Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Müebbet sevdam bugünlerde ev tutulacak bende ptesi düzlemeye gidicektim.ama gel görki daha ev tutulmadı =( bana dua edin be kızlar
Damla takmiim diyorum ama öyle zorki hasta oluyorum üzüntümden

hmmm anladım canım. inşallah uygun bir yer olurda tutarsınız. Allah yardım eder inşallah canım.ama sen üzülmemeye çalış allah korusun hasta olursun düğünde ayakta duramazsın. kafana takmamaya çalış. nasıl olsa halledilir. nişanlın bir yol bulur inşallah

ben bunun çoook benzerini buldum sonunda, fotoda çirkin kendisi çoook daha güzel oldu.
biraz daha az kalabalık ve boylarıda kısa birde krem .
valla çoks evindim istedin gibi bişi bulmana...güle güle kullan canıma.s.
cumartesi akşamı yaptığım çilekli pastamın resmini koymak istedim sizeD
banada bir dilim yok yok 2olsun..eline sağlık canımalkisalkisalkis
canım mudo outletten almıştım ben..yemek takımı daha almadım.onun içindede olucak tabikidee.bunlarıda alayım dedim.çelik ama asılmıyor benimkiler...ulustanda arkadaşım almıştı çok ucuz diodu ve çok şıklardı.öelsine gezerken görmüş kapmış yerini öğreneyim sölicema.s.

kızlar çok sevinçliyim az önce maaşıma zam geldi:)
Allah güle güle harcatmak nasip etsin:teytey:
evt ama aramısda kalsın kımseye demek yok ha

kızlar banyoya çamaşır sepeti alacağım ama ikisi arasında kararsız kaldım
hatta sepetlerin birinde kendi içinde de kararsız kaldım
misela aşağıdaki resimdeki yatay mı dikeymi :uhm:

kıss hepsi ayrı güzela.s.
Esmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz

albümüne baktım canım herşey çok cicia.s.

Boşver canım yaa kendine yaparsın herşey olacağına varır şuan elinden birşey gelmiyorsa boşver derdin üzüntün tek bu olsun hayırlısı olsun hayırlı bi yerden ev tutarsınız inşallah daha düğünede varmış hem hihoyyyt hıı şunu düşünüyosan eğer ben bu kadr kendimi yırtıyorum başkaları yırtmıo üzmüo kendini dersen o başka biz bayanlar çok hassasız onlarıda kendimiz gibi düşünceli olsun istiyorz ama olmuyo canım beee :1hug: üzme canını

kızlar napıosunuz die bir bakayım geçmişi okuyuum dedim..mama yiyim sonra görüşürük inşallah:1hug:
aldıklarınız çok güzel güle güle kullanına.s.

burcum crosıell bakın ekledım
usttekı cok kucuk ya kocaman cıkmış 6 tanesı 1 tl ama bu cestten baska yoktu adama dedım bunlar gemıyle gelıyo 2ayda bı falan ama sız yarın gelın ben dıycem dedı nolur dua edın gelsın
bıde o olmazsa tanıdık var ona dıycem gotrcem cuma gunu bakcak oda
alttakınınde tanesı 1 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…