Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilincim albümede yazdım ama burayada yazmadan edemedim canım mutfağına bayıldım çok canlı cıvıl cıvıl herşey birbirine çok uyumlu iyi günlerde kullanırsın inşallah canım Şeniz

Daha birçok kişiyi biliyorum da sıkmamak için uzun yazmak istemedim.
Ama herkesi biliyorum gerçekten:)

Teşekkür ederim ...

kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?

mandilinnnn cok güzelllll, bayildim canim.... sicacik bir mutfagin olmus....
annemin mutfagida kirmizi ve ben kirmizi mutfaklari severim birde su kaynaticindan aynisini anneme hediye aldim.... burcuözgedede var zaten aynisi cok iyi cikti boschun su kaynaticisi.... birde ekmekligin baharatligin varya takim olarak, burda paylasmistiniz anneme gösterdim bayildi kadincagiz ama alamiyorum iste türkiyede.... burda yok ki mafoldumben birde o baharatliklar kullanisli mi? kücük degiller degil mi?
yep alkisalkisalkis

aimecim ne zaman müsait olursan gel ayrıca tabikide unutmadık :1hug:

Şeniz cok tsk ederim canim benim

:1shok:

tskler cnm
6lı cnm bıde onun cerezlıklerı var ama bulamaıdm nerde burda hersey ucuz ve cok güzel dıyom boşa demıyon yanı

üzülme kiz bulursun daha.... bende cooook sey istiyorum ama bulamiyorum...bulsamda alamiyorum :mymeka: <--- annem kiziyor daha erken alma diyor

Teşekkür ederim ...

valla ben kendi adıma onore oldum diyebilirim emin aklına gelen diğerleri ni da yazarsan onlarda öyle düşünecektir

Mandalincim yaaa ay deli oldum mutfağına Allah tamamına erdirsin inşallah terkar çok çok güzellll Şeniz

pıtır tahmin etmiştim canım yağlık-sirekliği sorcağını tanımışım kız seni az çok :lepi:

pufılota cok tskler cnm Şeniz ne zmn yardmcı oldum unuttum ama sen unutmamışsın tekrar tskler

mandalın ya süper bı mutfak olmuş cnm sen yakında sebze ve meyvlerınde kırmızı olanlrı alırsın sadece:roflol:

hehe sorarım bennn:teytey:

mandilin harikasın annem süpe rolmuş bayıldım valla güle güle otur canım..biliyosun ankaradayım hiç çekinmem koy çayı geliyorum derim heeehihoyyyt

mandilin yerim senin mutfağınııııalkisalkisalkiszemuszemus sepetlerinde çok tatluuuu ayrıcaaaaa

yerimseniben canım hamişim

Şeniz
canım küçükler ama kullanışlı sanırım doldururken baktım iyice.
mandılıncım herseyın çok gusel bayıldım opuyorumnanaktan
mandilin çok güzel olmuş mutfak daha detaylı resimlerle inşlh
mandilincim albümede yazdım ama burayada yazmadan edemedim canım mutfağına bayıldım çok canlı cıvıl cıvıl herşey birbirine çok uyumlu iyi günlerde kullanırsın inşallah canım Şeniz

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
dahada güzelleri sizin olsun inşallh.

Teşekkür ederim ...
ne güzeel zaten aramızdaymışsın.
peki madem benim mutfağımı gördün mü zemuszemus

mandilinn süperr kırmızı mutfağın bayıldımm :asigim:
pufilotacımm hoşgeldin benide katmışsın cok sevindiri,k oldumm :asigim: buarada amasyadasın sanırım bende amasyalıyım ama hiç gitmedim görmedim :)

kızlar bide bugün benim ananem öleli tam bi sene oldu((ben çok özledim onu yaa

başınız sağolsun
Allah onada huzurla yatmak nasip etsin

arsi gecikti bugun, dünde yoktu öğleden sonra yafs -tatlicadiarzu-

ahh ahh

kızlar bunları önceden almıştım

iyi günlerde kullan

aman bugün gelsin de arsima ondan önce yazdığımı görsün :))))))

dün hep sen yazdın :)

merhabalar kızlar ben geldim bugün yoğunum çok dün akşam halılarımızı aldık sizinle paylaşıyım hemen dedim

iyi günlerde kullan

Bakin bu mail dün geldi gelinlikciden... insallah dedigi gibi olur. Benim gibi Porvasiz gelinlik diktiren de görülmüsmüdür acaba.

iyi cesaret :)
ama işleri iyi eminim seninkide çok güzel olacak

englısh home nevresım

hepsini iyi günlerde kullan hepsini

gunaydın arsıcıgımmmmmmmm son 10 gün

evetttttttttt hihoyyyt

bunlarda benim sepetlerim

çok ciciler amaaaaaa kaydirigubbakcemile2

oh oh annem süperdi otel çok boştu ama çok güzeldiii gidince hak vericeksin bana

süper ya kaydirigubbakcemile5

arsima son 10 gün mü???? alkisalkisalkis

evet canım ya son 10 gn kaldı
çok heyecanlıyım ama evim ortada yok çok stresliyim
acaip bişeyim :)

Arsima nasılsın canım ne durumdasın son hali?

geçmişi bitirim son durum raporumu vereceğim :)

h geldın
nerelerdeydın arşı

salı hendek dünde ofiste full çizim

kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?

bayıldımmmm
sevgi dolu yemekler yapman dileğiyle

arsmaaaaa özledim seni dün heeeopuyorumnanaktan

bende hepinizi özledim Şeniz

dimples ne demek ikiz olacağı belli değil daha test yaptırmadın biliyorum ama Allah söyletti demekki :)
p_nr teşekkür ederim seni de biliyorum he aşkın askerdemiydi yanlış da hatırlıyor olabilirim

böcükcüm banyo takımında yardım ettin ya rengi konusunda hatırlatıyım:)abay ı da biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…