- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydınnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrr herkese hayırlı cumalaralkisalkisalkis. Ya herkesin takvim gitmiş ne olmuş böleee
böcük dün gece ne oldu anlat cabukdelikafadulden
Evet anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum.
Tabiki 50 tl'den ölmezsin ama sorun para değil zaten.ortada konusulmuş söz verilmiş birşey var. Buda sana dokunuyor haliyle.
Onlar kendilerine söz verilip tutulmadığını görseler neler yaparlar. En basitinden iş aksaklığında hemen haklarını ararlar.
Bende bu konuda çok müzdarip olduğum için çok iyi anlıyorum seni. Kanına dokunuyor insanın haksızlık, tahammül edemiyor insan.
Yeri zamanı gelince düşündüklerini iyi niyetlerini iletirsin sevgili patronuna...:mymeka:
:mymeka:
sabret lahanam ya..
bana da hep aynı şeyi yaptılar..
ne zamanında alabildim aylığı ne düzenli işte kul hakkı hepsi ama dayanıyoruzkötükedihüso
yazılanları tek tek okuyorum..
ve hep şu geliyor aklıma kızlar..
mesela grip olursunuz sizi en iyi anlayacak olan o anda aynı hastalıkla boğuşandır ya..
burda hepimiz aynı telaşları ,aynı heyecanları yaşıyoruz..
ne tuhaf geldi şimdi..
Allahımm hepimizin mücadelesini hayır eylesin inşAllah..:Saruboceq:
Hemşom kendine heralde yeni hemşoo bulmuşş benim pabucum damamı atıldı nee mafoldumben fisfisfis
sulfatcım benim fikrim duvarların beyaz olsun.
istersen ya siyah duvar stickeri ya da sadece yatak başlığınızın arkasındaki duvara siyah-beyaz motifli duvar kağıdı yaptırabilirsin. Böylece yatak odası takımınla duvarlar hep uyum içnde olur, sende istediğin rengarenk
yaaaa ne cici şeyler almışsın yine sen kaydirigubbakcemile
kıskandırıyorsun beni burda.
kek fanusunla serwis seti tam istediğim gibin.
sürahide çok tatlı.
güle güle kullan arkidişim. zemuszemus
SULFAT aldıklarına bayıldım, başucu sürahisi ve kek fanusu 10 puan aldı benden hihoyyyt
sulfatcım hepsını cok beğendım hepsınden alcam bıleın ykm den almışsın sanırım ı gunlerde kullan
o kepçe setı başucu surahısı hepsı harıka
dün bulustuk ısyerıme almaya geldı ben görmedı sandı ama arabanın arkdasına saklandı aklınca korkutacak ya yer mıyım ben hayır kaydirigubbakcemile3
neyse ben onu korkuttum
bı yere gıttık yemek yedık ve konustuk ben zmn lazım dedıkce bu tmm dıo gece 1 3 5 7 sureklı arayıp annenlere acıldın mı konuyu dedın mı dıo
ula bu lazlar cok ınatcı olıy ha:roflol: Bende hayr dedım
bu ayınn 21 ınde ıstemeye gelceklermış:1shok:
Dun amcasına gtmıştı demıs ablasına enıstesıne demış dun o saate halasına gttı onada demış
ben ne dersem boş plan bılem yapmış :roflol: Yok dıom tm dıo 21 bız gelek 28 sız gelın 5 temmuzda söz takalım artık dıo sankı yıllar olmuş gıbı artıkk dıo
dün bulustuk ısyerıme almaya geldı ben görmedı sandı ama arabanın arkdasına saklandı aklınca korkutacak ya yer mıyım ben hayır kaydirigubbakcemile3
neyse ben onu korkuttum
bı yere gıttık yemek yedık ve konustuk ben zmn lazım dedıkce bu tmm dıo gece 1 3 5 7 sureklı arayıp annenlere acıldın mı konuyu dedın mı dıo
ula bu lazlar cok ınatcı olıy ha:roflol: bende hayr dedım
dun amcasına gtmıştı demıs ablasına enıstesıne demış dun o saate halasına gttı onada demış
ben ne dersem boş plan bılem yapmış :roflol: yok dıom tm dıo 21 bız gelek 28 sız gelın 5 temmuzda söz takalım artık dıo sankı yıllar olmuş gıbı artıkk dıo
kıslar bişiy sorcam
konsolun üstüne işte odalara koyduğunuz aksesuarlar var ya onlara netten bakabileceğim satışı olan bir site biliyorm musunuz?
nan delü mü dürtmüş bunu delikafadulden kız böcük ailene ne dicen 6 gündür tanışıoz mu? olcak iş değil valla
glcnnnnnnnnnn amanİnde amanİnnnnnnn cokcİcİ yaa ben senı daha baska hatırlıoydum fıstık
GLCNNN cnm rabbim bir ömür mutluluk versinn
GULCNN hyarlı olsun cnm darısı basıma ınşş
cok guzel cıkmışsın sacın harıka olmuş allah ayırmasın
sorma mandilinim yaaa:çok üzgünüm: bakalım bu gün göstericem pc yi. esasen bir sorun yok gibi ama neden böyle yapıyor anlamadım gitti.:sm_confused:herkese hayırlı cumalar
Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallh.
gülçin bekliyoruzzzzzzz hadiiiiiiiii
burcum, bi düzelmedi pc in uzak kaldın, özletme kendini.
damatlığıda göremedik evin yeni fotolarınıda .. beklemedeyiz kuşum.
neyse ben onu korkuttum
ula bu lazlar cok ınatcı olıy ha:roflol: bende hayr dedım
dun amcasına gtmıştı demıs ablasına enıstesıne demış dun o saate halasına gttı onada demış
ben ne dersem boş plan bılem yapmış :roflol: yok dıom tm dıo 21 bız gelek 28 sız gelın 5 temmuzda söz takalım artık dıo sankı yıllar olmuş gıbı artıkk dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?