hosbulduk canim.... evet yoktum, telafi etmek icin dünden beri fulll burdayim kaydirigubbakcemile3
cok kullanisliya benziyor bu portmanto... güle güle kullan
cok zarif bir takim.... güzel yemekler yersiniz bunlarla insallah
hosbuldukkkk özledim kiz seni Şeniz
yemek odan cok güzelmis canimmm....
gardrobunda a.s
slm canim....
kizlar size bisey sorcammm....
bu yemek odasi takimindan türkiyede yok mu? burda cok moda suanda... ben bu topicde ya görmedim yada kacirdim... sizce nasil? ben cok begeniyorum..... hem klasik hem spor duruyor.... degisik renkleride mevcut tabiimasanin ortasinda siyah cami olanlar var... degisik modelleri ve boyutlari var....
Bu arada kızlar bu hafta benimki elektrik su doğalgazı üstümüze almakla koşturdu durdu. Doğalgaz bugun açılacak illa fırın olması gerekiomuş evde bizim beyaz eşyalar boschta 11 aydır geçici olarak bi fırın geldi eve çünkü benim fırınımın tek gözü elektrikli onlardada o şuanda yokmuş 1 haftaya gelirmiş.
cumartesi lambaları alırım birde perde için ölçü alıp fiyat arastırırım.ben şey duydum perdelerin boyunun yere kadar uzun olması fiyatı etkilemiyomuş doğrumu? mutfağa masa bakıcam ve bir çalışma masası ve kitaplık gibi bişey home office yapmak istiom
Bu pazar temizlik var 100 liraya anlaşmış bir şirketle 2 bayan gelicekmiş birde patronları var oda arada geliomuş yemek ulaşım ve temizlik malzemeleri onlardan..
Ve önümüzdeki salı gelinliğin son provası gibi bişey var yani çoğu şey bitmiş olucak foto çekicem inşallah
aahh umarım, korkuyorum buket yetismeyecek diye alırken 20 güne kadar teslim ederiz dediler ama yine de tedirginim
hoşgeldin nihal,
aimecim, gösterdiğin takım olarak yok ama o tarz masalardan ikeada var oradan alınıp takım yapılabilir fakat geniş bir salon olması gerekli ki bank kısımı kendini göstersin.
aime, canım ben gördüm çok benzerini ama bu piknik tipi oturaklar pek tercih edilmiyor rahatlık açısından.
buketcim, ben odanın tekine pencere boyunda istemşiiştim, adamda bana boydan yapalım onda fiyat değişmez ki sıkılırsan ya da ev değiştirirsen kestirirsin dedi.
Önemli olan pilelinin sıklığıymış canım. Ben benim perdecinin yalancısıyım.
Bu arada kızlar
bu yemek odaalrından ben burda hiç görmedm. ama googlede yemek odası aaken bir kaç ev dekorasyonunda yemek masasının bir tarafında sandalye diğer tarafında böyle uzun puf şeklinde olanını görmüştüm ve çok beenmiştim. şu anda arşivimde var öyle 2 foto. ama malesef foto ekleyemiyorum yoksa ekler sana gösterirdim çok şeker bende çok beğeniyorum. hatta aşkımada gösterdim belki yemek masasının br tarafına bizde öyle uzun puf yaptırıcaza.s
öncelikle bende seni özledim balım onu diyim birde öpim Şeniz
bu yemek odaalrından ben burda hiç görmedm. ama googlede yemek odası aaken bir kaç ev dekorasyonunda yemek masasının bir tarafında sandalye diğer tarafında böyle uzun puf şeklinde olanını görmüştüm ve çok beenmiştim. şu anda arşivimde var öyle 2 foto. ama malesef foto ekleyemiyorum yoksa ekler sana gösterirdim çok şeker bende çok beğeniyorum. hatta aşkımada gösterdim belki yemek masasının br tarafına bizde öyle uzun puf yaptırıcaza.s
Ne gelinliği, benim daha gelinliğim yok ki senağlama Aime ve çatal kaşık hakkında yorum yapan herkese teşekkürler. Sayfalar karıştı çözemedim kim ne yazmış kafamçokkarıştı Buket gelinliğin ne kadar sürede dikilmiş oldu. Ptesi başlıcak benim de
Burcu o yemek takımını beğeneceğini tahmin etmiştim kuşum :lepi:
Sulfat 1,5 ay oldu ama biz çok ağırdan aldık cnm...
evet canim biliyorum o kombinasyonuda, öylede güzel oluyor.... birde sey yapiyorlar iki bank ve kenarlarina iki sandalye.... bu banklarin üzerine birde yastik koya biliyorsun suan is yerinde resmini ekliyemiyecegim eve gidince eklerim....
kizlar benim biraz kendimi ise vermem gerek
eve gidince yazarim tekrar
öpüyorum herkesi Şeniz
arsima nefesimi tutup okudum canım
çok üzüldün ama bak herşey biticek hayırlısıyla baya bi yorulacaksın ama olsun deyecek
balayında bol bol dinlenirsin artıkzemuszemus
rahat degil mi sence? biz mobilyacida testini yaptik cok rahattipiknik bankinada benzemiyor hic canlisi )))
boyu uzun olunca farketmiomuş çünkü zaten o perdenin eniymiş sen almazsanda atılıomuş die duydum bende cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?