Daha birçok kişiyi biliyorum da sıkmamak için uzun yazmak istemedim.
Ama herkesi biliyorum gerçekten:)
Teşekkür ederim ...
kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?
yep alkisalkisalkis
aimecim ne zaman müsait olursan gel ayrıca tabikide unutmadık :1hug:
:1shok:
tskler cnm
6lı cnm bıde onun cerezlıklerı var ama bulamaıdm nerde burda hersey ucuz ve cok güzel dıyom boşa demıyon yanı
Daha birçok kişiyi biliyorum da sıkmamak için uzun yazmak istemedim.
Teşekkür ederim ...
valla ben kendi adıma onore oldum diyebilirim emin aklına gelen diğerleri ni da yazarsan onlarda öyle düşünecektir
Mandalincim yaaa ay deli oldum mutfağına Allah tamamına erdirsin inşallah terkar çok çok güzellll Şeniz
pıtır tahmin etmiştim canım yağlık-sirekliği sorcağını tanımışım kız seni az çok :lepi:
mandilin yerim senin mutfağınııııalkisalkisalkiszemuszemus sepetlerinde çok tatluuuu ayrıcaaaaa
Şenizmandilinnnn cok güzelllll, bayildim canim.... sicacik bir mutfagin olmus....
annemin mutfagida kirmizi ve ben kirmizi mutfaklari severimbirde su kaynaticindan aynisini anneme hediye aldim.... burcuözgedede var zaten aynisi cok iyi cikti boschun su kaynaticisi.... birde ekmekligin baharatligin varya takim olarak, burda paylasmistiniz anneme gösterdim bayildi kadincagiz ama alamiyorum iste türkiyede.... burda yok ki mafoldumben birde o baharatliklar kullanisli mi? kücük degiller degil mi?
mandılıncım herseyın çok gusel bayıldım opuyorumnanaktan
mandilin çok güzel olmuş mutfak daha detaylı resimlerle inşlh
mandilincim albümede yazdım ama burayada yazmadan edemedim canım mutfağına bayıldım çok canlı cıvıl cıvıl herşey birbirine çok uyumlu iyi günlerde kullanırsın inşallah canım Şeniz
ne güzeel zaten aramızdaymışsın.Daha birçok kişiyi biliyorum da sıkmamak için uzun yazmak istemedim.
Teşekkür ederim ...
esmy mesajım geldimi
kızlar bide bugün benim ananem öleli tam bi sene oldu((ben çok özledim onu yaa
arsi gecikti bugun, dünde yoktu öğleden sonra yafs -tatlicadiarzu-
kızlar bunları önceden almıştım
aman bugün gelsin de arsima ondan önce yazdığımı görsün :))))))
merhabalar kızlar ben geldim bugün yoğunum çok dün akşam halılarımızı aldık sizinle paylaşıyım hemen dedim
Bakin bu mail dün geldi gelinlikciden... insallah dedigi gibi olur. Benim gibi Porvasiz gelinlik diktiren de görülmüsmüdür acaba.
englısh home nevresım
gunaydın arsıcıgımmmmmmmm son 10 gün
bunlarda benim sepetlerim
oh oh annem süperdi otel çok boştu ama çok güzeldiii gidince hak vericeksin bana
arsima son 10 gün mü???? alkisalkisalkis
Arsima nasılsın canım ne durumdasın son hali?
h geldın
nerelerdeydın arşı
kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?
arsmaaaaa özledim seni dün heeeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?