Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

resımlerı sılıyorum
ben bısey koymadım sızde gormedınız ok mı:roflol:
ya kızlar nolur bu kez hayrlısı olsun bu kez ayrılık olmasın sevgılerde asklarda offff cok korkuyom cunku

kızlar sözlum deıl
abayda soyadı ınş bızım ıcın en hayrlısı olur

dörtyüz dört gibi yapismis sana mübarek... ben acik söylim pek bir sey anlamadim daha bir iki gün önce ex sözlümü seviyorum konusmaya basladik demistin... mutluluklar canim sana insallah güzel bir beraberlik olur ve güzel bir dügünle noktalarinr allah nazarlardan saklasin...

nerde sinayin gelinligi ben görmedim
albümümde canımyerimseniben
oyyy ben yerim şeker misafirlerimi:1hug:

sinayın gelinliğini nerden görüyorsunuz kızlarr:uhm:
albümüme gir canım:jeyyar:
sinaycim arkadan görüntüsü güzel ee fizik de yerinde ama bide ön taraftan görmek isterdim...
teşekkür ederim canım ön görüntüsünü de sizinle yakında paylaşıcam ön kısım tamamen swarovski yerimseniben
sinaaay benim dibim düştüüü:1shok: :1shok: :1shok:
çok şık görünüyor yaa, o taş askılar falan.. eminim 30 gün sonra gördüğümüzde inş., daha da süper birşey olacak..
evet canım saçım, başım, makyajım, duvağım hepsi yerleşince inş. daha güzel durur Allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

bocugum senın için herseyın hayırlısı olsun umarım hersey gonlunce olur we çok mutlu olursun

ben bilmiom fmk anlayamadım zaatii burcu davetiyede bastırdı ama...
canım şöyle düşündük. şimdi aşkımla biz şiir yazıyoruz. şöyle birbirimiz için yazdıklarımızdan cici olanlardan. aşkım el yazısı çok güzel el yazısıyla kartonlara yazacak.renkli kartonlara. bu bulacağımız cici mandallarla her bir kadehin kenarına mandallıycaz. herkese bir şiir düşeücek. ama mandal bulamıyoruz işte. inş. böcükçüm bulacak. baksana nasıl çabalıyor :1hug:
profilde burcucum
baktım şekercimmm :içelim:
ah canım ahhh tamam dualarım seninle inşallah buluruz canım :çok üzgünüm: :Saruboceq:
evt komşu
burcunun kocası şiirler falan yazmış konukların masasına mandallamak ıcın

bulamazsan alcaz mecbur ozmn yarısı senden olur paranın yarısı bendenhihoyyyt

yaa kızım ağlatıcan mı sen beni yaaa senağlama yaa zaten gelin olcam bak duygusalım senağlama

Böcük saçların süper olmuş bence böyle kalsın pek güzel bi hava vermş... Eeeee diğer konudaaaa hayırlısı olsun inşallah üzülmemen dileğiyle mutlu ol inşallah kaydirigubbakcemile5

resımlerı sılıyorum
ya kızlar nolur bu kez hayrlısı olsun bu kez ayrılık olmasın sevgılerde asklarda offff cok korkuyom cunku
Böcükümm hakkında herşeyinn hayırlısı olsun canımm..
:1hug: İnşallahh değerine bilen kıymet bilen biri olurr opuyorumnanaktan

Pınarcımm hoşbuldum canumm Şeniz Dün tutulduğum yiğenimin yanındaydım len kerata hayranların çoğalıyor diyorum o cimm diyor kaydirigubbakcemile3

burcu cok güzel düsünmüsün... bende acaba davetlilere dügüne geldikleri icin tesekkür karti mi yapacaklar diye düsündüm... cok zevklisin canim.. bizim sülalle anlamaz börtü böcek siirden (malesef)

ben kacar dusa sonra yataga nisanlima kizginim suan onu boagazlaya bilirim

..

Pınarcımm hoşbuldum canumm Şeniz Dün tutulduğum yiğenimin yanındaydım len kerata hayranların çoğalıyor diyorum o cimm diyor kaydirigubbakcemile3

oooy oooy yerım ben onu kurban olsun pınar ablası ona benım yerıme onu kocaman op opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beni unuttun :mymeka: gelinliğime bak çabuk:mymeka:

Seni unutmadım, albümüne yorum yaptım :mymeka:

Hoşbuldumm hemşomm Şeniz nasılsın ?

