söz olursa nışan 2 3 ay sonra düğünse seneye yazMIŞ
Günaydın Kızlarrrr
Albümümde
Burdayım canım, yarın alıp göndereyim mi sana
Sinaycım yatak odam albümde tatlım, dün eklediğim çeyizlerimi silmedim zaten
oyy fıstık ezmem benimm :1hug: yok kuşum ben bir migrosa bakayım bir arkadaş migrosta bu markanın ürünleri var dedi. bulamazsam gönderirsin kuşum balım a.s.Şeniz
evet canım tahmin ettim zaten hemen profiline girdim :1ninca: çok beğendim yorumu oraya yazdım hatta rep vermek istedim ama yakın zamanda sana rep vermişim sanırım olmadı :çok üzgünüm:güle güle uyu kocişinle :jeyyar:
Burcuözgem canım senin hakkında da biliyorum tabiî ki ya bende şaşırdım oyle spontane gelişti ki yani ben sadece bir giriş yapmıştım bu kadar şey hatırladığıma bende şaşırdım delikafadulden Ama burcuözge kim diye pat diye sorsanız bile evet görsem tanımam belki ama ivilini civilini söylerim yada burada yazan başka bir arkadaşı :))
Burcuözge’m ;
Marmaris’te oturacak
Serhat’a çok aşık
Maalesef kayınvalidesi vefat etmiş
Lojmana çıkacaktı ev kurması düğünden sonraya kalmıştı Allah gönlüne göre verdi sanıyorum 500 tl ye lojman parasından çok az bir farkla çok güzel bir ev buldu. Evde kimya mühendisi birde ımm (diğerinin mesleğini hatırlamıyorum) oturuyormuş. Gelip gidiyorlarmış o yüzden ev dağınık biraz ama sonuçta ev tutuldu :)
Primanova daisy banyo takımı var benimkisi ile aynı :)
Gelinliği bilindik gelinliklerden değil Helenistik tarzda, nişanlısıyla gelinlik provasına gidenlere çok özeniyordu Allah’ım yine gönlüne göre verdi son izninle beraber gittiler provaya hatta Serhat gelinlik bu mu şimdi dedi güldüler …
Kardeşi ablasının düğünü için turunculu bir gece kıyafeti aldı…
Teyzesi düğün hediyesi olarak takı alacaktı ama gıcık satıcı beğendikleri takıyı sattı
Hımm Burcum daha çok var ya bir sürü aklımda bordolu yemek takımın, kalpli objelere takıntın, orjinalliğin, lolipop nikah şekerlerin, sunsetlerin, hımmm kardeşinle Serhat’a pankartlı süprizin, ananenin mevlütüne gittiğin, yılbaşı sofran,öğlen uykuların, çok şık hediye kutuların vs.vs. ayhh bitmiyor valla daha da sayabilirim:)
Parpalım şerbetli tatlı sevmiyordun.Dimples kocasına yapmış göstermişti o zaman söylemiştin…
Nişanlın askerdeydi herhalde ama geldimi tam hatırlamıyorum
İzmir’desin.
Açıköğretim okumuştun.
P_nr sende istemişsin ya ben sana yazdım ya kız benimde aklım karıştı seninde nişanlın askerdeydi yada değilmiydi patronu izin vermeyen kimdi aha benimde pilim bitti sanırsam…mafoldumben
Kızlar sıktıysam da kusura bakmayın tekrar soylüyorum zaten lale devrim dündü çok vaktim vardı bugün de sabah merak ettim yazdıklarınızı o yüzden girdim. Yoğun tempo yine beni bekler
canım elbette kalbinin sesini dinliceksin ama daha çok yeni.
