güle güle kullan canım bende sevmem dantel vs ama kırmadığın iyi olmuş..vede güzel duruoalkisalkisalkis
ser kız ser pek cicikaydirigubbakcemile5ben bunu seriom işte
aa ewet cici duruohihoyyyt
hepsini güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5Aldığım bi kaç parça şey kızlar
bornoz (bordo ve fıstık yeşili)
banyo seti
havlu örnekleri(daha dikilmedi sizin için kafama göre eşleştirip üzerlerine koydum:))
size bahsettiğim nevresim takımları (umarım güzel çıkmışlardır) yerimseniben
üstteki nevresimin modeli çok belli değil açıpta çektim hihoyyyt
yatak örtüsü (yataştan aldım)
annemin çiçekleri. Çeyizle alakası yok ama olsun...:) sositosositosositosositosositososito
opuyorumnanaktan güle güle kullan canım..kızlar bunları önceden almıştım
merhabalar kızlar ben geldim bugün yoğunum çok dün akşam halılarımızı aldık sizinle paylaşıyım hemen dedim
SALON HALIM (2 PARÇA)
YATAK ODASI HALIM (3 PARÇA)
YOLLUKLARIM BUNU BAYILA BAYILA ALDIM YAKINDAN ÇOOOK GÜZEL :asigim:
OTURMA ODASI HALIM
MUTFAK HALIM ÇOK ŞEKER:lepi::asigim:
Bu arada mutfağıma turuncu mutfak köşemi ve fıstık yeşili katlamalı perde yaptırdım :asigim::asigim::asigim::dance::teytey::sm_cool:
cnm olur mu nedemek:)
diğer tarafı gösteren bu var buda kremi
bu gelinliği almak bana nasip olmadı i
inş sende içine sinen güzel bir gelinlik diktirirsin
bunuda kaydet cnm haber ver sileyim[/B]
belkı ınanmıycan ama çok mutlu oldum alkisalkisalkis canım bızımkılerde sultansehmus koyunden.(.hemşom bunu demek bıle çok superrrr)
canım selam ne oldu bitti yarım yamalak bilsemde..küsüp ditmeee..gel kısss aramıza..sor soruştur resim nasıl ekleniyor..yardımcı olalım..geyik dönsün.ne nerden alınıo konuşalım..boşverelim agresifliği..küskünlüğü dimi ama gel öpem seni hoş geldin canım aramızaa.s.ben forumun ilk sayfalarını okuduğum için
sonunda insnaların yazdığını bilmiyordum ki
100bilmemkaçıncı sayfadan baktım uzuyor
bi de ben de yazmak istedim
ayrıca işyerimdeyim
bilgisayarımda foto yok ki
yo ben kesinlikle yanlış anlamadım
ama işte dimples'ın yazdığı gibi boncuklarını da al git üslubu olunca
ben burayı kendi cumhuriyetiniz olarak gördüğünüzü farkettim
senin şahsınd ayazdığım için umarım kusuruma bakmazsın
eh bi de al boncuklarını git dendiği için
sanırım kalmak ya da gitmek benim tercihime sadece snein tarafından bırakılmış oluyor.
ben yine okurum bu topici
sonuçta çeyizime faydalı şeyler öğreneceksem hiç gocunmam da
ama üslup öyle olmasa
ben neden böyle bişey söyleyeyim ki
umarım anlaşılmışımdır
teşekkürler
hoomm ne havalı kıssskaydirigubbakcemile5
iyim kuşummmmm gezdim geldim sizleri özledim:1hug:iyi aksamlar ıyıyım ya sen nasılsın
canikom çok şıkmış..köşe takımı kullanan inan 5-6 arkadaşım var..görümceminde köşe..ve çok memnunlar...:1hug: olsun canım öle pat diye eklesem olmaz kim bu derler burdan aşinalık var gerçide genede söliyim dedim :)
bu arada birisi böle köşe takımı almıştı koltukları istediği şekilde birleştiriyodu hani, kimdi o :) koltuklar rahatmı acaba kullandımıki onuda hatırlamıyorum :uhm:
bu koltuk hoşuma gittide sanırım buda o daha önce eklenen gibiydi merak ettimm..
oy oy oyy o halılar çok güzelmiş yaa güle güle kullanın, ben okuyamadım geçmişi çok doluydu :a015:
bu arada nette gezerken sehpa buldum çoook güzelmiş
tam benlik, akşam otur aç sehpanın üstünü koy laptopu kahveni keyif yap :)
neyse ben gidiyim artıkta ders çalışıyım
iyi geceler herkeseee
zeysb hos geldın cnmm nerelerı gezdın bakımm
valla canım bu gün perşembe pazarı vardı..iş çıkışı oraya koştum...ordan cepaya geçtim tıkındım nişanlımlan.yaw pazar ne güzel bişi yaaa.kim yaptısa Allah razı olsun ahahhahihoyyyt...sen napıosun kuşumkaydirigubbakcemile5
Oveg allah ne muradın varsa versin canım, kaydettim emeğine sağlık Şeniz
oh oh ne güzel kuzumm bende topikte geziniorum başka seçeneğim cnm napıyım yok :çok üzgünüm:
aa nie yok canım anlamadım..
canım beim allah hepimizn ne muradı varsa versin.Bence geç kalmış saylmazsın bende aldım ve bir tek prova yapıcam temmuzda okadar.ıNş herkesin gönlüne göre olur gelinliği.
zeyb hoşgeldin cnm bende bugun perşembe pazarındaydım:)
Arisma eklemişti heralde sütyen yıkama şeysi ondan aldım
kızlar ben çıkıyorumm yarın görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?