Pufilota maşallah sıkı takipcisin :)
p_nr teşekkür ederim seni de biliyorum he aşkın askerdemiydi yanlış da hatırlıyor olabilirim
mandilinn süperr kırmızı mutfağın bayıldımm :asigim:
pufilotacımm hoşgeldin benide katmışsın cok sevindiri,k oldumm :asigim: buarada amasyadasın sanırım bende amasyalıyım ama hiç gitmedim görmedim :)
dimpleee çok yavaş pişirio silikonlarr denedim ben teflonlar daha hızlı pişirio kesinliklee
pufolitaa amasyanın neresindensiinn benim annem amasyalı çok gelip gidiorus oraya çoksewiorum ben amasyayıı
akşam ceyıslerımden ekledım görmeyenler ıcın opuyorumnanaktan
saol bitanem bende beni bilmiosun sanmıştımm :)
bilmemmiii çok güsel bi şehir dayımların hepicüü ordaa :)
ay kizlar gordunuz mu ne guzel kampanya yapmislar... evlenmek isteyip de kriz dolayisiyla evlenemeyenlere alternatif para kazanma yontemleri... valla bizim zamanimizda hic yoktu boyle seyler... ah ah... insan ozeniyo gorunce...
happily ever after...: "Kriz dolayısı ile evlenemeyenler!" Kampanyası
ha bide içine bide kırmızı tshirt giydirip kocişi oturt tam olsun zemuszemus
Evet Arsima öyleyim bugün işim az vakit buldum içimi döktüm...
Sende daha fazla yıpratma kendini midene yazık:) benimde seninki gibi rahat bi nişanlım var 26 eylülde düğünümüz var 25 eylülde ev tutarız nolacak diyor:bbo:
silikon kek kalıbı kullanan ve memnun olan varmı??
bu küvette olmayı kim istemez kiizemuszemus
dimples ne demek ikiz olacağı belli değil daha test yaptırmadın biliyorum ama Allah söyletti demekki :)
p_nr teşekkür ederim seni de biliyorum he aşkın askerdemiydi yanlış da hatırlıyor olabilirim
böcükcüm banyo takımında yardım ettin ya rengi konusunda hatırlatıyım:)abay ı da biliyorum:)
ben sudan cok korkarımdabu küvette olmayı kim istemez kiizemuszemus
ben yine göremedim ama olsun emınım hepsı bırbırınden guzeldır ıyı gunlerde kulan böcüğümm Şeniz
böcüğüm hepisi çok güselmiş cnm güle güle kullan inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?