demiştim ben size elime paramı almadan zam aldığıma kendimi kaptırmayayım diye.
mayıs maaşımın zam tutarını yarım verdi uyuz...
ALLAH ım ya sabır...
diyor bide idare et...
ya bide adam olunda dediğinizi yapın.
haram etmiyorum çünkü Rabbim zaten görüyor...
hak hukuk öbür tarafta inşş terazide belli olacak...
sabır RABBİM
11 de evde olurum
pufilota bnm hakkımda bişey bilionmu gerçi bnm tatlı heyecanım yok fazlaa belki bilmezsinn hihoyyyt
dimples ne demek ikiz olacağı belli değil daha test yaptırmadın biliyorum ama Allah söyletti demekki :)
p_nr teşekkür ederim seni de biliyorum he aşkın askerdemiydi yanlış da hatırlıyor olabilirim
böcükcüm banyo takımında yardım ettin ya rengi konusunda hatırlatıyım:)abay ı da biliyorum:)
Karalahana; evet öyle demiştin demekki biliyorsun az çok huylarını...
Çok güzel bir mantıkdasın hakkını ara elbette ama dediğin gibi hak hukuk öbür tarafta, Rabbim her zaman yanında olacaktır. Hiçbir şey yerde kalmıyor çünkü...
Benim eski işyerimde böyleydi yanımda hiçbir iş yapmayan bir insan benden 3 kat fazla maaş alıyordu ama benim maaşım göze batıyordu. Ama ne oldu, hak bir şekilde yerini buldu şu anda hakettiğim yerdeyim.
Allahım sabır versin ve yardımcın olsun, sen içini ferah tut...
Allahım sen bunların hepsini nerden biliyosun yaaa. İlk alıntın çıkmamış asıl ordakileri okuyunca :1shok: oldum.
ahh canım çok sağol yorumların için...
ben neye sinirleniyorum biliyor musun.dün konu bitti sanıyordum.şimdi emrivaki yapıyor.ya bişiy konuşulmuş değil mi.ben elli milyondan ölmem ama işte bütün psikolojim bpzuluyor.bütün gün yüzyüzeyiz.
Biliyorum tabi ya, bi kez okudum mu unutmuyorum:)
Ayhh millet sıkılacak diye korkuyorum ama siz soruyorsunuz ona göre:)
Otomatik vites araba istiyorsun,
Araba kullanmaya yeni yeni alışıyorsun
Beyaz ve taşlı yatak başlığı istiyorsun
Evliliğinize 4 yıl var 4 yılda beklemişsin.
Yakın zaman önce abin sevgilinle tanışmak istedi ama sevgilin biraz korktu...
Okulun yeni bitti evde sıkılmaya başladın umarım bir an önce işini bulursun.
Esmy'nin de kuzenisin...
Yeterli mi delikafadulden
Sulfat seni de biliyorum :)
Nişanında kırmızı kıyafet giymiştin ve son gün alınmıştı herhalde...Çokda yakışmıştı.
Neyse yazmıyorum daha fazla :1no2:
Ayhh korkulu rüya oldumKorkuyorum yanlış anlaşılıcam diyemafoldumben
Kızlar ben uzaktan takip ediyordum sizi vaktim pek yok..
Kötü bir dönemim vardı sabahlara kadar oturuyordum bende bu topici baştan sona okudum ve okuduklarımı unutmadım herkesi tanıdım geçmişe dönüp bakmıyorum bile ama herkesi çok samimi bulduğum için herhalde hiçbirşey hafızamdan silinmemiş.
sulfat sitemizin nostradamusu odelikafadulden
aıme senınkı nerde benımkı tee fethıyedenn geldı bugun
aime21 bilmem sagliksinz deniliyor biliyorum ama camda cok kulanissiz rahat edemesin.. diye tahtam bambus ve kulanmasi güzel... babamus herhalde diyer agiclarla kiyaslarsak daha sert cizilmiyor okdadar koly
reyhan ben san aozel msj atmaya calıstım olmadı nıyekı yaabende o yuzden yere yakın yatak ıstemıyom ılla bazalı olcak yoksa sığamam hayatta
nasillar ? ben begendim
[/IMG]
bi bustiyer ekleyecegim... nerde bulabilirim bunun aynisini yada buna cok yakin olani?
[/URL][/IMG]
Pufilota neydi derdin bilmiyorum ama allah bir daha üzüntülü seyler yasatmaz insallah hic birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?