- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar sözlum deıl
abayda soyadı ınş bızım ıcın en hayrlısı olur
albümümde canımyerimsenibennerde sinayin gelinligi ben görmedim
albümüme gir canım:jeyyar:oyyy ben yerim şeker misafirlerimi:1hug:
sinayın gelinliğini nerden görüyorsunuz kızlarr:uhm:
teşekkür ederim canım ön görüntüsünü de sizinle yakında paylaşıcam ön kısım tamamen swarovski yerimsenibensinaycim arkadan görüntüsü güzel ee fizik de yerinde ama bide ön taraftan görmek isterdim...
evet canım saçım, başım, makyajım, duvağım hepsi yerleşince inş. daha güzel durur Allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:sinaaay benim dibim düştüüü:1shok: :1shok: :1shok:
çok şık görünüyor yaa, o taş askılar falan.. eminim 30 gün sonra gördüğümüzde inş., daha da süper birşey olacak..
ben ve yenı sacım naısl yanımdakı kımm bılın bakem:asigim:[/QUOTE]
[B]bu kim??? nan böcük yeni manitamı yaptın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeyıııyyy r.ivedik gibi konuştum [/B]
[quote="sulfat, post: 7202974"]Bu arada [B]GLCNN[/B] hayırlı uğurlu olsun canım. Mutluluklar diliyorum :asigim:
[B]
Pıtırcık[/B] senin zammın da hayırlı olsun güle güle harca, darısı [B]lahana[/B]nın başına :Saruboceq:
[B]Mandilin[/B] hani gelinliğin altı :mymeka:
Başka ne vardı bugün olan yaaa :uhm:[/QUOTE]
[B]beni unuttun :mymeka: gelinliğime bak çabuk:mymeka:[/B]
Hoşgeldin hemşom Şeniz
resımlerı sılıyorum
ben bısey koymadım sızde gormedınız ok mı:roflol:
ya kızlar nolur bu kez hayrlısı olsun bu kez ayrılık olmasın sevgılerde asklarda offff cok korkuyom cunku
canım şöyle düşündük. şimdi aşkımla biz şiir yazıyoruz. şöyle birbirimiz için yazdıklarımızdan cici olanlardan. aşkım el yazısı çok güzel el yazısıyla kartonlara yazacak.renkli kartonlara. bu bulacağımız cici mandallarla her bir kadehin kenarına mandallıycaz. herkese bir şiir düşeücek. ama mandal bulamıyoruz işte. inş. böcükçüm bulacak. baksana nasıl çabalıyor :1hug:ben bilmiom fmk anlayamadım zaatii burcu davetiyede bastırdı ama...
baktım şekercimmm :içelim:profilde burcucum
ah canım ahhh tamam dualarım seninle inşallah buluruz canım :çok üzgünüm: :Saruboceq:cnm bak yemınle dua ede ede gıttım cok guzeller vardı ama bıtmış:çok üzgünüm: bende ornek olarak aldım hanıya bu mu dıe boyut olarak falan kucucuk sende ok dedın ben zaten adama ddım varsa uğur böceklı falan ıstıyom 350 tl alcam ddı olsa bıle 350 tane yoktr yerınde gemıyle 2ayda bı gelıyo dedım barı ılk once 250 gelsınde 100 sonra alırz yarın uğrayın dedı
olmaz yok derse dığer yerdekı abıdenn rıca etcem oda cuma gunu gtcekmışbakmaya getr ben bakarım dedı
hanı makyaj cantasıda kymustum ya onunla bırlıkte alır ınş
evt komşu
burcunun kocası şiirler falan yazmış konukların masasına mandallamak ıcın
bulamazsan alcaz mecbur ozmn yarısı senden olur paranın yarısı bendenhihoyyyt
Böcükümm hakkında herşeyinn hayırlısı olsun canımm..resımlerı sılıyorum
ya kızlar nolur bu kez hayrlısı olsun bu kez ayrılık olmasın sevgılerde asklarda offff cok korkuyom cunku
h.g betacım
..
Pınarcımm hoşbuldum canumm Şeniz Dün tutulduğum yiğenimin yanındaydım len kerata hayranların çoğalıyor diyorum o cimm diyor kaydirigubbakcemile3
beni unuttun :mymeka: gelinliğime bak çabuk:mymeka:
Hoşbuldumm hemşomm Şeniz nasılsın ?
Evet benim de işbankası yaaa. Sinir oldum pazar günü kalakaldım bankamatiğin önünde, dedim gitti paracıklar kaydirigubbakcemile3 Bugün gittim bankaya dilkeçe yazdırdılar. Ben 410 lira diye hatırlıyordum 420 liraymış kartıma iade ettiler de rahat nefes aldım delikafadulden
yaa oda ne demek kızzzBurcuuu zorlan yorum yaptırdım balım sana saoll walla
müebbet sevdam ciddimisin kız sen :uhm:
kızlar sözlum deıl
abayda soyadı ınş bızım ıcın en hayrlısı olur
resımlerı sılıyorum
kafam cok karısıktı ama 2 gundr deıl bıcok sebebı var
sözlumu gercekten cok sevıyordum ama telde konusytuk ve ona gore normal olan sey benı cok üzdu mesela
yuzuklerımızı naptın dedımkı bı tanesı tektas dığerı söz yüzüğümü getr dedım ılk gun kaybettım dedı şaka yapıyo sndımm deılmış ben ıse cıkolata kağıtlarını bıle saklamıştım
sonra bana durust olcam senı cok sevıyorum halada öle sensız yapamam dedı ama bı kızla bırlıkte olmuş denıze falan gtmısler benı neden hıc gotrmedın dedım
sana baskasının bakmasına ızın veremezdım dedı ben onsuz gcelerde ağlarken o baskasyla belkıde baskalarıyla bırtlıkte oldu
neyse annemle konustum cuma gunu kızım ben senınnher zmn arkandayım ama bu sefer ı dusun dedı ben herseyı göze aldım
neyse gel dedım aılende gelsın benım aılemde gelcek
bana sımdık olmaz seneye falan dedı yuhh ddım ya eden böle dememıstın hanı sevıyordun dedım para yk dedı ben ondan para ıstemedımkı barısmak ıcın bı gırısım bılmıyom belkıde aılemden cok cekınıyo
sonra kızdım dedım arama benı 2 gun cok yoğunum hıc uyyamadım
yanı sevdığını bı baska bırıyle dusunmek ne acıdr sız kendınızı benım yerıme koyyun
neyse ctesı bulustuk abay bızm grupta olmasına karsı ılk defa karsılastık ve cok üzgundum maca gtmıycektım
ama stres atmak ıcn gttım benı almayada abay geldı dığer ark ıle sonra hersey devam ettı
ama bu yolladığım resımlerın cok benzerlerı dığer erkek ark ılede var cunku hepımız kol kola gırıyoz sarmasdolş resım cekınıyoruz
ya böle böle devm ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?