Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızçeler
bişy sorcam.
aklama takıldı.
ya resimleri buraya değilde albüme eklemenizin acaba özel bir sebebi var mı?
merak etttim.
beni aydınlatın lütfen....

meraba kızlar böcüğüm çeyizlerin çok güzel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
mandilin canım harikaymış sepetin bende öyle bişi arıyorum ama bulamadımbenneyaptımki

kızlar poseidon under sea hotel denizin dibinde anammm ben yatamam burdaaa:1ninca:

köpek balığı gelmesin gece kaydirigubbakcemile2

kızçeler
bişy sorcam.
aklama takıldı.
ya resimleri buraya değilde albüme eklemenizin acaba özel bir sebebi var mı?
merak etttim.
beni aydınlatın lütfen....

albümde sadece arkadaşlar görebiliyor
böylelikle misafirler görmemiş oluyor :)

ikinci bi nedende
ekliyoruz geride fln kalıyor sonradan gelen arkadaşlar göremiyor
albümde oluncada bakabiliyor

kızçeler
bişy sorcam.
Aklama takıldı.
Ya resimleri buraya değilde albüme eklemenizin acaba özel bir sebebi var mı?
Merak etttim.
Beni aydınlatın lütfen....

[ımg]http://www.crazyabouthome.com/myhome/wp-content/uploads/2008/05/cocoon-hammock-3.jpg[/ımg] biri beni buraya ışınlasınnnopuyorumnanaktan
lahana buraya ekleyınce herkez goremıyor bazen kacırıyorlar
ondan heralde ılerleyen gunlerde gerıye donmek zor oluyor

gamze benıde benıdee

gerçekten mi cnm nerede hangi semt öğrenebilir miyim valla evinde gayet güzel genişliği temizliği falan ne güzel ay inş bizde uyguna buluruz.

atışalanı canım semt

Ne düsünüyorum biliyormusunuz...

Kina gecesinde kina yakilirken annemin 35 sene önceki gelinligini giysem nasil olur

:asigim: çok şahane olur

en altta ekledığımm mor kucuk cıceklı bundan ooluyo

böcük benimkinden hatırlıyon dimi? benim gelin yatağına bunu serdiler çokkk güzel duruyo

bende bu deri tepsi takımından aldım bugün kızlar

güle güle kullan

hayırlı kınalar ve düğünler canım. ayakabının resmini koycan mı?

resim var mı canımmmm hayırlı uğurlu olsun. güle güle huzurlu sağlıklı günlerde oturun inşallah

canım bizim de yatakodasında dolabın kapağında sorun çıktı. orta kapı 2 kere gitti birincisinde kapı kısa yapılmış dolabın için görünüyodu. gitti geldi bu seferde büyük yapılmış ortadaki çekmeceler açılmıyordu. yine gitti. cuma günü çeyizden 1 gün önce yani getircem dedi. adi herif akşama kadar bizi evde esir etti getirmedi. cumartesi günü nişanlım adamı aradı ağzına geleni söyledi. ve adam o günden beri ne arıyo ne soruyo. halbuki daha 800 TL. ödememiz var. ne arıyo ne kapıyı getiriyo. biz de ödemicez adam kapıyı getirene kadar

hayatımm dünkü cevap için teşekkür ederimmvereliniortakopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

nerdesin kızzzzzzzzzz anlatsana gelişmeler neeee

bunlarda benim sepetlerim

mutfağında çirkin sepetlerinde :dilcikar:

tamı tamınaaa 475.00 liraya hepicüünü hallettim zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3

hangi marka canım bizimkisi 1550 TL. tuttu

Gülay bazanın renginin ne önemi var kuşum kaydirigubbakcemile

ne önemi var ne demek ben beyaz bulana kadar çatladım.

kızlar mutfağımın fotolarına bakmak istermisinz?

:dilcikar:

amin canım amin darısı başına. inşallah sana da bi yerden apansız böyle bi para gelir.

gelsin de resimlerini koy artık düğündaşım yaaa

Ayrıca _HaYaTİM_ çok zor bi anımda bana destek olmuştu sağolsun keza uğur_böcüğü’de öyle…burcuözge ise ilk göz ağrım zaten

dün hep sen yazdın :)

kaydirigubbakcemile3

bende dün sütyen aldım:)
le jardin 15 lira

iyi gecelerde kullan canım

hayatımmm tatlım öle marka bişi deil yaw biz malzemenin güzelliğine baktık daha çok ama ben bi başlıkta tereddütlüyüm onuda yeni evimize taşınırken değiştiririm die düşünüorum

size evimden bahsedeyim

vitrifiyelerimiz değişcekti bugün tesisatcı eve girip akşama bitirecekti
dün adamı götürdük kalorifer peteklerinin yamuk olduğunu ilerde sıkıntı olacağını onları terazileyip borularının değişmesini söyledi ve bu işlemlerle birlikte tesisat işleri 3 gün sürecek
+ vitrifiyelerin fiyatları tavan yapmış

bazı yerlerde boya rutuşları gerekti nişanlım evi komple boyamayı tercih etti oda bu sabah başlayıp akşama bitecekti ama boyacının başka işi çıktı öğleden sonra gelecek ne zaman biter Allah kerim

dün akşam avizelerimizi aldık oda çıktı aradan

koltuklarımız bitmiş yarın gidip görücez ev müsait olursa cumartesi bile getirebilirlermiş ama muhtemelen pazartesiye kalacak

mobilyalar cumartesi yada pazar gelecekti sonra abinin yaptığı konuşma ile cumaya çekildi yani yarın ama ev hala pislik içinde ve bi sürü iş var daha sonra dün duyduuğmuz bi rivayete göre mobilyalar pazartesi salıya kaymış ama kimse bize bilgi vermedi

bu akşamda imam nikahımız kıyılcak

nerdesin kızzzzzzzzzz anlatsana gelişmeler neeee
amin canım amin darısı başına. inşallah sana da bi yerden apansız böyle bi para gelir.

gelsin de resimlerini koy artık düğündaşım yaaa

anlattım az önce :)
ay para gelsede yetiştiremeyiz kanımca ama geleceği varsa yine buyursun tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…