Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı olsun sulfattttttttttt sen benim evime baktın mı??

Teşekkür ederim canım. Senin evine en son eşyalar gelince bakmıştım, yenilikler mi var :uhm: Geçmişi yeni yeni okuyorum da

hadi gözün aydın toprağım allah güle güle oturup yatmayı nasip etsin

Sağol toprağım Şeniz Üstümden kocaman bi yük kalktı, bir de haftaya oturma odasını hallettik mi, ohhhh :sm_cool: Gerçi doğtaştan köşe beğendik sadece rengi seçilcek

100*4 =400 gibimi(aylık)

herne olduysa maaşın cnm sorulmaz maaş çünkü ben kendim hoşlanmam şahsen allah bereketini versin

lahana aldınmısımdı hayırlı olsun
bende nıkahtan once tam krız ortasında 200 lira aldımmmm

kız şimdik olmaz sölenir mi .az yada çok herkes kendine göre hem geçen kimse sölemedi...
hayatım yüz lira zam yaptı yani istediğim buydu hamdolsun....

mandilin süpperdi :lepi:
[mandilin sen bizi güldürdün ALLAH ta seni güldürsün emiii
hahahahahahahahaha süpermiş bu mandilincim yaaaa
mandilin çok komikk yaa
:))

Şeniz
güldürdüysem sizi ne mutlu bana şekerler..

Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:

hoşgeldin zemuszemus
hadi hayırlı olsun sulfat.

ah kuzum benim ya tüm siteleri deniyorum bunuda deniyorum ama olmuyor nedense yaa bende çözemedim yaaa 2 senedir ekle resim bir gün gelsin tıkkkk :çok üzgünüm:

ah canım yaa neden olmuyorki alla allaa
bide format atmıştın sen yanlış hatırlamıyorsam.
olmazsa banada yollayablirsin eklerim buraya.

lahanacım hadi gözün aydın, istediğin olmuş canım.

ya bugun arsima yoktu gün boyu, günaydın deyip kaçtı nerelerdeki CADIARZU

banada bu yıl ne zam ne prim verdiler bide üstüne üstlük işten çıkardılar ben zam ve prim vermemesine razıyken üstelik

lahanacım hadi hayırlı olsunn
ama varya amma inatcı bi patronun var ama tebrikler sennn dahada inatçı çıktın
güle güle harca hayrını gör paranın

100*4 =400 gibimi(aylık)

herne olduysa maaşın cnm sorulmaz maaş çünkü ben kendim hoşlanmam şahsen allah bereketini versin

kıslar haftalık yüz tl zam almadım.aylığıma yüz yaptı.
yani şöleki

100 lira maaş alıym gibi düşünün...
bu ay zamlı 200 tl alcam öle yane
bu aydan sonrada haftalık vercekmiş

bnımde arcelıge 1.120 kaldı borcum offf
azmış benımde 1400--tatlicadiarzu--
hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))

iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh ılaç ılac
nan bızım kızlarda amma ballı ha
du bakem bende nolcak 80 kişi ıle calısıyom-tatlicadiarzu-

doğtaş karabağlardakimi?niyazi beydennmi alıyorsunuz

Canım hem şirinyere bakmıştık hem karabağlara. Zaten baya kalın bi katalog aldık ölçülere filan da bakınca karar verdik. Artık haftaya yaa karabağlar ya şirinyer alcaz birinden yerimseniben

Lahanam
gönlünden geçtği miktarda bi zam aldığına inan çok çok sevindim. Allah her ay (pardon hafta oldu dimi)hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

herkes burdaysa bi müjdem varrrrrrrrrrrrrrr sölim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama herkes söle derken maşallah desin :)))
aycanım okudum çok sevindimmm demek hala insanlık ölmemiş :1hug:

çok sevindim canım :1hug:hayırlı olsunŞeniz
Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:

ayyy tatlım sanada hayırlı uğpurlu olsunnnn:sm_cool:

ay bir uyudum gelim neler olmuş hepde cici haberlerrrr....:teytey:Şeniz

ayyyy şekerler bu el buketi nasıl. kimse beğenmedi bizimkilerden. el kesesine benzettiler ama bence çok değişik. nasılsa 100 üncü denememde yükledi ama damatlığı yükleyemedim

burcu ilk bakışta güzelde elinde kese olucakmı eğer kesede olucaksa ikisi birden hoş olmaz. çiçek güzel ama gözler pek alışık değilya sanki çanta tutuyo gibi

EHEM ehemm burcucum ehemm bence bu kocaman çiçekli bir çantaya benzio
hatta o gün yaşı teyzeler sana kızım aç çantana atayım bilem diyibilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…