pınarımm kuzumm hg
HAYATIM RESİMLERİ EKLEMİŞŞŞ :lepi:
hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))
iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım benim bulaşıklıktan bahsediyorsun galiba kaydirigubbakcemile3.Ben yeşilini almıştım mandilin için de kırmızısını eklemiştim
Dünn Niğdedeydinn bugün Nevşehirdesinn canumm zemuszemusbetacim dün memlektim ordudaydim bugün nerdeyim 51 neresibi hayirlisiyla su dügünü atlatsakta ceyiz topiginden gecsem evlilik topigine iki günlük evliyim bosanmak istiyorum (allah korusun tabi)
Buda benimm çok istediğimmmm gelinliktii buna benzer bi model giydirdiler bana ama alt tarafı bende hiç güzel durmadı :çok üzgünüm:fmk cım, 2009 kataloğundan senin için geliyooorr; Donair :))
kaynak : pronovias
edit : gelinlik fmk nın düşündüğü gelinlik, yorumlarınızı bekliyor..
Bugünn 39 günn Kırklarelindeyizzz hihoyyyt Şenizaaa ben 7de spora gittim betacım ben açamadım..kaydirigubbakcemile3umarım seninde.günün dünden daha güzel geçer canımŞeniz..oww 40 gün maşalah az kalmış Allah kavuştursun kıss:jeyyar:
Sana dedimm benn senin tez zamanda başın bağlanacak :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 Ne meraklı şu erkekler yafs kaydirigubbakcemile3
nişanlım bunları ilk alınca değerli şeleri buna koyarım hırsız acamaz demiştim
annemde acamazsa komple alır gider diyince ne ka saf olduğumu farkettim :roflol:
ay bide o sütyen şeysi varya :roflol:
dün nişanlımla bizde oturuoz nese bişiler ettik sonra bu o kutuyu aldı baktı hemen kodu yerine
hep derim ona adamın başına ne gelirse meraktan gelir :roflol:
sağol
Gördümm Arsimamm çok tatlular çok şekerler filler :lepi:
bende gidem çalışam
sulfatla beta filleri beklidi gelirlerse söleyin :) bi zamet
Ben bütün gün off tum :1ninca:Tubiş, arsima, hayatum, beta ve sülfatt nerdesinizzzzzz??
Burcu da uykuya gitmişş
Yafs maşallahh ne ballısınızzhee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))
iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hemşomm hayırlıı uğurlu olsunn..Sende bak artık evinizi yavaş yava düzüyorsunuzz :teytey:Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:
günaydın fıstıklar..
buket yine esmadan önce yazmışsın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?