Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Karalahana; evet öyle demiştin demekki biliyorsun az çok huylarını...
Çok güzel bir mantıkdasın hakkını ara elbette ama dediğin gibi hak hukuk öbür tarafta, Rabbim her zaman yanında olacaktır. Hiçbir şey yerde kalmıyor çünkü...
Benim eski işyerimde böyleydi yanımda hiçbir iş yapmayan bir insan benden 3 kat fazla maaş alıyordu ama benim maaşım göze batıyordu. Ama ne oldu, hak bir şekilde yerini buldu şu anda hakettiğim yerdeyim.
Allahım sabır versin ve yardımcın olsun, sen içini ferah tut...

pufilota bnm hakkımda bişey bilionmu gerçi bnm tatlı heyecanım yok belki bilmezsinn hihoyyyt

pufilota bnm hakkımda bişey bilionmu gerçi bnm tatlı heyecanım yok fazlaa belki bilmezsinn hihoyyyt

Biliyorum tabi ya, bi kez okudum mu unutmuyorum:)
Ayhh millet sıkılacak diye korkuyorum ama siz soruyorsunuz ona göre:)

Otomatik vites araba istiyorsun,
Araba kullanmaya yeni yeni alışıyorsun
Beyaz ve taşlı yatak başlığı istiyorsun
Evliliğinize 4 yıl var 4 yılda beklemişsin.
Yakın zaman önce abin sevgilinle tanışmak istedi ama sevgilin biraz korktu...
Okulun yeni bitti evde sıkılmaya başladın umarım bir an önce işini bulursun.
Esmy'nin de kuzenisin...

Yeterli mi delikafadulden

Allahım sen bunların hepsini nerden biliyosun yaaa. İlk alıntın çıkmamış asıl ordakileri okuyunca :1shok: oldum.

ahh canım çok sağol yorumların için...
ben neye sinirleniyorum biliyor musun.dün konu bitti sanıyordum.şimdi emrivaki yapıyor.ya bişiy konuşulmuş değil mi.ben elli milyondan ölmem ama işte bütün psikolojim bpzuluyor.bütün gün yüzyüzeyiz.

Allahım sen bunların hepsini nerden biliyosun yaaa. İlk alıntın çıkmamış asıl ordakileri okuyunca :1shok: oldum.

Sulfat seni de biliyorum :)
Nişanında kırmızı kıyafet giymiştin ve son gün alınmıştı herhalde...Çokda yakışmıştı.

Neyse yazmıyorum daha fazla :1no2:

Ayhh korkulu rüya oldum Korkuyorum yanlış anlaşılıcam diyemafoldumben

Kızlar ben uzaktan takip ediyordum sizi vaktim pek yok..
Kötü bir dönemim vardı sabahlara kadar oturuyordum bende bu topici baştan sona okudum ve okuduklarımı unutmadım herkesi tanıdım geçmişe dönüp bakmıyorum bile ama herkesi çok samimi bulduğum için herhalde hiçbirşey hafızamdan silinmemiş.

Evet anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum.
Tabiki 50 tl'den ölmezsin ama sorun para değil zaten.ortada konusulmuş söz verilmiş birşey var. Buda sana dokunuyor haliyle.
Onlar kendilerine söz verilip tutulmadığını görseler neler yaparlar. En basitinden iş aksaklığında hemen haklarını ararlar.
Bende bu konuda çok müzdarip olduğum için çok iyi anlıyorum seni. Kanına dokunuyor insanın haksızlık, tahammül edemiyor insan.
Yeri zamanı gelince düşündüklerini iyi niyetlerini iletirsin sevgili patronuna...:mymeka:

Pufilota neydi derdin bilmiyorum ama allah bir daha üzüntülü seyler yasatmaz insallah hic birimize

vallahiii süpersin sen yaaaa :hooray:

bi bustiyer ekleyecegim... nerde bulabilirim bunun aynisini yada buna cok yakin olani?

[/URL][/IMG]

:1shok::1shok::1shok: Sen benim elbiseli fotoğrafımı da mı gördün? İnanmıyorum yaa son gün alındığını bile hatırlıyorsun. Müthişsin alkisalkisalkis

sulfat sitemizin nostradamusu odelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

aıme senınkı nerde benımkı tee fethıyedenn geldı bugun

benimki yurt icinde ben yurt disinda mafoldumben

aime21 bilmem sagliksinz deniliyor biliyorum ama camda cok kulanissiz rahat edemesin.. diye tahtam bambus ve kulanmasi güzel... babamus herhalde diyer agiclarla kiyaslarsak daha sert cizilmiyor okdadar koly

haklisin camda pek kullanisli olmuyor ama deniyecegim bakalim... zaten daha cooook varrrrrrr :çok üzgünüm:

bende o yuzden yere yakın yatak ıstemıyom ılla bazalı olcak yoksa sığamam hayatta
reyhan ben san aozel msj atmaya calıstım olmadı nıyekı yaa
böcükkk
benımkı hem yere yakın hem bazalı sekerrrr[/QUOTE]

uğur böceği herşeyin çok cici Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşAllahhopuyorumnanaktan

esmy canım baza konusunda haklısın..ben bazalı aldım yatağımı hemde mobilya baza çıkmış mobilyamın renginde yaptılar çok kullanışlı oldu ..bu cumartesi yerleşecek bakalım nasıl olacak..

nasillar ? ben begendim

[/IMG]

ay ben çok beğendim bu çorapları

bi bustiyer ekleyecegim... nerde bulabilirim bunun aynisini yada buna cok yakin olani?

[/URL][/IMG]

ay bende böyle bir şey istiyorum yaa bakınıyım ben biraz bulursam söylerim sana da canım

pofilita (nickin böylemiydi kız : ) ) ya cidden nasıl hatırlıyosun bu kadar şeyi yaaa
belki bizim bile unuttuğumuz şeyleri hatırlattın bravo kız sana bu ne hafıza
gel öpem seni Şeniz

keşke düğündaşın olsaydım ( gerçi bir ara öyleymişim ) ama düğünüm öne alındı yuppiiiii hihoyyyt

kizlar iyi akşamlar....iki gün giremedim okuyamadigim sayfalar çığ gibi büyümüş :1shok: neler oldu kimbilir :çok üzgünüm:

Pufilota neydi derdin bilmiyorum ama allah bir daha üzüntülü seyler yasatmaz insallah hic birimize

Amin canım cümlemize inşallah

Evet sulfatcım görmüştüm, çok da güzeldin maşallah.
Ama nişanlın öğretmenmiydi değilmiydi ondan emin değilim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…