hayırlı olsun sulfattttttttttt sen benim evime baktın mı??
hadi gözün aydın toprağım allah güle güle oturup yatmayı nasip etsin
yani maaşın kaç para olmuş
kızım bize aylık neti söleseneeeeeeeeeeeeeeee alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mandilin süpperdi :lepi:
[mandilin sen bizi güldürdün ALLAH ta seni güldürsün emiii
hahahahahahahahaha süpermiş bu mandilincim yaaaa
mandilin çok komikk yaa
:))
Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:
ah kuzum benim ya tüm siteleri deniyorum bunuda deniyorum ama olmuyor nedense yaa bende çözemedim yaaa 2 senedir ekle resim bir gün gelsin tıkkkk :çok üzgünüm:
şimdikkk patronum geldi oturdu karşıma...
dedi tuba artık bir kaç kişiye haftalık şeklinde vercem bunlardan biride sensin.
bende dedim sorun değil,ben paramı tam alayımdazemuszemus
sonra bu hesap makinasını aldı eline haftalığını yazdım dedi itiraz yok,ben hemen anladım dedim böle diyorsanız kesin istediğimi yapmadınız.işte şu şöle bu böle ama nasıl kalbim güm güm çeviremiyom makinayı.
sonra bi baktım 60 yapmış zammımı yani yüz bekliyordum ya.dedim olmaz ya şöle böle dedi haftada on milyon için mi kırıyorsun beni,bende deidm siz beni onun içinmi üzüyorsunuz.
ben surat falan gitit anladı tabii...
bu seferde demz mi tamam yapcam istediğini ama bu ay zamsız vercem.
fesübhanAllah...
ben dedim ya yapmayın etmeyin ben mayıs dediniz diye bekliyorum işte şöleidr böledir.kendimi ayarladım falan.
tamma dedi...ay ben şok demek uzatmak lazım biraz.ya işler kötü onun arkasına sığınıyorlar insan bişiyde diyemiyor.
ama sonunda oldu şükürler olsun rabbime ve benim için dua eden arkadaşlarım sağolun.
ama ben aylığımı elimde tutmadan inanamıyorum.
inş bi pürüz çıkarmaz....
şimdi gelde kıvırma...
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
pasmicim sen biraz şanssızmışsın 2 kişi
bizimki bayağı kalabalık kurumsal bi yer... gerçi nerde çokluk orda .... derler ama bu sefer öyle olmadı :)))))))))))))
100*4 =400 gibimi(aylık)
herne olduysa maaşın cnm sorulmaz maaş çünkü ben kendim hoşlanmam şahsen allah bereketini versin
kız şimdik olmaz sölenir mi .az yada çok herkes kendine göre hem geçen kimse sölemedi...
hayatım yüz lira zam yaptı yani istediğim buydu hamdolsun....
azmış benımde 1400--tatlicadiarzu--bnımde arcelıge 1.120 kaldı borcum offf
hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))
iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doğtaş karabağlardakimi?niyazi beydennmi alıyorsunuz
aycanım okudum çok sevindimmm demek hala insanlık ölmemiş :1hug:herkes burdaysa bi müjdem varrrrrrrrrrrrrrr sölim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama herkes söle derken maşallah desin :)))
çok sevindim canım :1hug:hayırlı olsunŞenizşimdikkk patronum geldi oturdu karşıma...
dedi tuba artık bir kaç kişiye haftalık şeklinde vercem bunlardan biride sensin.
bende dedim sorun değil,ben paramı tam alayımdazemuszemus
sonra bu hesap makinasını aldı eline haftalığını yazdım dedi itiraz yok,ben hemen anladım dedim böle diyorsanız kesin istediğimi yapmadınız.işte şu şöle bu böle ama nasıl kalbim güm güm çeviremiyom makinayı.
sonra bi baktım 60 yapmış zammımı yani yüz bekliyordum ya.dedim olmaz ya şöle böle dedi haftada on milyon için mi kırıyorsun beni,bende deidm siz beni onun içinmi üzüyorsunuz.
ben surat falan gitit anladı tabii...
bu seferde demz mi tamam yapcam istediğini ama bu ay zamsız vercem.
fesübhanAllah...
ben dedim ya yapmayın etmeyin ben mayıs dediniz diye bekliyorum işte şöleidr böledir.kendimi ayarladım falan.
tamma dedi...ay ben şok demek uzatmak lazım biraz.ya işler kötü onun arkasına sığınıyorlar insan bişiyde diyemiyor.
ama sonunda oldu şükürler olsun rabbime ve benim için dua eden arkadaşlarım sağolun.
ama ben aylığımı elimde tutmadan inanamıyorum.
inş bi pürüz çıkarmaz....
şimdi gelde kıvırma...
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?