ayy 20 tl mii anaaaamm nee ucuzz bköye gittimi almalı hemen cok şık duruyoo.. ben dedikdu yapmadımki kandırdı dedim ama belkide unutmuştur dedimm :asigim::asigim:
günaydınn kızlarrr!a.s.kız böcükkkk en sonunda ben de baktım ya sayende çeyiz topiğine helal olsun sana!kaydirigubbakcemile5güle güle kullan canım hele ortaokulda ördüm dediğin örtü çok :lepi:güzel el emeğin maşallah çok becerikliymişsin valla!....:hooray:
günaydınlarrr güzel günler olsun inş. İstanbul çok güzel bugun serin yağmurlu toprak kokulu bi hava var ohhh miss :)
böcük güle güle kullan çeyizlerini en kısa zmanda inş.
esmanında dediği gibi deli gibi nevresim takımı almayın sakın hem yer acısından hemde hepsini aynı anda kullanamıyosunuz suan sadece 3 tanesi aktif bende
evt cnm bende daha almıycam evlenınce alırm artıkgünaydınlarrr güzel günler olsun inş. İstanbul çok güzel bugun serin yağmurlu toprak kokulu bi hava var ohhh miss :)
böcük güle güle kullan çeyizlerini en kısa zmanda inş.
esmanında dediği gibi deli gibi nevresim takımı almayın sakın hem yer acısından hemde hepsini aynı anda kullanamıyosunuz suan sadece 3 tanesi aktif bende
böcükçüm herşey harika valla
ben ilk defa görüyorum cicilerini nevresimlere bayıldım
hele orta okuldayken ördüğün örtün çok güzel maşallah canım
benim daha alınacak çok şeyim var çoooookmafoldumben
he b.köyde gecen gene gectım onunden ıcıne ggrmedım bakakaldım ama ordan bornoz ve havlu setlerı ıle masa örtusu pecetelerı salon takımıda alcam cunku harıkalarzemuszemus
nan dayak yıycenı anladında ondan öle belkıde unuttun dedın
şakkıdışakkıdışakkıdı
napcaz buket ya oturma odası olan yere yatak odası yaparsam(sığar) ordan küçük balkona çıkılıyor benim öle yapsam nolar
günaydın kıslar
parpalm hayırlı olsun ewın keske bızım burda da kıralar 400 olsa
eccu tatil nasıldı annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?