Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

................................................................

cnm olur mu nedemek:)
diğer tarafı gösteren bu var buda kremi
bu gelinliği almak bana nasip olmadı i
inş sende içine sinen güzel bir gelinlik diktirirsin
bunuda kaydet cnm haber ver sileyim

Son düzenleme:
güle güle kullan canım bende sevmem dantel vs ama kırmadığın iyi olmuş..vede güzel duruoalkisalkisalkis
ben bunu seriom işte
ser kız ser pek cicikaydirigubbakcemile5

bu tarz istıyorum küçük cıkmıssss ama
aa ewet cici duruohihoyyyt
hepsini güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5
kızlar bunları önceden almıştım
opuyorumnanaktan güle güle kullan canım..

hepsini güle güle kullan canım..a.s.

oy oy oyy o halılar çok güzelmiş yaa güle güle kullanın, ben okuyamadım geçmişi çok doluydu :a015:

bu arada nette gezerken sehpa buldum çoook güzelmiş

tam benlik, akşam otur aç sehpanın üstünü koy laptopu kahveni keyif yap :)

neyse ben gidiyim artıkta ders çalışıyım

iyi geceler herkeseee

Oveg allah ne muradın varsa versin canım, kaydettim emeğine sağlık Şeniz

cnm olur mu nedemek:)
diğer tarafı gösteren bu var buda kremi
bu gelinliği almak bana nasip olmadı i
inş sende içine sinen güzel bir gelinlik diktirirsin
bunuda kaydet cnm haber ver sileyim[/B]

Ben bi sürü beğendiğim gelinliği kaydettim herhalde benimki 4-5 modelin karışımı olcak :roflol: Ptesi benim de gelinlik maceram başlıyor artık :sm_cool: Geç kalmadım dimi diktiren kızlar

belkı ınanmıycan ama çok mutlu oldum alkisalkisalkis canım bızımkılerde sultansehmus koyunden.(.hemşom bunu demek bıle çok superrrr)

Vala ben de çok sevindim canım Şeniz

canım selam ne oldu bitti yarım yamalak bilsemde..küsüp ditmeee..gel kısss aramıza..sor soruştur resim nasıl ekleniyor..yardımcı olalım..geyik dönsün.ne nerden alınıo konuşalım..boşverelim agresifliği..küskünlüğü dimi ama gel öpem seni hoş geldin canım aramızaa.s.
bende bu deri tepsi takımından aldım bugün kızlar

hoomm ne havalı kıssskaydirigubbakcemile5
iyi aksamlar ıyıyım ya sen nasılsın
iyim kuşummmmm gezdim geldim sizleri özledim:1hug:
canikom çok şıkmış..köşe takımı kullanan inan 5-6 arkadaşım var..görümceminde köşe..ve çok memnunlar...

valla çok hoşmuşşşşşşşş.çok kullanışlı...aa didiomuşsun gel öpeyimde uyuŞeniz
MANDıLıNCıM sepetin pek ciciopuyorumnanaktana.s.
BÖCÜKCÜM noldun gıııııııııkaydirigubbakcemile3sevgili neyimmi yaptın.ben resmi kaçırdım.isteme olayımı var noliiii.kızım dur hele..Allah seniiiii..kıs bi doluu çeyiz eklemişsin....çeyiz sermişsin resmen..hepsi pek güzel...düğer konuda da hakkında hayırlısı...a.s.
SÜLFATCIM aldıkların herşeyin pek cici güle güle kullan canım
AZRACIM PINARCIM..güle güle kullanın cicilerinizi
KIZLARRRRR ismini unuttuklarımda küsmesin herkez cicilerini güle güle kullansın:1hug:

Son düzenleme:
ayy kızlarrrrrrrr yaramazlar sizi az durun nan..okumaktan 6ya 4 oldu tansiyonum...nese bittiii...
naptınız bakem..
SÜLFAT kız naptın hazırlıklar nasıl didio:)

zeysb hos geldın cnmm nerelerı gezdın bakımm

valla canım bu gün perşembe pazarı vardı..iş çıkışı oraya koştum...ordan cepaya geçtim tıkındım nişanlımlan.yaw pazar ne güzel bişi yaaa.kim yaptısa Allah razı olsun ahahhahihoyyyt...sen napıosun kuşumkaydirigubbakcemile5

oh oh ne güzel kuzumm bende topikte geziniorum başka seçeneğim cnm napıyım yok :çok üzgünüm:

Oveg allah ne muradın varsa versin canım, kaydettim emeğine sağlık Şeniz

canım beim allah hepimizn ne muradı varsa versin.Bence geç kalmış saylmazsın bende aldım ve bir tek prova yapıcam temmuzda okadar.İNş herkesin gönlüne göre olur gelinliği.

zeyb hoşgeldin cnm bende bugun perşembe pazarındaydım:)
Arisma eklemişti heralde sütyen yıkama şeysi ondan aldım

aa sendemi ankaradasın balım..ha bilim o yıkama şeylerini onun değişiğide bende var..valla ben nihale aldım şu silikon renklilerden.ev elbisesi aldım..eşofman aldım..acayip ucuzlar yaaa...rende bile aldımkaydirigubbakcemile3bosch mikser aldım..indirim var kızlar almak isteyen varsa peşin 38 e aldım:1shok:acayip inmişler.tabi pazardan deel bayisinden aldımkaydirigubbakcemile3dur resmini netten bulursam ekleyim:)

sitesinde yok modelden.buna çok benziyor kademeli hız ayarı var.turbofix 350w die geçio.kaçırmayın.acayip indirim var...nisanda 60 peşin taksitli 70-80 mi ne öleydi...tesadüf gezerken gördüm..

kızlar ben çıkıyorumm yarın görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeyb hayırlı olsun cnm
aldıklarını güle güle kullan
Bosch olduğunu bilmiyordum valla çok uygun almışsın benim var olmasa alırdım valla.çok güzelmiş
evet gerçekten uygun ya herşey var bende eşofman altı aldım bi tane
artık pahalı kıyafet almıyorum kendimi çeyize verdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…