- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
çok teşekkür ederim toprağım hadi işlerini hallette gel doktor demişsin önemli bişi yoktur umarım öpüyorum akşam betacım yokmuş baksanazemuszemus
Sulfat önemli birşey değildir inş.. geçmiş olsun a.s.
günaydın kızlar..sinirlerim tepemde bugünn yine o mutfakçı yüzünden..dün tanıdık bi marangoz ark.var eve gelmişti portmanto için ölçü almaya buzdolabının yeri yamuk gelmiş gözüne bi ölçtü tam 6 cm aşağıya doğru dar.güya mutfakçı buızdolabı için yer bırakmışş yukardan aşağıya 6 cm yamuk üst kısmı sığacak şekilde ama altı dar tezgah da kesildi napıcazz biz yaaaaçok sinirliyim kızlarrrrr
böcük maşallah bunlar ne kızz..nevresim dükkanı mı açıcan :)
sulfatın yatak odasını göremedim çatlıcammm:)
fmk, m.sevdam gelinliklerini,
sulfatın yatak odasını
hala göremedim bugun yarın çatlıcam artık mafoldumben
se
sakın akşam ekleme gebertirimmmmmmmm sonra sabah biz geliyoz aman çok güzel aman ne şirin biz göremiyoz yatakodasında olduğu gibi. sabah koy koycaksan kaydirigubbakcemile
ben de çıkıyom herkese iyi akşamlar muckaaaaaaaa
Ben geldiiiimmmm. kaydirigubbakcemile2 Geçmişi okumaya başlayayım yeni ciciler aldım bugün. Akşam eklicem hepsini
tahta canim üstünde bir sey kesmek icin... resimdeki gibi iki tane almadim bitane aldim sadece
diyeri de posetlerin agzini kapatmak icin hava almasin diye
ben daha 1 saat burdayım
ayy sefkılım gelcek cok heycan yaptım haa
nasillar ? ben begendim
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bunlarda benim sepetlerim
kesinlikleeee canım :) hem bazalı sandıklı yani hemde yatagınızın ayaklı olmasını tercih edin yerden 10 cm kadar yüksek olsun odanızı süpürdüğünüzde hak vericeksiniz bana
benımkı hem yere yakın hem bazalı sekerrrr
kızlarrrr duydunuzmu sakızlı tecavüz haberini
fmk ya ben sana gule gule kullan demeyı unutum ama zaten onlarınne olduğunuda anlamadım neydı onlar ne işe yarar
benimle ilgili ne hatırlıyon gızzz
PUFİLOTA benim hakkımda ne bilion kız :1ninca:
benimkkide temmuzun 2si.hediye olarak avize yada perde almayı düşünüyorum nasıl fikir :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?