Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gitmeden bu son bir türlü gidemedim ayol :roflol:

bencede açık renk mobilyayı koyu renk çok iyi gösteriyor. mesela salonlarda da açık renk mobilyaya en azından yemek masasının arkası konsolun arkasını koyu boyandığında acayip kalteli bir hava oluşuyor. yani tüm duvarlarıda ayı renk yapacaksınız diye bir kaide yok. benimde fikrim budur. helee hele mürdüm , bordonun bazı tonları, taba rengi mobilya rengine göre duvarda acayip harika oluyor a.s
iyi geceler :roflol:

kızlar duvarlarınızı duvar kağıdımı yaptırıyorsunuz yoksa düz boyamı nasıl olcak?yani boyadamı karar veremediniz?

mandallar için hala arayış içindeyiz kuzum a.s böcükçüğüm sağolsun bayağı uğraşıyor :1rolleyes:

sulfatçım sağol fıstıkım Şeniz yarın bakıcam Şeniz

evet canım sende gurbet çeken sevdalılardansın... hasretleri ile beraber sevgileri de yüreğimizde büyüyor... ama allahıma şükürler olsun ki sayılı günler kaldı kavuşmamız için.

o koku tütmesi yok mu zaten mahvediyor. sevdiğim bize gelip giderken hep atletini istiyorum o da veriyor ve onu yastığıma geçirip yatıyorum hep kokluyorum bir daha ki vuslat zamanımıza kadar onunla idare ediyorum napıyım çok özlüyorum onu :asigim: :asigim:

inşallah canım yarın akşam kollarının arasından ayrılmıcam. inşallah seninde günlerin su gibi akıp geçer ve kavuşursunuz canım

kuuzm dur kendikimi haftasonuna kadar halledeyim seninkinide düşünücem balım :roflol: az dur:roflol:

şekerler ben yatıyorum iyi geceler.... Şeniz

:roflol::roflol::roflol: İyi geceler canım Şeniz

Ben koyu istemiyorum o kadar nevresim, pike aldım her renkten herşeyle uyumlu olsun istiyorum

oyy yerim ben seni yaaa :1hug: amin kuzum :Saruboceq:
biliyormusun aynı şeyi bende yapardım sabah akşam o yastığı koklardım ey gidi günler eyyy :asigim:

hadi bakalım mışıltılı rüyalar çeyiz güzelleri ben kaçtım bu defa Şeniz

bende iyiyim şükür canım.evet tatlım nişanlım ankarada ankaraya gelin gidiyorum bende. yarında nişanlıma gidiyorum. içim içime sığmıyor delikafadulden

bu sefer gidersin sanırım burcucum

evet canım açık renk mobilyalı odalara koyu rengi istedim koyu renkli mobilyalara ise açık renk duvarlar istedim.bende yemek masamın arkasında koyu renk duvar stickeri yapmayı düşünüyorum. duvarlar bembeyaz mobilya beyaz ve siyah olduğu için siyah sticker güzel durur inşallah.

mandallar için hala arayış içindeyiz kuzum a.s böcükçüğüm sağolsun bayağı uğraşıyor :1rolleyes:

sulfatçım sağol fıstıkım Şeniz yarın bakıcam Şeniz
Allah emii....inşallah bulursun canım....hihoyyyt

bende iyiyim şükür canım.evet tatlım nişanlım ankarada ankaraya gelin gidiyorum bende. yarında nişanlıma gidiyorum. içim içime sığmıyor delikafadulden

ay kuzummmmmm Allah kavuştursun...hava bu gün akşam biraz soğuktu ona göre giyinde gel.yanına bişi al:lepi:
KIZLAAAAR hepinizi kocaman öpüyorum...hazırlıklarınızda Allah kolaylık versin..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdi ey gidi günler olmuş ne güzel ya. ...

iyi geceler canım kocişini gör rüyanda inşallah

:roflol::roflol::roflol: İyi geceler canım Şeniz

Ben koyu istemiyorum o kadar nevresim, pike aldım her renkten herşeyle uyumlu olsun istiyorum

canım mobilyana uydurmaya bak derim. nevresimin üzerine örtü gelecek nasıl olsa. hem nevresimi değiştirip durursun ama mobilya öyle değil.ve duvarlar daha çok mobilya ile bağlantılı oluyor... yine de karar senin canım

kızlar duvarlarınızı duvar kağıdımı yaptırıyorsunuz yoksa düz boyamı nasıl olcak?yani boyadamı karar veremediniz?

canım ben duvar kağıtlarını pek sevmiyorum.nişanlımın evi duvar kağıdı idi söktürüp boyattık güzelce gerekirse tek duvarı kağıt ile kaplarız mobilyaya göre dedik. ya da duvar stickerları kullanırız dedik bakalım hayırlısı...

hadi ya soğukmuydu :uhm: ben o zaman ince triko alıyım bir tane yanıma ben sıcaktır diye hep penyeleri aldım :uhm:

sağolasın canım benim opuyorumnanaktan

iyi geceler canım... tatlı rüyalar...