yani daha birbiriniz hakkında ne biliyosunuz birbirinizi ne kadar tanıyosunuz bu çok önemli
önce azıcık zaman verin kendinize sonra zaten derler ya su yolunu bulur diye
çok güzel olucak herşey inşallah görüceksin bakzemuszemuszemuszemuszemuszemus
böcük eğer seni 5 günde evlenecek kadar sevmişse 2-3 ay beklemeye razı olsun artık
zorla gelip isteyecek değil güzelce konuş canım
şimdi söz olursa sonra anlaşamazda ayrılırsanız allah korusun 2 kez söz atmış olacaksın
sizin oraları bilmem bizde olsa çok lafı olur canım
yanlış anlama ben seni sevdiğim için söylüyorum Şeniz
mini etek güle güle kullan cnm
Komşu anlattıklarını hikaye gibi dinliyorum cnm film gibi
ben derimki annenle konuş tüm gerçekleriyle. Anneler hisseder iyiyide kötüyüde...
mini etek güle güle kullan cnm
Komşu anlattıklarını hikaye gibi dinliyorum cnm film gibi
ben derimki annenle konuş tüm gerçekleriyle. Anneler hisseder iyiyide kötüyüde...
minietek güle güle kullan canım.
sinaycım, benimde albümümde fotolar, silmedim.
Gördüm glcnncim allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın inşlh allah utandırmasın mutluluklara.s.
Allah ömür boyu mutluluk versin :)
gülçin Allah mesut etsin .çk tatlı olmuşsunuz....
GLCNNN Allahım hayırlı uğurlu etsin çok yakışmışsınız...
GLCNN cnm hayırlı olsunn
böcük bu acele neden ya anlamadım ailesine neden 2 yıl demişki hem o bi de erkek 2 yıl olsa neden yeni demiş olsunki altından başka bişey cıkmasın CADIARZU
herkese slmmm günaydıınn kızlarrrr
nasılsınız görüşmeyeliii
esmacım baktım canım resimlerine hepsinde çok tatlısın....
ya bişiy sorcam yeni albüm ekliyorsunuz biri gidiyor.sayılımı resim koyabiliyorsunuz albüme...
vallahi bence oldukça parlak bir fikir kaydirigubbakcemile5Kızlar günaydın ben topiği eskisi kadar sıkı takip edemiyorum malum düğün yaklaştı meşgalem arttı bu işe bi çözüm bulalım açıyorum bakıyorum mandilinin mutfağından sulfatın yatak odasından hayatımın evinden konuşuluyor geçmişe dönüp bakıyorum silinmiş oluyor bu sefer yeni yazılanları kaçırmış oluyorum şöyle birşey yapalım mı mesela evini yada gelinliğini koyan kişi özel albümüne eklesin nickinin altına da not düşsüna.s ben haftaya evimi paylaşıcam mesela sizinle sinay'ın altındaki ''evlenecek''yazısı yerine belirli bir süre ''evimi yerleştirdim'' gibisinden yazıp arkadaşlara mesaj veriyim kaçıran arkadaşlarda bu sayede görmüş olsun nasıl fikir?
hoşgeldin balımmm:1hug:günaydinnnnnnnnn
umarim keyifler yerindedir....
kizlar iki gündür ben isi bir yana biraktim burdayim, cok kötü oluyor bu...isler kaliyor... allahtan sefim yok.... bir hafta sonra dönünce ben buraya gündüzleri giremeyecegim mafoldumben
p_nr kaselerin cok antik canim... eminim mobilyalarinla cok güzel durur
gercekten cok orijinal bir sehpa.... calisma masasi olmiyanlar icin cok uygun... nerde satiliyor acaba???
aminn, dün bulusma cok güzel gecti sanirim böcük keyifin yerinde, allah bozmasin bu mutlulugunu..... kaydirigubbakcemile5
eniste bey cok hizli... adam kaybetmekten korkuyor seni... ama acele etme... acele ise seytan karisirmis.... allah korusun
GLCNNN koltuklarin cok güzel canim, güle güle oturun a.s
Sen bi bak bulamazsan söylüyosun ama tamam mıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?