Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ve bu köşeye bu halı nasıl olur????

renk uyumu acisindan cok güzel olur ama tüllerin odanin badanası nasil oda cok onemli? koyu renkler biraz kapatir gibi geliyor bana halida. benim koşe takimim da kirmizi ama hala karar veremedim hali konusunda

Ya birde ne gibi bi benzerliğimiz var biliyormusun...
Benim düğünüm 20 hazirandaydı işte bilindik sebeplerden bayram sonrasına atıldı...
Yanlış hatırlamıyorsam seninkisi de böyle birşeydi..
Ama senin adına çok sevindim benim öyle bir şansım yok ama napalım hayırlısı böyleymiş...:1no2:
Allahım hepimizin yolunu açık etsin

renk uyumu acisindan cok güzel olur ama tüllerin odanin badanası nasil oda cok onemli? koyu renkler biraz kapatir gibi geliyor bana halida. benim koşe takimim da kirmizi ama hala karar veremedim hali konusunda

bencedee tülleride siyah kırmızı yapmayı dusunursen cok kapatırr tüllerininerenk düşünüyorsun cnm

bu da benim köşem nası buldunuz kendilerini arkadaşlar

Çok şık canım...Rengi resimdeki gibi tatlı kırmızıysa yeme de yanında otur yani yerimseniben
Huzurla sağlıkla oturun inşallah...

Ama halında koltuğun kırmızısının aynısı olmasın yada koyusu boğmaz mı sence :bbo:
Bence daha aydınlık modeller bulabilirsin:ecrin_bebek:

ay ne yaptim ben canim replim derken yalnislikla kötü icerik tikladim :bbo: mesaj yazmak icin pencere acildi hemen geri ciktim insallah bir sey olmaz.. cok cok pardon

arastir canim bana da söylersin

köse takimi nevresimler cok güzel güle güle kulanin

:mymeka:
sabret lahanam ya..
bana da hep aynı şeyi yaptılar..
ne zamanında alabildim aylığı ne düzenli işte kul hakkı hepsi ama dayanıyoruzkötükedihüso

bencedee tülleride siyah kırmızı yapmayı dusunursen cok kapatırr tüllerininerenk düşünüyorsun cnm

teşekkür ederim nihalcim opuyorumnanaktan tüllerim kirmizi fonlari iki fon kullanildi yan yana kirmizi ve siyah tatlim

bunuda netten tanistigim bi arkadasim dikiyor özel günler icin kullanirim diye dusundum

mesela cnm halın beyaz olup yuzey rengı ustune kırmızı sıyahh sekıller olabılır hem daha acar hemde yakısır bnm fikrim sırnaşık şey

teşekkür ederim nihalcim opuyorumnanaktan tüllerim kirmizi fonlari iki fon kullanildi yan yana kirmizi ve siyah tatlim

cnmcmm geçen gün yemek takımı koydıular beyaz üstleri taşlı tam senlıkti dedim azraya uyar gördünmü sen onu cnm

mesela cnm halın beyaz olup yuzey rengı ustune kırmızı sıyahh sekıller olabılır hem daha acar hemde yakısır bnm fikrim sırnaşık şey

evet nihalcim haklisin ama beyaz diyince artik tuylerim ürperiyo delikafadulden bari diyorum oturma odasinin temizligi kolay olsun ama mecburen dedigin gibi almak zorundayim mafoldumben

aimecim cok teşekkür ederim tatlim..
Nihalcim yok gormedim ben ya cok sey kacirdim dimi neler oldu ben yokken biraz ozet gecebilirmisin gecmisi okuyacak kadar vaktim yok okuyamiyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…