kızlar poseidon under sea hotel denizin dibinde anammm ben yatamam burdaaa:1ninca:
kızçeler
bişy sorcam.
aklama takıldı.
ya resimleri buraya değilde albüme eklemenizin acaba özel bir sebebi var mı?
merak etttim.
beni aydınlatın lütfen....
kızçeler
bişy sorcam.
Aklama takıldı.
Ya resimleri buraya değilde albüme eklemenizin acaba özel bir sebebi var mı?
Merak etttim.
Beni aydınlatın lütfen....
lahana buraya ekleyınce herkez goremıyor bazen kacırıyorlar[ımg]http://www.crazyabouthome.com/myhome/wp-content/uploads/2008/05/cocoon-hammock-3.jpg[/ımg] biri beni buraya ışınlasınnnopuyorumnanaktan
albümde sadece arkadaşlar görebiliyor
böylelikle misafirler görmemiş oluyor :)
ikinci bi nedende
ekliyoruz geride fln kalıyor sonradan gelen arkadaşlar göremiyor
albümde oluncada bakabiliyor
gerçekten mi cnm nerede hangi semt öğrenebilir miyim valla evinde gayet güzel genişliği temizliği falan ne güzel ay inş bizde uyguna buluruz.
Ne düsünüyorum biliyormusunuz...
Kina gecesinde kina yakilirken annemin 35 sene önceki gelinligini giysem nasil olur
en altta ekledığımm mor kucuk cıceklı bundan ooluyo
bende bu deri tepsi takımından aldım bugün kızlar
cuma akşamı kınam var..:) cumartesi düğün çoook heyecanlıyım.
gelinlik ayakkabılarımı bugün aldık... topukları bile taşlı çokk süper açık bir ayakkabı .resmini çekicem bir ara bir sürü resim paylaşıcam sizlerle...:)
Günaydın güzeller dün benim için iyi dilekte bulunanlara tekrar teşekkür ederim evimizi tuttuk kızlar kara kara düşünüyoduk evde yok yok aspiratör şofben duşakabin eve sadece boya ve temizlik yapılıp girilecek inşlh.yatak odasında gömme dolabı var boydan boya kendi dolabımı nasıl sığdırsam diye düşünmekle meşgulum bu arada. yada hemen yanında boş oda var giyinme odasımı yapsam dolabı oraya kurdurp aslında oda küçükte değil eşyalar sıkışsın istemiyorumzemuszemus
bi geçmişi okuyupta gelimzemuszemus
günaydın kızlar..sinirlerim tepemde bugünn yine o mutfakçı yüzünden..dün tanıdık bi marangoz ark.var eve gelmişti portmanto için ölçü almaya buzdolabının yeri yamuk gelmiş gözüne bi ölçtü tam 6 cm aşağıya doğru dar.güya mutfakçı buızdolabı için yer bırakmışş yukardan aşağıya 6 cm yamuk üst kısmı sığacak şekilde ama altı dar tezgah da kesildi napıcazz biz yaaaaçok sinirliyim kızlarrrrr
böcük maşallah bunlar ne kızz..nevresim dükkanı mı açıcan :)
sulfatın yatak odasını göremedim çatlıcammm:)
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanhayatımm dünkü cevap için teşekkür ederimmvereliniortakopuyorumnanaktan
günaydınlar
bunlarda benim sepetlerim
tamı tamınaaa 475.00 liraya hepicüünü hallettim zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Gülay bazanın renginin ne önemi var kuşum kaydirigubbakcemile
kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?
Allah hayırlu uğurlu etsin Şeniz
darısı başıma :Saruboceq:
daha düzemedim ama :)
söyliyim
koltukçuya dedikki 23 mayısta koltukları istiyoruz
sonra ayın 30 una erteledik 27 mayısta bi aradımki adam ne dese beğenirsin koltukları yapmadım bile :roflol: dn aradım bitirmiş yarın gidip görcez pazartesi gelecek
mobilyacılar bu hafta sonu demişti şimdi pazartesi salı diyor
onun dışında şuanlık yok olsada bunu kaldırabilecek bünyem yok -tatlicadiarzu-
sağol düğündaş Şeniz
çoooooooook sevindim senin adına
Allah böyle dostları eksik etmesin
Ayrıca _HaYaTİM_ çok zor bi anımda bana destek olmuştu sağolsun keza uğur_böcüğü’de öyle…burcuözge ise ilk göz ağrım zaten
dün hep sen yazdın :)
bende dün sütyen aldım:)
le jardin 15 lira
lahana buraya ekleyınce herkez goremıyor bazen kacırıyorlar
ondan heralde ılerleyen gunlerde gerıye donmek zor oluyor
nerdesin kızzzzzzzzzz anlatsana gelişmeler neeee
amin canım amin darısı başına. inşallah sana da bi yerden apansız böyle bi para gelir.
gelsin de resimlerini koy artık düğündaşım yaaa
arsıma cok yoğunsun masallah
ımam nıkahında sımdıden hayrlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?