Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bıde güller ıstıyo cıkolata ve guller sıyah beyaz olcakmış pehh-tatlicadiarzu- hadı ordan
ama sureklı bana aılene söyle dıo ne etcem ben bılmemkı

esmy alıntını sıler mısn cnm

4 günde ne istemesi ne nişanı klava:

daha sana layık birimi belli bile değil

ben geldimmm
nereye gittinkidiyeceksiniz öğle tatilinde bi koşu evime gittim
artık anahtarlarım var. kombi duşakabin aynalar takılmış
etraf hala toz içinde şakkıdı

ne güzel halloluyo yavaş yavaş herşeyin

varya aldık şu yatak örtülerini fırfırlı falan yemin ediorum 1 hfta serdim sonra kaldırdım yahuu annem gelince gördü kızdı bana okadar para verdim sen kullanmıon die anca misafir gelince seriom artık

ben almıcam onlardan :dance:

nassı bişi aldın buket
bu arada acıbadem kurabiyesini ben çok severimmmmzemuszemus

cnm internetten resmini bulamıom bi ara burayada çekip koydum arayıp bulmaya çalışayım geçmişten yataştan aldım saten ama fırfırlı falan diil
bende çok severim canımda çekti napcezz

ne güzel halloluyo yavaş yavaş herşeyin

evet cnm ya çok şükürr

dimplee yatak odan çok güsellll alkisalkisalkis

bencedeee. pikeni görüncede içimde çiçekler açtıı hihoyyyt

gasoline, canım işçilerin maaşını sormak istedim.

ışılcım, teşekküre ederim Şeniz
en az 600 fena değilmiş..

bugün sitenin hala gelme günü herhalde...
bende kaçırmayayım dedim.ölüyorum ağrıdan ilacımda yk...
sinir sistemim çökmüş durumda...

evttt bende beyaz istiyom aşkımda siyah beyaz istiyo yatak örtüsünüde kırmızı yapıp bjk ya tamamlıcaz opuyorumnanaktan

evttt bende beyaz istiyom aşkımda siyah beyaz istiyo yatak örtüsünüde kırmızı yapıp bjk ya tamamlıcaz opuyorumnanaktan

ben sıyah beyaz ıstemıyorumm sırf beyaz resmı gordun mu mınık aynen o sekılde ıste baslıgıda rengıdehihoyyyt

gasoline, canım işçilerin maaşını sormak istedim.
500den başlayan yerlerde var şekerim, hani girişte düşük başlatıp işçinin durumuna performansına makina bilip bilmemesine göre falan ücrette iyileştirme yapıyorlar ama tecrübeli makinacı falansa 700den aşağı olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…