Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çoookk geçmişten bir alıntı yaptım kızlarrr

ay buketçim canm benim ya çok güzelmiş hepsi ben görmemişim senin çeyiz resimlerini

:roflol: :roflol:

kız sen tekirdağ'da mıydın? yeni farkettim, ben tekirdağlıyım :dance:

kızlar akşam iş çıkışı kiralık bir ev var tanıdığın ona bakıcaz hayırlı ise inşlh olsun birde hep dua ediyorum allah ev sahibininde hayırlısını versin iyisi ev sahibi eder kötüsü dert sahibi derler

parpalm hayırlısı inşallah iyi haberle gelirsin

Buketcimm çok güzelmiş aldıkların iyi oluyo böle arada hatırlatın bize kaydirigubbakcemile2

amin buketçim croiselle kızlar teşekkür ederim

kızlar 135m2 ev balkonlar hariç 390-400 tl'ye kiralamaya çalışıyoruz.oralarda genelde 450-500-550 gidiyo tabi birde depozito olayı oluyo ama çok şükür bizde yok yani öyle umuyorum akşam belli olucak

bende bu cmrtsi temizleticem
üff allah kolaylık versin
ben hiç bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim
o yüzden annem ya da arkadaşlarımı falan hiç çağırmadım
anam anam perişan oldum
seninki inşaat temizliği mi peki
hani bizim iş ondan uzadı
kazı babam kazı
bütün boyaları çimentoları

croiselle saol cnm napalım gari banlık işte alamıoz pişirip pişirip aynı şeyi koyuyoz önünüzee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

buketçim hepsini güle güle kullan, kelebekli nevresimin ayrıca çok şekermiş :))

saol cnm bende onu çok seviomm

bukettttimmm çok güzeller eski paylaşımlarımıza baksak neler neler çıkacak hey gidi günlerrrrÇok üzgünüm çoook

ah gamzecim ararken nelere rastladım bi bilsen esra karadeniz dioki dua edin son provama gidicem falan hatta bi ara sıkılmış hadi halaya demiş sende katılmışsın falan koptum yaa

aynen cnm çok pis değil ama bendede var öle kazınacak yerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…