Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol canım daha güzelleri senin olsun.valla nisanda iiki almamışım.pazardan çıktım boscha girdim ölesine kaçırmadım...
nişantaşı pazarıda güzel ya herşey çok ucuz..valla bende çeyize verdim kendimi..eskiden 5 alıosam kıyafet şimdi 2-3 anca alıorum.sende güle güle kullan canım..eşofman altları ne güzel ne cici dimi...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
BURCUCUM naptın çiçeeemmopuyorumnanaktan buldunmu aradığın cicileriniCADIARZU

ayy kızlarrrrrrrr yaramazlar sizi az durun nan..okumaktan 6ya 4 oldu tansiyonum...nese bittiii...
naptınız bakem..
SÜLFAT kız naptın hazırlıklar nasıl didio:)

Canım cicilerimi beğendiğin için teşekkür ederim öncelikle Şeniz Vala koşturup duruyoruz çok yorulduğumu hissediyorum bazen. Ama salon ve yatak odası mobilyalarını hallettik. Yatak odasını albümüme ekledim. Salı günü de inş. oturma odası için köşe bakıcaz. Bir yandan kitaplık için ölçü alındı 3 hafta sonra o monte edilcek. Bunların arasında çeyiz eksiklerimi tamamlamaya çalışyıroum bi yandan kafamçokkarıştı

Ben de bugün aldım o sütyen şeysinden kaydirigubbakcemile3 Loyada 4.90 dı bi deneyeyim dedim. Bugün iç çamaşırı da aldım loyadan sonra eklerim onları da

sulfatcım herşeyin çok cici güle güle kullan tatlım

Teşekkür ederim başıyazmalım Şeniz

Selam kızlar nasılsınız ?
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan

yAaaa sulfatım yaa tam istediğim aradığım gibi bir kepçe seti kaça aldın kuşum yaa. vede markası be bende alayım çok pahalı değilse bundan.
minik kuşlu fanusunda çokkkk şekermiş güle güle kllan balım :1hug:

azracım canım senin cicilerinde harika güle güle kullan cici cici uykular çek içlerinde Şeniz

pufilotammm gözünü seveyim benimlede ilgili bildiklerini yaz çok merak ettim. neler biliyorsun die

iyi geceler kızlarŞeniz

BURCUCUM naptın çiçeeemmopuyorumnanaktan buldunmu aradığın cicileriniCADIARZU
ayy canikosumm öyle çok şey arıyorum ki bu günlerde sen hangi cicimi sordun bilemedim vallahi :roflol: deminden beri koridoruma renk beğenmeye çalışıyorum gözlerim zaten bozuktu iyicede bozuldu :roflol:
kızlar balayı rezervasyonumuz yapıldı bugün..
nasipse uzungöle gidiyoruzkaydirigubbakcemile
hep gitmeyi çok istiyordumŞeniz
hayırlı olsun balımm Şeniz
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan

canımmmm senden mutlusu yoktur şimdiiii :1hug:
birlikte olmanın keyfini doya doya çıkartınnna.s.

Teşekkür ederim balişkom Şeniz Canım markası tantitoni, ykm den aldım. 30 lira canım

ayy canikosumm öyle çok şey arıyorum ki bu günlerde sen hangi cicimi sordun bilemedim vallahi :roflol: deminden beri koridoruma renk beğenmeye çalışıyorum gözlerim zaten bozuktu iyicede bozuldu :roflol:

Yaaaa şu boya işi herşeyden zor yaaa, ben de kara kara renk düşünüyorum. Yatak odam ne renk boyanmalı sizce yaa :uhm:

canımmmm senden mutlusu yoktur şimdiiii :1hug:
birlikte olmanın keyfini doya doya çıkartınnna.s.

çok teşekkür ederim burcucum. inşallah canım.planlar yaptım şöyle böyle yaparız diye ama oraya gidince hiçbirisi olmuyor kafamıza göre takılıyoruz hep delikafadulden bi an önce yarın olmasını ve yola çıkıp sağ salim sevdiğimin kollarına ulaşırım Şeniz Şeniz . çok özledim onu :çok üzgünüm:

Yaaaa şu boya işi herşeyden zor yaaa, ben de kara kara renk düşünüyorum. Yatak odam ne renk boyanmalı sizce yaa :uhm:

kuuzm dur kendikimi haftasonuna kadar halledeyim seninkinide düşünücem balım :roflol: az dur:roflol:

şekerler ben yatıyorum iyi geceler.... Şeniz

canım herhalde seni şu topikte en iyi anlayacaklardan biride benimdir balım yerimseniben
hasreti, özlemi çok iyi bilirim...
hele o kokusunu burnunda tüter yaa...
hani ilk sarıldığında başın dönerde dünya durdu sanırsın yaa....
doya doya yaşa yarın canım arkadaşım.... :1hug:

iyi geceler burcucum.

bizim yatak odamız karadut renginde olacaktı.ben öyle istemiştim dolap ultra beyaz yapılıyor duvar koyu olsun demiştim. hemde ışıkta yansıyan özel bi karışımlı boyaymış. ama o rengin 2 ton açığı oldu baya baya koyu mor mürdüme yakın bişi oldu

aa ni demek kuşumvereliniortakbaktım albümüne az önce oraya bakıodum bendehihoyyytçok güzel herşey..valla zor işiniz ya ama hafiflemiş canikom Allah yardımcı olur canım..:1hug:
iidir kuş sen nasılsın.valla benimde yatmam gerek ama uykum yok yarın nasıl kalkıcaksam..aaaa sevgilin ankaradamı kız senin.Allah kavuştursun..
İyi günlerde kullan canım Şeniz
a.s.Şeniz

.

:1hug:Şenizcanım şu mandalları diyorum...şiir eklenecek olanlar böcüğünde arama ve kurtarma ekibinde olduğu:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…