Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok güzell bide ben saten kurdelalar sarkıo ya çiçektn onu çok seviom

bendede renklileri var

kıslar haftalık yüz tl zam almadım.aylığıma yüz yaptı.
yani şöleki
100 lira maaş alıym gibi düşünün...
bu ay zamlı 200 tl alcam öle yane
bu aydan sonrada haftalık vercekmiş
hadi aldın sonunda:))
haftalık bencede daha ii hiç paran bitmio bende öle alıom

ayyyy şekerler bu el buketi nasıl. kimse beğenmedi bizimkilerden. el kesesine benzettiler ama bence çok değişik. nasılsa 100 üncü denememde yükledi ama damatlığı yükleyemedim

bende beğenmedim yaaa

kız şimdik olmaz sölenir mi .az yada çok herkes kendine göre hem geçen kimse sölemedi...
hayatım yüz lira zam yaptı yani istediğim buydu hamdolsun....

hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))

iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız bak üzülüp duruodun bi yerden çıktı mutlu oldun:)allah güle güle harcamayı nasip etsin de sizin işyeri kaç kişi:))

tamam be demicem sıramı sana verdim

alkisalkisalkis

bencedee garantiside olmalııı kız o tabak azraya cok uyar salonunaaa

evet bencede

Lahanam
gönlünden geçtği miktarda bi zam aldığına inan çok çok sevindim. Allah her ay (pardon hafta oldu dimi)hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

sulfatım sağol canım benim.en güzel duayı etmişsin...Şeniz

burcum sağol canım...

lahanam çok sükür zam haberini aldık istediğin miktarı almana çok sevindim canım

hamdolsun inş güzel günlerde harcayayım.bol bol çeyis almaya başlayayım....

maaş sölemeye mi utanıyorlar yoksa nazardan mı korkuyolar :)))) benim maaşımda iyi şükür. lahanam sevindim senin adına istedğin olmuş canım.

iki durumda mevcuttur bence.ama nazardan dolayı maaşını söylemeyecek varmıdır acaba...
maaşada mı değer nazar kı...
sağol canım teşkür ederim...

ve
dimplesim
güle güle kullan.ben bayılıym o kavanozlara ay çok nostaljik...

hadi aldın sonunda:))
haftalık bencede daha ii hiç paran bitmio bende öle alıom

tamam be demicem sıramı sana verdim

canım ilk defa deneyeceğim bakalım hiç haftalık tarzı olmaıştı maaaşım bu kadar senedir.çok güzel biriktiriyorum zaten bu aralar dibe vurdum ama bu zam beni ayağa dikecek...zemuszemus

gunydın kızlar
fmk saol cnm öle yapalım baska caresı yok
basıyazmalı kız hepsı cok cıcı ı gunlerde kullan
zeysb saol cnm sende

Günaydın hatunlar!

Başıyazmalı güle güle kullan hepsi çok cici ama mıtfak masa örtüne bayıldım :lepi:

herkesler gelmiş...
akşam başıyazmalı eklemiş,fincanların ve masa örtün çok güzel...güle güle kullan...
diğer kıslar hepinizi öptüm hayırlı günler olsun inş..
.

günaydınn

başıyazmalıkıs aldıgın cıcılerı ıı gunlerde kullan

hepicinize teşkür canlarımalkisalkisalkis

pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
haberiniz olsun lahananızda yolcu dermişim...
paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hep dua hep dua hep dua canımmm
hakkında hayırlısı olsun inşAllah..
her insanın kalbi ister hatırlanmak sevilmek..
hayra açılsın kapıların inşAllah..

Lahanacım tebrik ederim, hayırlı güzel şeylere harcarsın inş. ( mesela çiyiz p ) hihoyyyt

Hayatım çok sevindim senin adına, arkadaşlarının jesti çok hoş olmuş sağolsunlar :) ben de yaklaşık 80-90 kişiyle çalışıyorum, bakalım :))))

Mandilin canım eklediğin çiçeğe bayıldım, Burcucum eklediğin çiçek orjinal olmuş, o pembelerle değil de başka renkte ne bileyim beyaz olur herhalde, beyaz çiçeklerle daha hoş görünebilir..

hakkaten kimsecikler yok..

pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
haberiniz olsun lahananızda yolcu dermişim...
paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
[/B]

Bu süpriz pek güzelmiş sengözlerimebaksanab hadi hayırlısı bakalım böcük gibi gitcenmi sende sonradan okudum olumsuz şeyler yazıodu ama hayırlısı olsun kimle olursa olsun

Son düzenleme:
kızlar aramızda işletme 4. sınıf okuyan varmı aöf ?

Ben varım canım dgs ile geçmiştim.3 dersten kalmıştım bu sene bitcek inş...Bende muh denetim mali analizden kalmıştm ama çalışmadığım için zor bir ders deil biraz vakit ayırmak lazım.Yada tek ders için dersaneye gitsin hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
siz yazisin ben sizi gizli gizli takip ediyorum ;-)

burcu özgemmm beğendiin çiçek çok güsell taşımasıda kolay olur yaww ii fikir bencedeee :)önemli olan senin içine sinmesi kuşum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…