Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok teşekkür ederim toprağım hadi işlerini hallette gel doktor demişsin önemli bişi yoktur umarım öpüyorum akşam betacım yokmuş baksanazemuszemus

Canım vala kollarımda minik sivilce gibi bişeyler vardı pütür pütür hem onun için gittim hem de son dönemde evde toz filan alınca nefes alamıyordum tıkanıyordum. Göğüs hastalıklarına da gittim. Kan tahlili nefes ölçümü filan yapıldı. Astımdan şüphelendi doktor ama allahtan astım değilmişim hihoyyyt Bahar alerjimin yarattığı bi tıkanmaymış. Teşekkür ederim Şeniz

Sulfat önemli birşey değildir inş.. geçmiş olsun a.s.

Yok canım önemli bişey, teşekkür ediyorum Şeniz

Bunlar nasıl ustadır yaaaa :1shok: Vermeyin kalan paralarını
Yatak odamı akşam profilime eklim de görün beöyle herkesi bi arada bulamıyorum
yerimseniben

fmk, m.sevdam gelinliklerini,
sulfatın yatak odasını
hala göremedim bugun yarın çatlıcam artık mafoldumben

Çatlama kız çatlama kaydirigubbakcemile3, bugün doktordaydım saat 3 e kadar. Erken gelsem eklicektim. Profilime eklicem

Tamam kız gebertme dur :roflol: Ekliceğim ciciler çeyizlik şeyler silceğim bişey değil. Sabah da görürsün muhakkak kaydirigubbakcemile3 Yatak odasını da herkesi bir arada bulamadığımdan ve ekle sil yapmamak için profilime eklicem. Anlaştık mı vereliniortak

nasillar ? ben begendim

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

tahta canim üstünde bir sey kesmek icin... resimdeki gibi iki tane almadim bitane aldim sadece

diyeri de posetlerin agzini kapatmak icin hava almasin diye

fmk cok ciciler... ama ben "kesme tahtalarimi" tahta yada plastik olarak almayi düsünmüyorum cok sagliksiz geliyor bana, bilmem abartiyormuyum... en iyisi cam gibime geliyor... mutfakta tahta kullanmak cok zararliymis... öyle duydum...
sizler ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda kizlar?

ben daha 1 saat burdayım
ayy sefkılım gelcek cok heycan yaptım haa

oo iyisin yerimseniben

keske benim sevgilimde öyle her istediginde gelebilse mafoldumbenmafoldumben

nasillar ? ben begendim

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

alttakilari benim daha cok hosuma gittiler )))

Son düzenleme:
bunlarda benim sepetlerim

Ayyyy bunlar çok güzeeeeelllllll delikafadulden Güle güle kullan

kesinlikleeee canım :) hem bazalı sandıklı yani hemde yatagınızın ayaklı olmasını tercih edin yerden 10 cm kadar yüksek olsun odanızı süpürdüğünüzde hak vericeksiniz bana

Vala benimki yere sıfır sevmiyorum ben yüksek ve ayaklı. Çekeceğim var desene kaydirigubbakcemile3

benımkı hem yere yakın hem bazalı sekerrrr

Benim de öyle kaydirigubbakcemile5

fmk alttakı
aıme senınkı nerde benımkı tee fethıyedenn geldı bugun
ısaura nerdesın nan sen

aime21 bilmem sagliksinz deniliyor biliyorum ama camda cok kulanissiz rahat edemesin.. diye tahtam bambus ve kulanmasi güzel... babamus herhalde diyer agiclarla kiyaslarsak daha sert cizilmiyor okdadar koly

fmk ya ben sana gule gule kullan demeyı unutum ama zaten onlarınne olduğunuda anlamadım neydı onlar ne işe yarar

fmk ya ben sana gule gule kullan demeyı unutum ama zaten onlarınne olduğunuda anlamadım neydı onlar ne işe yarar

önemli degil canim... bildimz mutfak tahtasi kesme dograma islerinde kulaniliyor sırnaşık şey diyeride posetlerin agzini kapatmak icin hava almasin diye baya ise yariyor ablamlar kulaniyor ordan biliyorum

demiştim ben size elime paramı almadan zam aldığıma kendimi kaptırmayayım diye.
mayıs maaşımın zam tutarını yarım verdi uyuz...
ALLAH ım ya sabır...
diyor bide idare et...
ya bide adam olunda dediğinizi yapın.
haram etmiyorum çünkü Rabbim zaten görüyor...
hak hukuk öbür tarafta inşş terazide belli olacak...
sabır RABBİM

benimle ilgili ne hatırlıyon gızzz

Ayhh kız hafıza oyunu gibi birşey oldu bu hemen aklıma gelenleri yazıyorum ona göre

Hayatım;
baberko dan bişi istiyo:)
Gelinliğini annesi dikti aralarda annesine kızsada... geçenlerde babasına da kızdı
koltuğu beğenmedi diye...
Birazcık sinirli kayınvalidesi bile korkuyor ondan...
3.000 para geldi ohh mis...

PUFİLOTA benim hakkımda ne bilion kız :1ninca:

bktbb; mobilyalarını aldı hafta sonu hemen karar verip aldı o da şaşırdı
Lila arzum çaycı seti var
Acı badem kurabiyesi seviyor
Evi işine 25 dakika uzaklıkta
Evi sıfır ...

Daha ilk günden sıkılacaklar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…