yazılanları tek tek okuyorum..
ve hep şu geliyor aklıma kızlar..
mesela grip olursunuz sizi en iyi anlayacak olan o anda aynı hastalıkla boğuşandır ya..
burda hepimiz aynı telaşları ,aynı heyecanları yaşıyoruz..
ne tuhaf geldi şimdi..
Allahımm hepimizin mücadelesini hayır eylesin inşAllah..:Saruboceq:

ah ah dertlendirdiniz simdi... askim askim basimiz bir türlü sikintidan kurtulmadi bi kavusup rahta varmadik.. allah saglik versin allah nazip kismet etsin bizde kavusup mutlu olacagiz.

Güle güle gider güle güle dönersin insallah tatlim..
ilk zamanlari nasil korkuyorum aramizdaki bu uzaklik bu hasretlik birbirimizden uzaklastiracak araya sogukluk sokacak diye taki nisanimiz takilana kadar sonsuz sükürler olsun

evet canım aynen öyle. ne güzel bir ortam oluştu.hepimiz hepimizi anlıyoruz biliyoruz duygularımızı tanıdık geliyor yaşananlar...

inşallah canım inşallah..

bizde öyleydik canım.günlerdir ağlardım ne zaman nişan ne zaman isteme olacak diye. ama Rabbime binlerce şükür olsun isteme,kavuşma vuslat derken şimdi düğünümüz için gün sayıyoruz... opuyorumnanaktan

Betacim tükkani sana birakiyorum cikarken kapilari iyi kilitle kepenkleri güzelce indiriver sana zahmet.

Misil misil uyuyun emi.

Böcügüm insallah evinde yataginda misil misil uyuordursun ;-) insallah güzel vakit gecirmisindir ali le canim benim.

Toprağım hayırlı uğurlu olsun eviniz Şeniz Nerden tuttun ?
Sağol şeker pare
davetiyeyi halletmişin hayırlı olsun
Evet bastırdım sade ve şık bişi oldu ama ben hala yapıyorumm kaydirigubbakcemile3
Şaşırdımm walla :1shok: Dikkatinee maşallahh
Beğenmene sevindimm canımm Aramıza hoş geldinn kaydirigubbakcemile5
Napıyoruzz senide düğün listesine ekliyoruzzz hihoyyyt buyrunnnnnnnnn
Düğün ne zaman :uhm:
ha bide içine bide kırmızı tshirt giydirip kocişi oturt tam olsun zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
size evimden bahsedeyim
[/COLOR]
Arsimam herşey bitiminde herşey istediğinden daha güzel olur tatlımm Şeniz
Yetişicek inş.herşey kaydirigubbakcemile5
Avizelerinizi iyi günlerde kullanın yerimseniben nikahınızda hayırlı olsunn :1hug:
yani işte ayrısın derken renk de olsa ayrı işte, mandilin kızzzz sende üye olsana baksana kırmızı senin rengin :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
kıslar kacgundur blackguuen yok gelıyoda ben mı goremıyorum yoksam

Evet yaa benimde dikkatimi çekiyorr BLACKQUEEN nirelerdesin tatlummm mafoldumben

Off bigün girmeyeli sayfalar ilerlemiş..Hepsini okuyamadım yarın devam edicemm..

Mandilinn canım mutfağını gördümm süperr olmuşş çok şeker çok tatlıı olmuşş opuyorumnanaktan

Hemşom kendine heralde yeni hemşoo bulmuşş benim pabucum damamı atıldı nee mafoldumben fisfisfis
Songacım tepsini gördüm çok şeker :lepi:
daha ilerleyen sayfalara bakamadım :1no2:

Ufss yine banamı kaldı kepenklerr kaydirigubbakcemile3
Tamam fmkcımm kitlerimm buyrunnnnnnnnn

İyi gecelerr tatlıı rüyalarr canumm sanada Şeniz

Bende kapatayımmm artıkk...
Herkesee Hayırlıı Cumalarr diliyorumm.
İnşallahh bugün ettiğiniz tüm dualarr kabul olurrr,Hiç beklemediğiniz yerlerden süper haberler alırsınız + Hiç beklemediğiniz yerlerdende Paralarınızz çıkarrr inşallahhhhhhh :Saruboceq:

Allah herkesinn gönlüne göree versinn :Saruboceq:

Dükkanı açann aarkadaşaaa kocamannn bi günaydınn öpücüğüü Şeniz Şeniz Şeniz

Bak kapıları sıkı kitledimm..kaydirigubbakcemile3

günaydın hayırlı cumalarrr bende seni kocaman öpüyorum toprağımŞeniz

betacım teşekkür ederim hayırlısı olur inşlh bu arada ben çiğli tarafındayım istasyonaltı diye bir yer var çiğli kipa sırasında ordan tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…