- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sonbahar sevmım ılk bahar yaz olsa ne ıyı olur tabı bu yıl deılBöcükk böcükkkkk o zamna bu yıl sonbaharda gelin olcan len senn
he bende öle dıomda duyan yokkınan böcükkkkkkkkkk ne istemesi kızzzzz daha 4 gün olmuş kaydirigubbakcemile
BÖcÜk sİzİnkİ yıldırım Ötesİ bİŞey oldu hee
kız bücükklava: dur bi, 1-2 ay geçsin, abi bulmuş tabi senin gibisini, kaçırmak istemiyo haklı olarak da, ama bi dursun bakalım şakkıdı
evt cnm sımdık deıl zaten zmanı varBöcük hemen nişanmı yaaaa. Biraz bekleyin yaaa birbirinizi tanıyın. Hayırlı olsun
benim takvimdeki kayık da gide gide yastığın yüzüklerin üstüne çıkıcak, hatta yüzükleri geçip gidicek ama ben hala bi yüzük takamadım hihoyyyt zemuszemus kaydirigubbakcemile2 -tatlicadiarzu- mafoldumben laelaelaelaelae CADIARZU
allah kolaylık versinsaol cnm bende onu çok seviomm
ah gamzecim ararken nelere rastladım bi bilsen esra karadeniz dioki dua edin son provama gidicem falan hatta bi ara sıkılmış hadi halaya demiş sende katılmışsın falan koptum yaa
aynen cnm çok pis değil ama bendede var öle kazınacak yerler
allah kolaylık versin
naçizane önerim
2 kişiden fazla olmanız temizlik esnasında
benim ev bitmedi
en az iki kere daha temizlemek gerekecek sanırım
pis iş yapmış işçilerklava:
yk komşum dün 3 ıdı bugun 4 yarında bak 5 olcak
-tatlicadiarzu-
yani temizlik firması bilmiyorum belki pahalı olurevet haklısın ben bi temizlik firmasıyla görüşücem olmazsada yardımcı bi bayan alıcamm
kizlar cok güzel bir gelinlik gördüm ve son asamalarda olan gelinligimden sogdummmmm
gelinlik fotolarinizi görelim topikte bakabilirsiniz kugu gibi olmus harika masallah gercekten benim gelinlik düstü gözümden :-(
gamzemle buketim :jeyyar:
sevdi sizi bu havalı kuş .. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?