iyi geceler burcucum.
bizim yatak odamız karadut renginde olacaktı.ben öyle istemiştim dolap ultra beyaz yapılıyor duvar koyu olsun demiştim. hemde ışıkta yansıyan özel bi karışımlı boyaymış. ama o rengin 2 ton açığı oldu baya baya koyu mor mürdüme yakın bişi oldu
aa ni demek kuşumvereliniortakbaktım albümüne az önce oraya bakıodum bendehihoyyytçok güzel herşey..valla zor işiniz ya ama hafiflemiş canikom Allah yardımcı olur canım..:1hug:
iidir kuş sen nasılsın.valla benimde yatmam gerek ama uykum yok yarın nasıl kalkıcaksam..aaaa sevgilin ankaradamı kız senin.Allah kavuştursun..
a.s.Şeniz
:1hug:Şenizcanım şu mandalları diyorum...şiir eklenecek olanlar böcüğünde arama ve kurtarma ekibinde olduğu:teytey:
canım herhalde seni şu topikte en iyi anlayacaklardan biride benimdir balım yerimseniben
hasreti, özlemi çok iyi bilirim...
hele o kokusunu burnunda tüter yaa...
hani ilk sarıldığında başın dönerde dünya durdu sanırsın yaa....
doya doya yaşa yarın canım arkadaşım.... :1hug:
kuuzm dur kendikimi haftasonuna kadar halledeyim seninkinide düşünücem balım :roflol: az dur:roflol:
şekerler ben yatıyorum iyi geceler.... Şeniz
iyi geceler burcucum.
bizim yatak odamız karadut renginde olacaktı.ben öyle istemiştim dolap ultra beyaz yapılıyor duvar koyu olsun demiştim. hemde ışıkta yansıyan özel bi karışımlı boyaymış. ama o rengin 2 ton açığı oldu baya baya koyu mor mürdüme yakın bişi oldu
evet canım sende gurbet çeken sevdalılardansın... hasretleri ile beraber sevgileri de yüreğimizde büyüyor... ama allahıma şükürler olsun ki sayılı günler kaldı kavuşmamız için.
o koku tütmesi yok mu zaten mahvediyor. sevdiğim bize gelip giderken hep atletini istiyorum o da veriyor ve onu yastığıma geçirip yatıyorum hep kokluyorum bir daha ki vuslat zamanımıza kadar onunla idare ediyorumnapıyım çok özlüyorum onu :asigim: :asigim:
inşallah canım yarın akşam kollarının arasından ayrılmıcam. inşallah seninde günlerin su gibi akıp geçer ve kavuşursunuz canım
aa ni demek kuşumvereliniortakbaktım albümüne az önce oraya bakıodum bendehihoyyytçok güzel herşey..valla zor işiniz ya ama hafiflemiş canikom Allah yardımcı olur canım..:1hug:
iidir kuş sen nasılsın.valla benimde yatmam gerek ama uykum yok yarın nasıl kalkıcaksam..aaaa sevgilin ankaradamı kız senin.Allah kavuştursun..
a.s.Şeniz
:1hug:Şenizcanım şu mandalları diyorum...şiir eklenecek olanlar böcüğünde arama ve kurtarma ekibinde olduğu:teytey:
gitmeden bu son bir türlü gidemedim ayol :roflol:
bencede açık renk mobilyayı koyu renk çok iyi gösteriyor. mesela salonlarda da açık renk mobilyaya en azından yemek masasının arkası konsolun arkasını koyu boyandığında acayip kalteli bir hava oluşuyor. yani tüm duvarlarıda ayı renk yapacaksınız diye bir kaide yok. benimde fikrim budur. helee hele mürdüm , bordonun bazı tonları, taba rengi mobilya rengine göre duvarda acayip harika oluyor a.s
iyi geceler :roflol:
Allah emii....inşallah bulursun canım....hihoyyytmandallar için hala arayış içindeyiz kuzum a.s böcükçüğüm sağolsun bayağı uğraşıyor :1rolleyes:
sulfatçım sağol fıstıkım Şeniz yarın bakıcam Şeniz
bende iyiyim şükür canım.evet tatlım nişanlım ankarada ankaraya gelin gidiyorum bende. yarında nişanlıma gidiyorum. içim içime sığmıyor delikafadulden
oyy yerim ben seni yaaa :1hug: amin kuzum :Saruboceq:
biliyormusun aynı şeyi bende yapardım sabah akşam o yastığı koklardımey gidi günler eyyy :asigim:
hadi bakalım mışıltılı rüyalar çeyiz güzelleri ben kaçtım bu defa Şeniz
:roflol::roflol::roflol: İyi geceler canım Şeniz
Ben koyu istemiyorum o kadar nevresim, pike aldım her renkten herşeyle uyumlu olsun istiyorum
kızlar duvarlarınızı duvar kağıdımı yaptırıyorsunuz yoksa düz boyamı nasıl olcak?yani boyadamı karar veremediniz?
