Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket kıslarrr şimdi konuştuk patrnla gitsin rahat rahat yazıcam haber vereyim dedim....
gelicem bir yere gitmeyin....

şimdikkk patronum geldi oturdu karşıma...
dedi tuba artık bir kaç kişiye haftalık şeklinde vercem bunlardan biride sensin.
bende dedim sorun değil,ben paramı tam alayımdazemuszemus
sonra bu hesap makinasını aldı eline haftalığını yazdım dedi itiraz yok,ben hemen anladım dedim böle diyorsanız kesin istediğimi yapmadınız.işte şu şöle bu böle ama nasıl kalbim güm güm çeviremiyom makinayı.
sonra bi baktım 60 yapmış zammımı yani yüz bekliyordum ya.dedim olmaz ya şöle böle dedi haftada on milyon için mi kırıyorsun beni,bende deidm siz beni onun içinmi üzüyorsunuz.
ben surat falan gitit anladı tabii...
bu seferde demz mi tamam yapcam istediğini ama bu ay zamsız vercem.
fesübhanAllah...
ben dedim ya yapmayın etmeyin ben mayıs dediniz diye bekliyorum işte şöleidr böledir.kendimi ayarladım falan.
tamma dedi...ay ben şok demek uzatmak lazım biraz.ya işler kötü onun arkasına sığınıyorlar insan bişiyde diyemiyor.
ama sonunda oldu şükürler olsun rabbime ve benim için dua eden arkadaşlarım sağolun.
ama ben aylığımı elimde tutmadan inanamıyorum.
inş bi pürüz çıkarmaz....
şimdi gelde kıvırma...
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:

pasmicim sen biraz şanssızmışsın 2 kişi

bizimki bayağı kalabalık kurumsal bi yer... gerçi nerde çokluk orda .... derler ama bu sefer öyle olmadı :)))))))))))))

ay ben yanlışmı anlattım heyecandan karışıkmı yazdım. haftalıktan kafanız karıştı.yani aylık olarak 60 tl yapmıştı ben 100 yaptırdım.bundan sonra haftalık olarak vercem dedi

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar gelinlikçide provam var. Morçilek alısan yazarsın. akşam bakmaya çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…