Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün bulustuk ısyerıme almaya geldı ben görmedı sandı ama arabanın arkdasına saklandı aklınca korkutacak ya yer mıyım ben hayır kaydirigubbakcemile3
neyse ben onu korkuttum
bı yere gıttık yemek yedık ve konustuk ben zmn lazım dedıkce bu tmm dıo gece 1 3 5 7 sureklı arayıp annenlere acıldın mı konuyu dedın mı dıo
ula bu lazlar cok ınatcı olıy ha:roflol: bende hayr dedım
bu ayınn 21 ınde ıstemeye gelceklermış:1shok:
dun amcasına gtmıştı demıs ablasına enıstesıne demış dun o saate halasına gttı onada demış
ben ne dersem boş plan bılem yapmış :roflol: yok dıom tm dıo 21 bız gelek 28 sız gelın 5 temmuzda söz takalım artık dıo sankı yıllar olmuş gıbı artıkk dıo

günaydın çiçekler....

sağol canım ne yapalım kısmet...

:mymeka:
sabret lahanam ya..
bana da hep aynı şeyi yaptılar..
ne zamanında alabildim aylığı ne düzenli işte kul hakkı hepsi ama dayanıyoruzkötükedihüso

başka yolumuz var mı zaten.Rabbime sığındım ve ona iletiyorum.herşeyi gören bilen...sabrediyorum...

ne güzel anlatmışsın.aynen öle...
ayrıca güzel duan için kocaman AMİNNNNNNNNNNN...

SULFAT güle güle kullan kuzum.hepsi çok cici....

MİNİK seninde kaselerine bayıldım...

Hemşom kendine heralde yeni hemşoo bulmuşş benim pabucum damamı atıldı nee mafoldumben fisfisfis

Senin pabucun dama atılır mı be hemşom. Ben pınara başka bi isim bulmalıyım hemşom sensin yine ağlama Şeniz

Ben de öyle düşünüyorum duvar rengini şuan için canım Şeniz
Teşekkür ederim canım, keke fanusunun kırmızısı yoktu ama kaydirigubbakcemile3

SULFAT aldıklarına bayıldım, başucu sürahisi ve kek fanusu 10 puan aldı benden hihoyyyt

Sağol canımcım Şeniz

sulfatcım hepsını cok beğendım hepsınden alcam bıleın ykm den almışsın sanırım ı gunlerde kullan
o kepçe setı başucu surahısı hepsı harıka

Teşekkür ederim böcüğüm, ykm de çok güzel şeyler var yaaa gidersen kendini kaybedersin kaydirigubbakcemile3

kzı bu usagın yaşı kaç bakem

GULCNN hyarlı olsun cnm darısı basıma ınşş
cok guzel cıkmışsın sacın harıka olmuş allah ayırmasın

kıslar bişiy sorcam
konsolun üstüne işte odalara koyduğunuz aksesuarlar var ya onlara netten bakabileceğim satışı olan bir site biliyorm musunuz?

glcnnnnnnnnnn amanınde amanınnnnnnn cokcıcı yaa ben senı daha baska hatırlıoydum fıstık

aayyy 5 temmuz benim düğünüm takmayın söz falan, sıranızı bekleyin kuzuum o gün benim günümm aaaa :teytey: :içelim:

nan delü mü dürtmüş bunu delikafadulden kız böcük ailene ne dicen 6 gündür tanışıoz mu? olcak iş değil valla

o aılesıne 2 yıl oldu demış:roflol: aksam dedım nasıl tanıstığımızı deseydın yok ya o kımı ılgılendırır dedı
ben ne dycem bılmıyomkı anneme babama nasıl dıycm gelın dıe:tomato: nan ben harbı moku yedım galıba
nan sızın şansınız hee benım adımı yazdınız ayakkabınıza ondan

hazırsanız günün ikinci fotolarını ekliyorum :) delikafaduldenmobilyalarım, gerçi buraya koyma amaçlı çekmediğim için çok net değiller ama,
eve gelip yerlesene kadar bunlarla idare edin :) olur muu

sorma mandilinim yaaa:çok üzgünüm: bakalım bu gün göstericem pc yi. esasen bir sorun yok gibi ama neden böyle yapıyor anlamadım gitti.:sm_confused:

böcük bu adam gerçekten çok hızlıı delikafadulden

GLCNNN canımm çok şeker olmuşsunn... bu arada söylemeden edemiycem damadımızın kravatıyla senin elbise müthiş uyumlu olmuş kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…