Allah emii....inşallah bulursun canım....hihoyyyt
ay kuzummmmmm Allah kavuştursun...hava bu gün akşam biraz soğuktu ona göre giyinde gel.yanına bişi al:lepi:
KIZLAAAAR hepinizi kocaman öpüyorum...hazırlıklarınızda Allah kolaylık versin..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım herhalde seni şu topikte en iyi anlayacaklardan biride benimdir balım yerimseniben
hasreti, özlemi çok iyi bilirim...
hele o kokusunu burnunda tüter yaa...
hani ilk sarıldığında başın dönerde dünya durdu sanırsın yaa....
doya doya yaşa yarın canım arkadaşım.... :1hug:
evet canım sende gurbet çeken sevdalılardansın... hasretleri ile beraber sevgileri de yüreğimizde büyüyor... ama allahıma şükürler olsun ki sayılı günler kaldı kavuşmamız için.
o koku tütmesi yok mu zaten mahvediyor. sevdiğim bize gelip giderken hep atletini istiyorum o da veriyor ve onu yastığıma geçirip yatıyorum hep kokluyorum bir daha ki vuslat zamanımıza kadar onunla idare ediyorumnapıyım çok özlüyorum onu :asigim: :asigim:
inşallah canım yarın akşam kollarının arasından ayrılmıcam. inşallah seninde günlerin su gibi akıp geçer ve kavuşursunuz canım
yazılanları tek tek okuyorum..
ve hep şu geliyor aklıma kızlar..
mesela grip olursunuz sizi en iyi anlayacak olan o anda aynı hastalıkla boğuşandır ya..
burda hepimiz aynı telaşları ,aynı heyecanları yaşıyoruz..
ne tuhaf geldi şimdi..
Allahımm hepimizin mücadelesini hayır eylesin inşAllah..:Saruboceq:
ah ah dertlendirdiniz simdi... askim askim basimiz bir türlü sikintidan kurtulmadi bi kavusup rahta varmadik.. allah saglik versin allah nazip kismet etsin bizde kavusup mutlu olacagiz.
Güle güle gider güle güle dönersin insallah tatlim..
ilk zamanlari nasil korkuyorum aramizdaki bu uzaklik bu hasretlik birbirimizden uzaklastiracak araya sogukluk sokacak diye taki nisanimiz takilana kadar sonsuz sükürler olsun
Toprağım hayırlı uğurlu olsun eviniz Şeniz Nerden tuttun ?Günaydın güzeller dün benim için iyi dilekte bulunanlara tekrar teşekkür ederim evimizi tuttuk kızlar kara kara düşünüyoduk evde yok yok aspiratör şofben duşakabin eve sadece boya ve temizlik yapılıp girilecek inşlh.yatak odasında gömme dolabı var boydan boya kendi dolabımı nasıl sığdırsam diye düşünmekle meşgulum bu arada. yada hemen yanında boş oda var giyinme odasımı yapsam dolabı oraya kurdurp aslında oda küçükte değil eşyalar sıkışsın istemiyorumzemuszemus
bi geçmişi okuyupta gelimzemuszemus
Evet bastırdım sade ve şık bişi oldu ama ben hala yapıyorumm kaydirigubbakcemile3Sağol şeker pare
davetiyeyi halletmişin hayırlı olsun
Şaşırdımm walla :1shok: Dikkatinee maşallahhArkadaşlar günaydın...
Forumda yazmak için vakit bulamadığımdan, uzun zamandır sadece uzaktan takip ediyorum sizi...
Ama dayanamadım çok sık olmasada bende sizlerle bişeyler paylaşabilirim diye düşünüyorum...
Gerçi;
Arsima’nın evi konusundaki sıkıntısını,
Baberko’nun yeni nişanlandığını,
bktbb’nin hafta sonu mobilyalarına hızlı bir şekilde karar verip, aldığını,
esmy’nin kısa bir süre evlendiğini ve kocasının esmy’nin erken uyumasından şikayet ettiğini,
dimples’in da yeni evliliğini inşallah ikiz bebiş le taçlandıracağını,
karalahana’nın beyaz atlı prensini beklediğini,
Mandilin’in gelinliğinin çok güzel olduğunu,
Parpalm’ın evini tuttuğunu,
Pashmina’nın sabırsızca beklediğini,
E.beta’nın kokoş terliklerinin çok şık olduğunu,
croiselle'nin düğündaşım olduğunu fakat düğün tarihinin değişebileceğini,
Az çok biliyorum bunları işte :)))
Ayrıca _HaYaTİM_ çok zor bi anımda bana destek olmuştu sağolsun keza uğur_böcüğü’de öyle…burcuözge ise ilk göz ağrım zaten
Hepiniz çok tatlısınız...Rabbim herkesin yolunu açık etsin :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3ha bide içine bide kırmızı tshirt giydirip kocişi oturt tam olsun zemuszemus
Arsimam herşey bitiminde herşey istediğinden daha güzel olur tatlımm Şenizsize evimden bahsedeyim
[/COLOR]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5yani işte ayrısın derken renk de olsa ayrı işte, mandilin kızzzz sende üye olsana baksana kırmızı senin rengin :))
kıslar kacgundur blackguuen yok gelıyoda ben mı goremıyorum yoksam
Betacim tükkani sana birakiyorum cikarken kapilari iyi kilitle kepenkleri güzelce indiriver sana zahmet.
Misil misil uyuyun emi.
Böcügüm insallah evinde yataginda misil misil uyuordursun ;-) insallah güzel vakit gecirmisindir ali le canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?