Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulftat kaşık çatalların için iyi günlerde kullann dedim ama çıkmadı herhalde bir daha diyim...
en cici yemeklerini bu çatallarla ye bebişimm

canım hayırlı olsun portmanton çok güzelmiş gelinliğide merak ettim valla

sulfatçım çok güzel yaaaadelikafadulden
iyi günlerde kullan cicim

ama çok geç kalmışşsınız canım benım bulaşık makınası fırın çamaşır makinası kurulalı bir hafta oldu

zaten bu pazarım var bırde son pazarım var son pazara bırakmak istemiyorum son günler biraz dinlenmek düşünmemek istiyorumm hem eksiklerim neler daha rahat görürüm diye düşündüm evdeki kalabalık da rahatlasın biraz heryerde koliler

karışıklık için kusura bakmayın şimdi oldu benim gelinliğim ekliyorum canım

Son düzenleme:
Kkızlar fazla yazamıyorum ama takipteyim o gelinlik kimindi? çok şıkmış
Glcnn mobilyaların çok güzel ama emin ol evin içinde çok çok daha güzel durucak

glcnn ve minietek koltuklarınız çok cici güle güle oturun.

aime, hoşgeldin uzun zamandır uğramıyordun topiğe.

böcük, walla sabah beri şaşkınlıklan izlemeye devam ediyorum :jeyyar:

GLCN canım koltuk takımın çok güzel güle güle kullan Şeniz

güselmiş glcnnnn ohhh şıkır şıkır

GLCNNN canım mobilyaların çok şıkopuyorumnanaktan
ama ben nikah fotolarını kaçırdımmafoldumben

albüme foto eklemeye çalıştım ama sayfa hata verdi,
koltuklarımı beğenmenize çok sevindim
kısmet olurda gelirse evimin içinde halı ve perdeyle fotolarını da sizinle paylaşmak istiyorum :teytey:

aime, hoşgeldin uzun zamandır uğramıyordun topiğe.
hosbulduk canim.... evet yoktum, telafi etmek icin dünden beri fulll burdayim kaydirigubbakcemile3

portmantom da bu bugün alıcaz
cok kullanisliya benziyor bu portmanto... güle güle kullan

Bu da nihayet dün aldığım çatak kaşık takımım. Ama henüz ürün teslim edilmediği içi netteki fotosunu ekliyorum

cok zarif bir takim.... güzel yemekler yersiniz bunlarla insallah

hoşgeldin balımmm:1hug:

hosbuldukkkk özledim kiz seni Şeniz

,
yatak odam ve yemek odam kızlar, yatak odasının sadece gardrobu var :) yatak başını falan çekmemisim

yemek odan cok güzelmis canimmm....
gardrobunda a.s

slm canim....

kizlar size bisey sorcammm....

bu yemek odasi takimindan türkiyede yok mu? burda cok moda suanda... ben bu topicde ya görmedim yada kacirdim... sizce nasil? ben cok begeniyorum..... hem klasik hem spor duruyor.... degisik renkleride mevcut tabii masanin ortasinda siyah cami olanlar var... degisik modelleri ve boyutlari var....

walla canım biraz hızını kes yani çok çok aceleci.

glcnn, çok güzel mobilyaların güle güle kullanın.

minietek, portmanto güzel canım onu alacaksanız hayırlı olsun.

sılfattt ço kzarifmiş şekerimmmm
gül güle kullan :)

Teşekkür ederim kızlar hepinize Şeniz

Bu arada kızlar bu hafta benimki elektrik su doğalgazı üstümüze almakla koşturdu durdu. Doğalgaz bugun açılacak illa fırın olması gerekiomuş evde bizim beyaz eşyalar boschta 11 aydır geçici olarak bi fırın geldi eve çünkü benim fırınımın tek gözü elektrikli onlardada o şuanda yokmuş 1 haftaya gelirmiş.
cumartesi lambaları alırım birde perde için ölçü alıp fiyat arastırırım.ben şey duydum perdelerin boyunun yere kadar uzun olması fiyatı etkilemiyomuş doğrumu? mutfağa masa bakıcam ve bir çalışma masası ve kitaplık gibi bişey home office yapmak istiom
Bu pazar temizlik var 100 liraya anlaşmış bir şirketle 2 bayan gelicekmiş birde patronları var oda arada geliomuş yemek ulaşım ve temizlik malzemeleri onlardan..
Ve önümüzdeki salı gelinliğin son provası gibi bişey var yani çoğu şey bitmiş olucak foto çekicem inşallah

