Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pufilota maşallah sıkı takipcisin :)

Evet Arsima öyleyim bugün işim az vakit buldum içimi döktüm...

Sende daha fazla yıpratma kendini midene yazık:) benimde seninki gibi rahat bi nişanlım var 26 eylülde düğünümüz var 25 eylülde ev tutarız nolacak diyor:bbo:

ne güzeel zaten aramızdaymışsın.
peki madem benim mutfağımı gördün mü zemuszemus[/QUOTE]

Görmedim arkadaşın değilim ki senağlama

dimpleee çok yavaş pişirio silikonlarr denedim ben teflonlar daha hızlı pişirio kesinliklee

pufolitaa amasyanın neresindensiinn benim annem amasyalı çok gelip gidiorus oraya çoksewiorum ben amasyayıı

Aaaa öylemi ne güzel:lepi: Gel gör bence görülmesi gereken bir yer...

dimpleee çok yavaş pişirio silikonlarr denedim ben teflonlar daha hızlı pişirio kesinliklee

pufolitaa amasyanın neresindensiinn benim annem amasyalı çok gelip gidiorus oraya çoksewiorum ben amasyayıı

Seninde nikahın hayırlı olsun canım:)
Aaaa ne güzel ya biliyorsun yani burayıhihoyyyt

gamze silikon kalıplar güzel ama bir kaç kullanmadan sonra kararıyor iç leri en azından anneminki öyle oldu
hatta tupper olmasına rağmen

pufilota canım hiç takma nişanlın mutlaka şaka yapıyordur
eminim o da tutuşacak zamanı gelince

böcüğüm hepisi çok güselmiş cnm güle güle kullan inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aslı sen misin? Kendin kazanmak için bizim üye olmamızı mı istiyorsun?

Böyle birşeyin heleki para için sitde yapılmasının yasak olduğunu bilmiyorsun sanırım linki sil bence

ha bide içine bide kırmızı tshirt giydirip kocişi oturt tam olsun zemuszemus

opuyorumnanaktan

:)

silikon kek kalıbı kullanan ve memnun olan varmı??

ben istiyorum ama annem aldırtmıyor :)

bu küvette olmayı kim istemez kiizemuszemus

:asigim:

he sımdık hatrladım cnm-tatlicadiarzu- kusra bakma cok kısı msj atıyo unutuyorum
abayı bılmeyen yok sözde demıycek süprıs olcaktı ama neyse sızden baksa kımım var zaten sızde bılınŞeniz

bu küvette olmayı kim istemez kiizemuszemus
ben sudan cok korkarımda ayağım kayar zaten ufacığım
yutar o benı:roflol:

ben yine göremedim ama olsun emınım hepsı bırbırınden guzeldır ıyı gunlerde kulan böcüğümm Şeniz

alla alla neyse cnm sağlık olsun tskler

böcüğüm hepisi çok güselmiş cnm güle güle kullan inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:1hug:Şeniz saol cıtosum ceresımm

arşı
saol cnmŞeniz
nan komsu sende acı badem kurabıyesı yazıyo cnm cekıyo bıde erık yazıyordu baharın basında cnm cekıyodu ıyıkı bı yerım sısmedı buldumda :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…