mandılın çok seker sepetler nerden aldın
mandalın cok guzel bu sepetler cnm nerden ne kadra aldın benımde alasım geldı
mandalinacım yaa sepetlerini göremiyom ama eminim güzeldirler
güle güle kullan canım
mandilin sepetlerin cok sirinmis.... güle güle kullan canim....
mandilin sepetlerin çok ciciiii
mandilin canım sepetler çok hoş güzel günlerde kullan.
Şeniz
çok şekeeer :lepi:
kesinlikleeee canım :) hem bazalı sandıklı yani hemde yatagınızın ayaklı olmasını tercih edin yerden 10 cm kadar yüksek olsun odanızı süpürdüğünüzde hak vericeksiniz bana
mandilin sepetler süpperr ama bişey sorucam ıslak çamaşır ıslatmazmı o bezi
Aime hoşgeldin yoktun uzun zamandır
Benim yatakta bazalı umarım ayaklarıda vardır.Gülay hadi yine iyisin şeker
uzulme la benımde cok var off dıom ıyıkı önceden almışım hıc ummadığın anda hersey olabılıyo
off ya lısten falan var mı senın benım var eksıkte cok aldıkca karalıyom-tatlicadiarzu-
saol ayrıca cnm o yaşta cok meraklıydım dantelle önceden örup koymuşum sımdık olsa elııme alam ınan
bunlarda benim sepetlerim
günaydın kızlarr dün baza başlık yatak aldık annem babam ben tahmin edin kaça aldım hepicüünü delikafadulden
tamı tamınaaa 475.00 liraya hepicüünü hallettim zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Aime hoşgeldin yoktun uzun zamandır
Arsimacim hepsi birbirinden güzel tatlim güle güle kulan o fillerle sandiklara bayildim ayrica nerden aldin tatlim bu filleri
arsimacım aldıklarını ıı gunlerde kullan
Arsimacım şey yıkama şeysinden sende almışınkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun acayip kullanışlı bir aparat ben çok memnun kaldım almayan kızlara da tavsiye ederim
eşin korunacak dedi :çok üzgünüm:
kızlar tüm resimleri koydum bitti hepsine bakabilirsiniz
arisma fillerin çok şeker evine uğur getirsinler inşallah
babam her an ameliyata girebilir buraya çok bakamıyorum kızlar kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın
kızlar evilerini yeni düzenler mobilyalarınızın gelme aşamasında sorun yaşadınızmı?
Minik sandıklar acayip cici yaa ama en çok filleri beğendim şans getirsin size kuşum
arsicim alıntıdan aldıklarını gördüm güle güle kullan hepiciğini
ayy bendede çokk bardak çıkıcak utanıyorumm
Tubiş, arsima, hayatum, beta ve sülfatt nerdesinizzzzzz??
herkes burdaysa bi müjdem varrrrrrrrrrrrrrr sölim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama herkes söle derken maşallah desin :)))
şimdikkk patronum geldi oturdu karşıma...
Ben geldimmmmm hihoyyyt Geçmişi okumadan yazayım dedim, salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik bugün :sm_cool:
ya bugun arsima yoktu gün boyu, günaydın deyip kaçtı nerelerdeki CADIARZU
ayyyy şekerler bu el buketi nasıl. kimse beğenmedi bizimkilerden. el kesesine benzettiler ama bence çok değişik. nasılsa 100 üncü denememde yükledi ama damatlığı yükleyemedim
kızlar öğleden sonra boynerden aldıklarım
Arsima gördüüüüüüm fillerini delikafadulden Çok güzeller, ben bunlardan da isterim şimdi :dilcikar: Sandıkların hele bayıldım yaaa, benim de dikiş kutusu almam lazım ama ona sıra gelene kadar
....................
Gördümm Arsimamm çok tatlular çok şekerler filler :lepi:
Tüm cicilerini iyi günlerde kullan tatlumm Şeniz
kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?