Kkızlar fazla yazamıyorum ama takipteyim o gelinlik kimindi? çok şıkmış
Glcnn mobilyaların çok güzel ama emin ol evin içinde çok çok daha güzel durucak

aahh umarım, korkuyorum buket yetismeyecek diye alırken 20 güne kadar teslim ederiz dediler ama yine de tedirginim

hoşgeldin nihal,

minietek, gelinliğini görünce aa ben bunu görmüştüm dedim kendime Allah hayırlısıyla giyimeni nasip etsin.

aimecim, gösterdiğin takım olarak yok ama o tarz masalardan ikeada var oradan alınıp takım yapılabilir fakat geniş bir salon olması gerekli ki bank kısımı kendini göstersin.

mnietek, ışıl ışıl bir gelin oalcaksın taşlı çok şık duruyor.
güle güle giymeyi nasip etsin llh.

aime, canım ben gördüm çok benzerini ama bu piknik tipi oturaklar pek tercih edilmiyor rahatlık açısından.

arsima senmiydin daha çeyizi gitmeyen az kalmış bacım ya

evet bendim o

arsi :1shok: 9 gündelikafadulden ayyy ölcem şimdii delikafadulden

ben hem heyecandan hem stresten ölecem :)

hadi hayırlı olsun kuzu

bende hep öyle istiyordum ama olmayınca olmuyor
aksilikler sanki peşimde :)
önce evimiz teslim edilmedi sonra nişanlım şehir dışındaydı iş için iş uzadı epeyce kimsede ilgilenmedi
geldi şimdi
boyamızda sıkıntı oldu kalorifer petekleride sıkıntılıydı
boyacı dün gelecekti gelemedi bugün geldi
mbilya hafta sonu idi hafta içi dediler neyseki sabitledik pazara
bugün vitrifiyeler takılacak, kaloriferler düzgün takılıp boruları değişcek, alçı rutuşları şuanda yapılıyor bitince boya, elektrikçi az sonra evde olur biyerlere kablo çekecek ve avizeleri takacak
su bugün yda yarın acılacak yarın eminönüne kına kuruyemiş almaya gidicez + sabah gelinlik provam var
gelincede temizlik ederiz su acılmışsa
pazar mobilyalar gelecek
+ çeyiz bizim evden çıkacak yeni evin boş bi odasına yığılcak
pazartesi koltuklar, perdeler, yatak baza gelecek
salıya beyaz eşyacıları çağırırız
akşamları yavaş yavaş yerleşiriz
cuma kına gecemiz
cumartesi duşakabinler gelecek
pazar düğün :)

terledim haa

aaaa sulfat o senın gelınlıgınmı ben anlamadı sımdı

mini eteğin

Aime cnm o modelden Türkiyede hiç yok fakat bir arkadasım özel olarak yaptırdı ben gidip görmedim ama tarifinde kafamda canlanan model buydu çok değişik bir tasarım sevdim bunu

Ne gelinliği, benim daha gelinliğim yok ki senağlama Aime ve çatal kaşık hakkında yorum yapan herkese teşekkürler. Sayfalar karıştı çözemedim kim ne yazmış kafamçokkarıştı Buket gelinliğin ne kadar sürede dikilmiş oldu. Ptesi başlıcak benim de

aime 21 sana da tskler canım
kızlar fikir verin salon koltuklarımın arasına orta sehpa lazım
o fotoda gördüğünüz sehpayı almadım cünkü 900 TL dedi :1shok:
nasıl bisey almalıyım deri mi ahsap mı kare mi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…