Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcuözgem canım senin hakkında da biliyorum tabiî ki ya bende şaşırdım oyle spontane gelişti ki yani ben sadece bir giriş yapmıştım bu kadar şey hatırladığıma bende şaşırdım delikafadulden Ama burcuözge kim diye pat diye sorsanız bile evet görsem tanımam belki ama ivilini civilini söylerim yada burada yazan başka bir arkadaşı :))

Burcuözge’m ;
Marmaris’te oturacak
Serhat’a çok aşık
Maalesef kayınvalidesi vefat etmiş
Lojmana çıkacaktı ev kurması düğünden sonraya kalmıştı Allah gönlüne göre verdi sanıyorum 500 tl ye lojman parasından çok az bir farkla çok güzel bir ev buldu. Evde kimya mühendisi birde ımm (diğerinin mesleğini hatırlamıyorum) oturuyormuş. Gelip gidiyorlarmış o yüzden ev dağınık biraz ama sonuçta ev tutuldu :)
Primanova daisy banyo takımı var benimkisi ile aynı :)
Gelinliği bilindik gelinliklerden değil Helenistik tarzda, nişanlısıyla gelinlik provasına gidenlere çok özeniyordu Allah’ım yine gönlüne göre verdi son izninle beraber gittiler provaya hatta Serhat gelinlik bu mu şimdi dedi güldüler …
Kardeşi ablasının düğünü için turunculu bir gece kıyafeti aldı…
Teyzesi düğün hediyesi olarak takı alacaktı ama gıcık satıcı beğendikleri takıyı sattı
Hımm Burcum daha çok var ya bir sürü aklımda bordolu yemek takımın, kalpli objelere takıntın, orjinalliğin, lolipop nikah şekerlerin, sunsetlerin, hımmm kardeşinle Serhat’a pankartlı süprizin, ananenin mevlütüne gittiğin, yılbaşı sofran,öğlen uykuların, çok şık hediye kutuların vs.vs. ayhh bitmiyor valla daha da sayabilirim:)

Parpalım şerbetli tatlı sevmiyordun.Dimples kocasına yapmış göstermişti o zaman söylemiştin…
Nişanlın askerdeydi herhalde ama geldimi tam hatırlamıyorum
İzmir’desin.
Açıköğretim okumuştun.

P_nr sende istemişsin ya ben sana yazdım ya kız benimde aklım karıştı seninde nişanlın askerdeydi yada değilmiydi patronu izin vermeyen kimdi aha benimde pilim bitti sanırsam…mafoldumben

Kızlar sıktıysam da kusura bakmayın tekrar soylüyorum zaten lale devrim dündü çok vaktim vardı bugün de sabah merak ettim yazdıklarınızı o yüzden girdim. Yoğun tempo yine beni bekler

:1shok: :1shok: :1shok:

bu uşağun burcu terazimi yoksa bana birini hatırlattı

MİNİK seninde kaselerine bayıldım...[/FONT][/B]

kaseleri ekleyen ben değilim tatlım fisfisfis

bekle canım yaa bu kadar çabuk evlilik kararı alma daha ailesini tanımıyorsun
nasıl insanlardır sizin aileye uyarmı iyice öğrenmeden he deme

Arsimacım üzülme senin fanusa da kuş alıp konduralım kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canım alıntı yapmıştım çıkmamış

esmacım baktım canım resimlerine hepsinde çok tatlısın....
ya bişiy sorcam yeni albüm ekliyorsunuz biri gidiyor.sayılımı resim koyabiliyorsunuz albüme...

Kızlar günaydın ben topiği eskisi kadar sıkı takip edemiyorum malum düğün yaklaştı meşgalem arttı bu işe bi çözüm bulalım açıyorum bakıyorum mandilinin mutfağından sulfatın yatak odasından hayatımın evinden konuşuluyor geçmişe dönüp bakıyorum silinmiş oluyor bu sefer yeni yazılanları kaçırmış oluyorum şöyle birşey yapalım mı mesela evini yada gelinliğini koyan kişi özel albümüne eklesin nickinin altına da not düşsüna.s ben haftaya evimi paylaşıcam mesela sizinle sinay'ın altındaki ''evlenecek''yazısı yerine belirli bir süre ''evimi yerleştirdim'' gibisinden yazıp arkadaşlara mesaj veriyim kaçıran arkadaşlarda bu sayede görmüş olsun nasıl fikir?

günaydinnnnnnnnn

umarim keyifler yerindedir....

kizlar iki gündür ben isi bir yana biraktim burdayim, cok kötü oluyor bu... isler kaliyor... allahtan sefim yok.... bir hafta sonra dönünce ben buraya gündüzleri giremeyecegim mafoldumben

iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)

p_nr kaselerin cok antik canim... eminim mobilyalarinla cok güzel durur

bu arada nette gezerken sehpa buldum çoook güzelmiş

gercekten cok orijinal bir sehpa.... calisma masasi olmiyanlar icin cok uygun... nerde satiliyor acaba???

aminn, dün bulusma cok güzel gecti sanirim böcük keyifin yerinde, allah bozmasin bu mutlulugunu..... kaydirigubbakcemile5
eniste bey cok hizli... adam kaybetmekten korkuyor seni... ama acele etme... acele ise seytan karisirmis.... allah korusun

salon koltuklarım,a.s

GLCNNN koltuklarin cok güzel canim, güle güle oturun a.s

gülcan çok güzel olmuşşsun çok da yakışmışsınız Allah ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah

hoşbulduk dımples

kızlar 14 gün kaldı

son hazırlıklar bıtıyo

yaa bişey unutacam ve o şey çok lazım olacak diye düşünüyorum çekmecenin içine konulan kaşıklığı unutmuştum onu aldım

bugün kayınvalidem gelio bize bohçaları getirecek

ben de evlendikten bir hafta sonra el öpmeye giderken götürücem onlarınkini

küçük odama köşe koltuk takımı aldık kızlar

bu modelin acı kahvesini aldık minderleride acı kahve sizce nasıl
salon takımının koltuklarını eklemiştim zaten evim yerleşsin fotoğraflarıda eklicem...

bu pazar şeyiz gidecek

Sinaycım yatak odam albümde tatlım, dün eklediğim çeyizlerimi silmedim zaten

saol dkb cnm

ne etcem bı bılsem

canım elbette kalbinin sesini dinliceksin ama daha çok yeni.
yani daha birbiriniz hakkında ne biliyosunuz birbirinizi ne kadar tanıyosunuz bu çok önemli
önce azıcık zaman verin kendinize sonra zaten derler ya su yolunu bulur diye
çok güzel olucak herşey inşallah görüceksin bakzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…