Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Geçmişi yarım yamalak okuyabildim.

Hayatım süpeeeeer bişi olmuş yaaa, iş arkadaşlarının jesti çok güzelmiş. Hayırlısıyla harcayın canım paranızı :1hug:.
Sinay canım, çok geçmiş olsun allahtan ciddi bişey yokmuş Şeniz

Minik ve Sinay geçmiş olsun önceeee

Bende az önce okuluma 12 tane mouse aldım illaki bişi aldım yaniii çeyize deil ama olsun kızlar fiyatı uygun piyasada 9-10 liradan aşağı deil 5,7 tl aldım o malum siteden

ay kızlar ben aniden yürüyüşe çıktım annemle yazamadım:)
şimdi geldik yahu....

Ohhhh işler bitince gezersin tabii kaydirigubbakcemile Acayip yoruldum ben de. Yatak odasını sığdırcaz diye göbeğimiz çatladı mobilyacıda. O kadar büyük gardrop olsun diyordum ben ama 2.55 olan dolabı 2 metreye düşürdüler :çok üzgünüm: Yoksa başka türlü olmayacaktı

hoşgeldin cnmmm benımopuyorumnanaktan
hoşbulduk balım :1hug:
siz yazisin ben sizi gizli gizli takip ediyorum ;-)

anlaşıldı tamam :1ninca:
burcu özgemmm beğendiin çiçek çok güsell taşımasıda kolay olur yaww ii fikir bencedeee :)önemli olan senin içine sinmesi kuşum yaw

bakalım canım araştırmam devam ediyor ama banada kullanımı kolay geldi tak koluna cici cici dursun. zaten dikkat ettim genelde gelin değil damat taşıyoe ççeği :roflol: damat buketi demek lazım esasen:roflol: çünkü gelin gelinliğin eteğini zaptetmeye çlışıyor o sırada:roflol:

ahh ahh o dertler bende bekliyor :çok üzgünüm: dalar biraz küçük ya bakalım biz nasıl sığdırıcaz :uhm: ite tepe sığdurcaz artık :roflol:

moralim bozuk yaa enistem hastaneye yatıyoo akcıgerlerı hava toplamıss senağlama

Arsima gördüüüüüüm fillerini delikafadulden Çok güzeller, ben bunlardan da isterim şimdi :dilcikar: Sandıkların hele bayıldım yaaa, benim de dikiş kutusu almam lazım ama ona sıra gelene kadar

Yaaaa mobilyalarım evim yerleşmeden koymıcaktım ama merak ediyorum yorumlarınızı burciş ekliyim mi yatak odamı yerimseniben

cnmm sen nasıl oldun

ilgin icin cok saol cok iyisin canim... isten sonra eve girdigim gibi attim kendimi yataga gözüm dalmis biraz uyumusum... iyi dogru gidiyor ama ilesmis degilim ben sinusit gibi bir sey oldum herhalde tikandi burdum kulagim acilmak bilmiyor

ilgin icin cok saol cok iyisin canim... isten sonra eve girdigim gibi attim kendimi yataga gözüm dalmis biraz uyumusum... iyi dogru gidiyor ama ilesmis degilim ben sinusit gibi bir sey oldum herhalde tikandi burdum kulagim acilmak bilmiyor

bendede sınuzıt var cnmm valla cok kotu agrısı gecmıs olsunn yıne cnmm..saol cnm opuyorumnanaktan

sulfatcımmm cookk guzel bencee cnm ıı gunlerde kullan mutlulukla yatın yatagınızdaaa opuyorumnanaktan

acar açmaz sayfayı gorunce wuruldum çok gusel sulfatcım ıı gunlerde kullan ben çok begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…