İyiyim canım, üniversitiden arkadaşımla buluştum nihayet normal insanların yaptığı bişey yaptım uzuuun aradan sonra :roflol: Bir de çay süzgeci aldım :roflol::roflol::roflol:

Hadi bakalım geçmiş olsun rahat bir nefes almışsındır artık :sm_cool:

kafam cok karısıktı ama 2 gundr deıl bıcok sebebı var
sözlumu gercekten cok sevıyordum ama telde konusytuk ve ona gore normal olan sey benı cok üzdu mesela
yuzuklerımızı naptın dedımkı bı tanesı tektas dığerı söz yüzüğümü getr dedım ılk gun kaybettım dedı şaka yapıyo sndımm deılmış ben ıse cıkolata kağıtlarını bıle saklamıştım
sonra bana durust olcam senı cok sevıyorum halada öle sensız yapamam dedı ama bı kızla bırlıkte olmuş denıze falan gtmısler benı neden hıc gotrmedın dedım
sana baskasının bakmasına ızın veremezdım dedı ben onsuz gcelerde ağlarken o baskasyla belkıde baskalarıyla bırtlıkte oldu
neyse annemle konustum cuma gunu kızım ben senınnher zmn arkandayım ama bu sefer ı dusun dedı ben herseyı göze aldım
neyse gel dedım aılende gelsın benım aılemde gelcek
bana sımdık olmaz seneye falan dedı yuhh ddım ya eden böle dememıstın hanı sevıyordun dedım para yk dedı ben ondan para ıstemedımkı barısmak ıcın bı gırısım bılmıyom belkıde aılemden cok cekınıyo
sonra kızdım dedım arama benı 2 gun cok yoğunum hıc uyyamadım
yanı sevdığını bı baska bırıyle dusunmek ne acıdr sız kendınızı benım yerıme koyyun
neyse ctesı bulustuk abay bızm grupta olmasına karsı ılk defa karsılastık ve cok üzgundum maca gtmıycektım
ama stres atmak ıcn gttım benı almayada abay geldı dığer ark ıle sonra hersey devam ettı
ama bu yolladığım resımlerın cok benzerlerı dığer erkek ark ılede var cunku hepımız kol kola gırıyoz sarmasdolş resım cekınıyoruz
ya böle böle devm ettı

Burcuuu zorlan yorum yaptırdım balım sana saoll walla
müebbet sevdam ciddimisin kız sen :uhm:
yaa oda ne demek kızzzklava:
ben sbahtandır kim mobilya eklemişş kim eklemiş diye sorasora dilimde tüy bittiii :1hug:

kızlar sözlum deıl
abayda soyadı ınş bızım ıcın en hayrlısı olur

resımlerı sılıyorum

ayy böcük hayırlısı olsun canım yaa..
iyi haberlerini bekliyoruz :1hug:a.s.

ya kızlar KK bende çok ağır sizde de böyle mii :uhm: öyle ağır ki size yetişemiyorum

ve ben abaydan cok yakınlık gordum hatta o bana neden moralın bozuk ddı anlattımm boşver dedı ben sana eskıyı sormadım suan onemlı olan dedı
sonra bı kız ark geldı ılkk defa tanıstık kız bzı sevgılı sanmış kız dedıkı ne kadrdırbırlıktesınız ben şok
abay hemen 1,5 yıldır dmeez mı ben yok ya dedım yenı tanıstık grupta ılk defa goruyom:roflol:snra devam ettı
yolda gelene kadr ben cok cıddıyı ceyısn tmm mı dedı(nerden bılsın tmm olduğunu) sonra basladı sorular sormaya
aılene de gelsınler benımkılerde rızeden gelsın ıstemeye gelıyozben gene şok ya dalga mı gecıyon dedım deılmış resmen cıddı bende olmz dedı tabı 2 gundr konusuyorz ve suan cok mutluym
ha sözlum ıcın uzulmuyor muyum
tabıkıde 3 yılımı verıdım emek ettım ama neden bı adım atıp dığerı ıcın hep zmn ıstıyo bu zmnda ama o hayatına devam edıo
bılmoym belkıde cok sevıyo benı emınım ama nedn hala çekınıyo
abaya gelınce ınş hayrlısı olur cunku sankı onunla olmak zorundaymışım gıbı hersey karsı karsıya getrdı bızı
offf bana kızabılırsınız ama suan cok mutluyum ınş hıc bozulmaz

her sey bir yana hattim degil belki belki bana kizacaksin ama bir abla olarak
algila bu söyledigimi böyle sarmas dolmas resim cektirme sonra kiymetin azalir inan bana biraz agir ol ki kiymetli olasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…