Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa kzılar yaa ben size diyorum benim herhalde internetimde sorun var onun i çin KK acayip ağır resmi göreli ve ilk yorum girişimimde bulunalı 1 saat olduuuu. sinir oldum yaaa... sonunda kapattım pc yi. şimdi deniyim diye yine açtım içime sinmedi yaa...

sulfatım kuzum çok beğendiğimi söylemiştim ilk mesajımda ama çok heycanlı yazmıştım sinirden heycan falan kalmadı. biliyorsun ben fikrimi direk söylerim kuzum. gerçekten söylüyorum çok güzel. hele gardrobu çok havalı ve spor. ben genel anlamda çok beğendim hatta demiştim ki en cici uykularını bu odada yaşarsın inş demiştim:))))))))

HAYATIM RESİMLERİ EKLEMİŞŞŞ :lepi:

hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))

iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayatım çok sevindim cnm yaa maşallah evinde çok güzel güle güle otur.

Canım benim bulaşıklıktan bahsediyorsun galiba kaydirigubbakcemile3.Ben yeşilini almıştım mandilin için de kırmızısını eklemiştim

sulfat evet cnm senin bulaşıklıktan aldım hatta kırmızısını çok tatlı ya dayanamadım bir tanede evlenecek kuzenime hediye aldım.Bu arada yatak odanı merak ettim tekrar koy bi ara lütfen

Bu arada günlük çatal bıcak takımı aldım 24 parça aryıldızınmış güzel bişey.Ama spatula vs almam gerek mandalin cnm sen migrostan tamamlayacaktın heralde bende öyle yapayım.Bernardoya bakmadm artık biev deki kalın saplılarıda annem beğenmedi diyo piknik çatal bıcağı gibi:) bence çok hoş ama neyse bende düz sade metal aldım işte.
oktar sormuştu heralde bıcak takımını benimde yok uygun fiyatlı neyi önerirsiniz kızlar

Burcu cnm aslında gelin çiçeğin çok orjinal olabilir sen beğendiysen hiç düşünme derim ama rengi beyaz olsa daha iyi olur bence yine bir araştır derim

Haftasonu istanbula nişanlımın yanına gidiyorum kızlar mobilya bakalım fikir edinelim diye nerelere bakalım firki olan varsA sevinirim.

Herkese iyi geceelr...

betacim dün memlektim ordudaydim bugün nerdeyim 51 neresi bi hayirlisiyla su dügünü atlatsakta ceyiz topiginden gecsem evlilik topigine iki günlük evliyim bosanmak istiyorum (allah korusun tabi)
Dünn Niğdedeydinn bugün Nevşehirdesinn canumm zemuszemus
Allahh korusunn kızz Allah sevdiklerimizden ayırmasınn bizii :Saruboceq:
fmk cım, 2009 kataloğundan senin için geliyooorr; Donair :))

kaynak : pronovias

edit : gelinlik fmk nın düşündüğü gelinlik, yorumlarınızı bekliyor..
Buda benimm çok istediğimmmm gelinliktii buna benzer bi model giydirdiler bana ama alt tarafı bende hiç güzel durmadı :çok üzgünüm:
aaa ben 7de spora gittim betacım ben açamadım..kaydirigubbakcemile3umarım seninde.günün dünden daha güzel geçer canımŞeniz..oww 40 gün maşalah az kalmış Allah kavuştursun kıss:jeyyar:
Bugünn 39 günn Kırklarelindeyizzz hihoyyyt Şeniz

pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
haberiniz olsun lahananızda yolcu dermişim...
paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Sana dedimm benn senin tez zamanda başın bağlanacak :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 Ne meraklı şu erkekler yafs kaydirigubbakcemile3

bende gidem çalışam
sulfatla beta filleri beklidi gelirlerse söleyin :) bi zamet
Gördümm Arsimamm çok tatlular çok şekerler filler :lepi:
Tüm cicilerini iyi günlerde kullan tatlumm Şeniz
Tubiş, arsima, hayatum, beta ve sülfatt nerdesinizzzzzz??
Burcu da uykuya gitmişş
Ben bütün gün off tum :1ninca:
hee bebek töbe töbe :)))))))))))))))))
iş arkadaşlarım düğün hediyesi olarak kendi aralarından para toplamışlar ve onu verdiler demin. tam üçbin tele anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yafs maşallahh ne ballısınızz
Bendee
Tobinin patronu gibin bi patron
Sulfatın çekmecesi gibi para çıkan bi çekmece :sm_cool:
Hayatım gibin iş arkadaşları kaydirigubbakcemile5
Sinay gibi şans oyunlarındaki gibi bi talihh :lepi:
istiyorummmmmm :dilcikar:

Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:
Hemşomm hayırlıı uğurlu olsunn..Sende bak artık evinizi yavaş yava düzüyorsunuzz :teytey:
Ama amaa ben yatak odasını göremedimm :çok üzgünüm:

Sinaycımm çok geçmiş olsun tatlımm..:teselli:
Mandilinn evini gelinliğini merakla bekleyenlerdenimm opuyorumnanaktan
P_nr takvimin gözümden kaçmadıı çok güzell olmuşş opuyorumnanaktan
Minik babacığına çok geçmiş olsun canımmm :1hug:
Songacım(bıcak setini çok hoş) ve dimples (kavanozlar ve içindekilere bittim opuyorumnanaktan ) aldıklarınızı iyi günlerde kullanın yerimseniben
Unuttuklarım varsa affolaa :çok üzgünüm:

Bende dün davetiyelerimin siparişlerini verdimm hihoyyyt
Allah nasip ederse bugün teslim alıcamm :asigim:
Davetiye dış yapımı içinde malzemelerimi aldım 35 TL tuttu.
20 tanesinin süslemesini yaptım bile bi tüller dikilcek o kadar bide 30 tane daha yapılacak onlarıda 1 güne kalmaz bitiririmm :dance:
Annem tüm çeyizleri döktüü evde adım atılacak yer yok.Ondan gündüzde kk ya giremiyorum -tatlicadiarzu- Ütü yapmaktan kal geldii bidee artık ütü yapmayı sevmiyorumm mafoldumben

Dükkanıı ben kapıyorumm yinee kaydirigubbakcemile3
Dükkanıı açan kişiyee selamm olsunn buyrunnnnnnnnn Şeniz

Son düzenleme:
Sağol Eudocuumm, sana da selam olsun :)

Herkese de cümleten günaydın :teytey: hayırlı sabahlar, hayırlı işler, hayırlı günler olsun inş..:Saruboceq:

günaydın günaydın güzeller toprağım sanada selam olsun

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Gasoline, parpalm

Tükkan arkadaşım, parpalm, sana da günaydın opuyorumnanaktan

günaydın canım güzel muhabbetler olur bugunde inşlh...

sulfatçım toprağım bizlerde görmek istiyoruz yatakodanı tepkiler güzel olduğu yönde gelmiş mışıl mışıl uyumanız dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…