Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öncelikle bende seni özledim balım onu diyim birde öpim Şeniz

bu yemek odaalrından ben burda hiç görmedm. ama googlede yemek odası aaken bir kaç ev dekorasyonunda yemek masasının bir tarafında sandalye diğer tarafında böyle uzun puf şeklinde olanını görmüştüm ve çok beenmiştim. şu anda arşivimde var öyle 2 foto. ama malesef foto ekleyemiyorum yoksa ekler sana gösterirdim çok şeker bende çok beğeniyorum. hatta aşkımada gösterdim belki yemek masasının br tarafına bizde öyle uzun puf yaptırıcaza.s

buketcim, ben odanın tekine pencere boyunda istemşiiştim, adamda bana boydan yapalım onda fiyat değişmez ki sıkılırsan ya da ev değiştirirsen kestirirsin dedi.
Önemli olan pilelinin sıklığıymış canım. Ben benim perdecinin yalancısıyım.

canım maşallah bi çok şey bitmişalkisalkisalkiszemuszemus

aahh umarım, korkuyorum buket yetismeyecek diye alırken 20 güne kadar teslim ederiz dediler ama yine de tedirginim

hepsi yetişir inşallah kuşum sen içini ferah tut:1hug:

Burcu o yemek takımını beğeneceğini tahmin etmiştim kuşum :lepi:
Sulfat 1,5 ay oldu ama biz çok ağırdan aldık cnm...

hoşgeldin nihal,

aimecim, gösterdiğin takım olarak yok ama o tarz masalardan ikeada var oradan alınıp takım yapılabilir fakat geniş bir salon olması gerekli ki bank kısımı kendini göstersin.

benim bir tanidigim mutfagina koydu salonu kücük diye. mutfagida normal idi ne büyük ne kücük ama cok hos durdu canim... ortaya koymadi o bir tarafi duvara geldi....

aime, canım ben gördüm çok benzerini ama bu piknik tipi oturaklar pek tercih edilmiyor rahatlık açısından.

rahat degil mi sence? biz mobilyacida testini yaptik cok rahatti piknik bankinada benzemiyor hic canlisi )))

boyu uzun olunca farketmiomuş çünkü zaten o perdenin eniymiş sen almazsanda atılıomuş die duydum bende cnm

Kızlar gelınlık benım sulfat merak ettım gelınlıĞını dedıĞı ıÇın ekledım ama onun ıletısının ıÇınde ÇıkmıŞtı dÜzelltttımm

Bu arada kızlar

ay bizede gelseler 100 lira iyiymiş ben hep 200 350 arası buldum
cumartesi gelirlermi acep
telefon versene kuzum :)
evet perdenin boyu fiyata etken değil
önemli olan eni

evet bende öyle gördüm hep

evet canim biliyorum o kombinasyonuda, öylede güzel oluyor.... birde sey yapiyorlar iki bank ve kenarlarina iki sandalye.... bu banklarin üzerine birde yastik koya biliyorsun suan is yerinde resmini ekliyemiyecegim eve gidince eklerim....

kizlar benim biraz kendimi ise vermem gerek

eve gidince yazarim tekrar

öpüyorum herkesi Şeniz

CANIM GELıNLıK BENıMMM

ORTALIĞI KARIŞTIRDIM YAAdelikafadulden

Son düzenleme:
Burcu o yemek takımını beğeneceğini tahmin etmiştim kuşum :lepi:
Sulfat 1,5 ay oldu ama biz çok ağırdan aldık cnm...

vallahi mi :roflol: artık beni benden iyi tanıdınız :roflol:aşkım bilmez belki bu kadar iyi :roflol:
helal olsun diyorum kaydirigubbakcemile5

arsima nefesimi tutup okudum canım
çok üzüldün ama bak herşey biticek hayırlısıyla baya bi yorulacaksın ama olsun deyecek
balayında bol bol dinlenirsin artıkzemuszemus

tamam canım heycanla bekliyorum o zaman o fotolarıda. yerimseniben
çünkü ben yemek odasının kendi sandalyelerini beenmedim. değişik olsun istiyorum ikeadan hasır sandalye alıcazyerimseniben ama bir tarafınada böyle orjinal bir şey düşünüyorum. o yüzden değişik elinde bu tarz foto varsa eklersen sevinirim :1hug: hadi iyi çalışmalar Şeniz

Arsima özeline mesaj atayım derken yanlışlıkla profiline girmişim girmişkende tekrar mobilyalarına baktım. bu sefer bir sürü mobilyacı gezmiş bilinçli insan gözüyle baktım gerçekten çok hoş salon takımın ve koltukların güle güle kullan cnm

arsima nefesimi tutup okudum canım
çok üzüldün ama bak herşey biticek hayırlısıyla baya bi yorulacaksın ama olsun deyecek
balayında bol bol dinlenirsin artıkzemuszemus

yazdıktan sonra bende okudum
ve ne ka sabırlıyım dedim :)
önceden olsa böyle bişeye tahammül edemezdim ama Allah sabır veriyor galiba
annem için üzülüyorum ben çeyizi yerleştiremicez
ne hevesle hazırladık herşeyi şidmi yığ bi odaya

rahat degil mi sence? biz mobilyacida testini yaptik cok rahatti piknik bankinada benzemiyor hic canlisi )))

çook güzel duruyor ama bilmemki bana öyle geldi sanki.
siz test ettiyseniz no problemo zemuszemus

boyu uzun olunca farketmiomuş çünkü zaten o perdenin eniymiş sen almazsanda atılıomuş die duydum bende cnm

aynen canım şimdi bende yazıcaktım
sen benden çook yaşıcaksın :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…