Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GLCNN cnm hayırlı olsunn
böcük bu acele neden ya anlamadım ailesine neden 2 yıl demişki hem o bi de erkek 2 yıl olsa neden yeni demiş olsunki altından başka bişey cıkmasın CADIARZU

burcu özgemm, tamamen tesadüf desem :) ne dersin,
aslında ben siyah saten bi elbise geyicektim, hatırlarmısınız bilmem buraya da fotoları koymuştum,
ama sonra nikahımız törensiz kendi aramızda olunca,ortama uygun kaçmaz diye böyle giyindim,
fotolardaki kıyafet ve kravat uyumunu, teyzem fark edince gördüm :)
heyecandan gözüm birsey görmüyordu ki

günaydın ey kısçeler

kızlarrrr duydunuzmu sakızlı tecavüz haberini

ay şimdi okudum ve şok oldum :1shok:

birde tül perde işini halledicem kuzular bana şans dileyin

kolayca halledersin inşallah

güle güle kuşum Şeniz

Şeniz

arsimaa hadi kolay gelsin çok duygulanmıştım ben imam nikahı kıyılırken küpe vesaire şelerini çıkar giderken bana çıkarttırmışlardı annemler :)

bende bi tuhaf oldum

hayırlı olsun canım bi ömür mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq:

sağol şekercim

arsi imam nikahı herkese söllenmez burda söledin bari başka kimseye söleme ve nikaha katılanlara söle ellerini bağlamasınlar sakın hadi hayırlı olsun canım benim

hoca başlarken uyardı zaten ellerinizi böle tutun diye
neden kimseye sölenmez tüh ben söledim size bide kaynanamı hala aramıştı oda ona söyledi kıyıldı die :1shok: nolcak

nasillar ? ben begendim

[/URL][/IMG]

:jeyyar::jeyyar:

bu da benim köşem nası buldunuz kendilerini arkadaşlar

çok hoş :lepi:

kizlar bende bugun netten pike takimi aldim kampanyadan yararlanarak

iyi günlerde kullan

Bugün aldıklarımın bi kısmını ekleyeyim

hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan
baş ucu sürahisi bende de var ama benimki sadece cam öle kendinden deseni yok mafoldumben
kek fanusumuzda aynı ama benimki yine sadece cam öle kuşları yok mafoldumben

:roflol::roflol::roflol: Bence de daha ne hediye istiyor
Gönderilir bence :mymeka: Ben gönderdim
Bu arada imam nikahın hayırlı uğurlu olsun canım Şeniz

sağol şeker

Yaaa nasıl oluo çok mewrak ediom devlet nikahını görmeden nasıl kıycak imam ??

imam tanıdık olduğu için sorun olmadı
bizde düşündük nikahtan sonra vaktimiz yok düğnden sonra yapsak gelinlikle nasıl abdest alınırki :1shok: + gece gece adamı evinden nası çarcaz :)

iyi akşamlar ben celdım anneannemin bana mardınden gonderdıgı cerezlık kaselerım sızlere sunuyorum :)

iyi günlerde kullan pınarcım

Arisma eklemişti heralde sütyen yıkama şeysi ondan aldım

iyi günlerde kullan

kızlar balayı rezervasyonumuz yapıldı bugün..
nasipse uzungöle gidiyoruzkaydirigubbakcemile
hep gitmeyi çok istiyordumŞeniz

gözünüz aydın

Selam kızlar nasılsınız ?
içim içime sığmıyor bu gece.uyuyamıyorum. inşallah yarın sevdiğimin kollarında olacağım. Ankaraya gidiyorum inşallah opuyorumnanaktan

:lepi: alkisalkisalkis
:asigim::asigim:

Evet bastırdım sade ve şık bişi oldu ama ben hala yapıyorumm kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin :)

çıtırlar toplansın nikah fotolarımı koyucam :)

Allah ömür boyu mutluluk versin :)

tam ne dedığını ancak onlar gelınce öğrencem ben baska bısey anlatmaya calısıyom tmm dıo sonra dön basa aılene de dıo sankı yangından mal kaçırıyo
offf ben hayatta dıyemem beklesın kışa kadr ya

bazen tesadüflerde çok iyi oluyor demekki hihoyyyt

canım koltuklarında çok havalı can sağlığıyla oturun inşallah Şeniz

glcnn, Allah mesut etsin canım. Sıtanbulda sana düğündaş var arkadaşımda 5 temmuzda evleniyor.

ayy sulfat nerelerde akşam dediği markanın sitesine baktım onunkiyle aynı kepçe seti yok. çelik olan var oda 116 lira yaa höhh yani.....

gülçin canım Allah mesut etsin, çok şeker olmuşsun sen söylemeden geçemedim.
pek zarifmiş üstündekide.
Bir ömür birlikte olun inşallh.
salon koltuklarını yesinler senin. kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnnnnn güzellerrrrrrzemuszemus

amin böcükçüm amin:Saruboceq:

böcük valla sen herkesten önce evlencen galiba ne hız bu inşallah senin için hayırlısı olur canım benim.:Saruboceq:inşallah doğru insandır ve çok mutlu olursunuz

glcn çok tatlı çıkmışsınız canımm yaw bizim doğru dürüst fotomuz yok çekemedik kimse bilmio dijitalleri tabi ayy sinir olmuştum Allahtan orda çekilenleri ayarlamış eşim canım benim onları aldım dün çok tatlıılaar hafıza kartıma attırcam haftaya gidip :)

gülçincim koltukların çok şıkmış canım iyi günlerde kullanın
ama ben nikah fotoğraflarını kaçırdım silmişsinmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…