kızlar ben çıkıyorumm yarın görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeyb hayırlı olsun cnm
aldıklarını güle güle kullan
Bosch olduğunu bilmiyordum valla çok uygun almışsın benim var olmasa alırdım valla.çok güzelmiş
evet gerçekten uygun ya herşey var bende eşofman altı aldım bi tane
artık pahalı kıyafet almıyorum kendimi çeyize verdim:)
ayy kızlarrrrrrrr yaramazlar sizi az durun nan..okumaktan 6ya 4 oldu tansiyonum...nese bittiii...
naptınız bakem..
SÜLFAT kız naptın hazırlıklar nasıl didio:)
canım beim allah hepimizn ne muradı varsa versin.Bence geç kalmış saylmazsın bende aldım ve bir tek prova yapıcam temmuzda okadar.İNş herkesin gönlüne göre olur gelinliği.
zeyb hoşgeldin cnm bende bugun perşembe pazarındaydım:)
Arisma eklemişti heralde sütyen yıkama şeysi ondan aldım
sulfatcım herşeyin çok cici güle güle kullan tatlım
sitesinde yok modelden.buna çok benziyor ..
ayy canikosumm öyle çok şey arıyorum ki bu günlerde sen hangi cicimi sordun bilemedim vallahi :roflol: deminden beri koridoruma renk beğenmeye çalışıyorum gözlerim zaten bozuktu iyicede bozuldu :roflol:BURCUCUM naptın çiçeeemmopuyorumnanaktan buldunmu aradığın cicileriniCADIARZU
hayırlı olsun balımm Şenizkızlar balayı rezervasyonumuz yapıldı bugün..
nasipse uzungöle gidiyoruzkaydirigubbakcemile
hep gitmeyi çok istiyordumŞeniz
Selam kızlar nasılsınız ?
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan
yAaaa sulfatım yaa tam istediğim aradığım gibi bir kepçe seti kaça aldın kuşum yaa. vede markası be bende alayım çok pahalı değilse bundan.
minik kuşlu fanusunda çokkkk şekermiş güle güle kllan balım :1hug:
kızlar balayı rezervasyonumuz yapıldı bugün..
nasipse uzungöle gidiyoruzkaydirigubbakcemile
hep gitmeyi çok istiyordumŞeniz
Teşekkür ederim balişkom Şeniz Canım markası tantitoni, ykm den aldım. 30 lira canım
ayy canikosumm öyle çok şey arıyorum ki bu günlerde sen hangi cicimi sordun bilemedim vallahi :roflol: deminden beri koridoruma renk beğenmeye çalışıyorum gözlerim zaten bozuktu iyicede bozuldu :roflol:
canımmmm senden mutlusu yoktur şimdiiii :1hug:
birlikte olmanın keyfini doya doya çıkartınnna.s.
Yaaaa şu boya işi herşeyden zor yaaa, ben de kara kara renk düşünüyorum. Yatak odam ne renk boyanmalı sizce yaa :uhm:
çok teşekkür ederim burcucum. inşallah canım.planlar yaptım şöyle böyle yaparız diye ama oraya gidince hiçbirisi olmuyor kafamıza göre takılıyoruz hep delikafadulden bi an önce yarın olmasını ve yola çıkıp sağ salim sevdiğimin kollarına ulaşırım Şeniz Şeniz . çok özledim onu :çok üzgünüm:
aaa fiyat güzrl markada güzel hihoyyyt online satışı varmı bu markanın hiç buralarda rast gelmedimde neyse yarın gündüz gözüyle araştırayım bunu ben :roflol:
aa ni demek kuşumvereliniortakbaktım albümüne az önce oraya bakıodum bendehihoyyytçok güzel herşey..valla zor işiniz ya ama hafiflemiş canikom Allah yardımcı olur canım..:1hug:Canım cicilerimi beğendiğin için teşekkür ederim öncelikle Şeniz Vala koşturup duruyoruz çok yorulduğumu hissediyorum bazen. Ama salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik. Yatak odasını albümüme ekledim. Salı günü de inş. oturma odası için köşe bakıcaz. Bir yandan kitaplık için ölçü alındı 3 hafta sonra o monte edilcek. Bunların arasında çeyiz eksiklerimi tamamlamaya çalışyıroum bi yandan kafamçokkarıştı
Şeniz
iidir kuş sen nasılsın.valla benimde yatmam gerek ama uykum yok yarın nasıl kalkıcaksam..aaaa sevgilin ankaradamı kız senin.Allah kavuştursun..Selam kızlar nasılsınız ?
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan
a.s.Şenizİyi günlerde kullan canım Şeniz
ayy canikosumm öyle çok şey arıyorum ki bu günlerde sen hangi cicimi sordun bilemedim vallahi :roflol: deminden beri koridoruma renk beğenmeye çalışıyorum gözlerim zaten bozuktu iyicede bozuldu :roflol:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?