bilirm erkenden uyurdum kilo almıştım falan hiç sevmedimm, sevmiorumda yanlız kalamyaı.
En zorda yemek yemektii
Aaa bi kerede bana oldu işbankasına para yatırıyodum o anda bişi oldu parayı hesabada koymadı vermedide bankaya gittim söyledim dedilerki bankamatik bozuk niye yazmadınız dedim insan bozuk diye yazar.Bozuk ama para kabul etmiyorki dediler ya yalancı durumuna düştümsonra açtılar baktılar para sıkışmış içerde bikaç saat sonra anca aldım çok morailm bozulmuştu yaa ...
al benden de o kadar. şöyle gönlüme göre beğenemedim bir tane. gündelik kaşık çataşlımı renkli renkli olalardan almıştım evkurdan. bende kepçe seti arıyorum ama kızgın yağda falan erimeyecek cins teflon arıyorum. teflon tencerelerde kullanabileyim diye...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?