Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat harika bir yatak odasi.... güle güle kulanin

bide bana türkiyede aldiklari yatak odasini görsen saklanacak delik ararsin... neyseki evimizdekini ben begendip aldin.. yatak odan kac para

bana türkiyede aldiklar yatak odasi 1400 filan ama hic güzel degil aklima geldikce sinir oluyorum insan bi fikir danisir...

sulfatcımmm cookk guzel bencee cnm ıı gunlerde kullan mutlulukla yatın yatagınızdaaa opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım Şeniz

acar açmaz sayfayı gorunce wuruldum çok gusel sulfatcım ıı gunlerde kullan ben çok begendım

Şeniz Sağol canım benim

ben geldim
sülfat gayetiç açıcı aynalı olunca dahada hoş olucak

Aaaa sen de yetiştin alkisalkisalkis Sağol canım

Teşekkür ederim canım Şeniz

Şeniz Sağol canım benim

Aaaa sen de yetiştin alkisalkisalkis Sağol canım

rengine bayıldım cnmmm bende ole renk ıstıyorumm ortulerlee falan renk getırmek ısrtıyorumm guzel tercıh etmıssın cnm tekrar gule gule kullanopuyorumnanaktan

Sağol canım Şeniz Sen kendi evindekini içine sinerek almışsın, türkiyedekine çok takılma bence yerimseniben Fiyatı pahalı oldu canım yaaa düşündüğümüzden çok. 4.000 oldu, çünkü ekstradan baza yapılıyor ama yüksek olmıcak. Bir de gardrop boyunu küçültüyoruz üstüne para veriyoruz ne komik yaaa, özel tasarıma giriyor. Baştan yapcakları için. Bunlar da arttırdı fiyatı

olsun baya bi güzel odan bas tarafi olsun konsollar filan 30 sene gider bu oda size kalitli oldugu belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…