Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))

iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey:
bundan ala haber olamazdı sanırım.
canım beniiim ne kadar güzeeeel yaa :1hug:

hayatımm maşallah diyeyim bendee

oh ohh ohh maşşallah ne kaaa güzell düşünmüşler arkadaşların kafana göre eksiğini alırısnn.
en iyisi o zaten hediye almayı bende sevmem karşı tarfa beğenir beğenmez belki o aldğm şeyden vardır evinde ne bilimm rahatsız oluom bende

Son düzenleme:
mandilin al benden de o kdr canım..bizim yaşadığımız aksilikleri anlatayım ben de..
evimizi aldığımızda banyo ve mutfak yapılı değildi.mutfağı beğendik yaptırdık..15 gün fln montajını bekledik sonra bi geldi kulpların bazıları yamuk.onları aldılar geri getircez dediler hala bekliyoruz ayın 12sinde gelcekmiş.
sonra mutfak yapıldıktan 1 hafta sonra tezgah geldi bizim istediğimizle alakasız bişey.geri gönderdik 2 gün önce anca gelip yaptılar.
oturma odamız için köşe koltuk aldık koltuklar geldi yastıklar istediğimiz gibi değil adamlar alıcaz dediler bayaaa bekledik sonunda geldiler yenilerini getirdiler bu sefer de eksik geldii..baktık olmycak biz de farklı tarz yaptık mecburen.gitti mi gelmiyoo çünkü.
salonumuz geldi zigon sehpamızda ve tekli koltuğumuzda sorun var zigon sehpayı aldılar onu bırakıp koltuğu alcaz haftaya dediler haftasonu aradık önümüzdeki haftaya kaldı dediler 15 gün de değişmesi sürcek 20 sinde anca gelir yanii.
banyo dolabı yaptırdık 10 gün bekledik geldi ama yarısı eksik yanlış anlamışlar yarısını da haftaya getircekler..
tv ünitesi+yatak+televizyon+mutfak masası aldık hala getirip takacaklar..ha bugün ha yarın diye diye..
yemek takımı+tencere takımı fln aldık 23 nisandan beri gelmesini bekliyoruz önümüzdeki hafta gelcekmişşşş..daha aklıma gelirse yazarım:)

evet bende tv dedım ılk o geldı aklıma hayatım
hatta arkdsları tv almıs sandm

yok yok yok yazma sakın içim şişti okurken, neler gelmiş başınıza yaa allah sağlık versin bunlar olur zamanla boşver takma

birazcık keyflenirsiniz belkim
---------------------------------------------
Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.Evin önünde masum bir
fısıltıdan sonra ateşlenir.Bir elini duvara dayayarak - "Beni bir öper
misin"..
Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der..
Erkek:
"Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum...
Kız: - "Ben de seni ama olmaz..."
Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar
eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız
kardeşi belirir.
Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün,
gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o
hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi."

sağolun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

napacağıma gelince borçlarımız var onları öderiz. eee borçlarımız biteceği için de lcd tv alırız oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet işyerimiz kalabalık sağolsunlar düşünmüşler zarfla verdiler ama çok utandım

Hayatım çk sevindim böyle zor zamanlarda gelen bi destek nasıl mutlu ediyor insanı öyle değil mi?
Allah evlenene yardım eder, sözü bu ve bunun gibi jestlerle gerçeklik buluyor işte..
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…