Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

söz olursa nışan 2 3 ay sonra düğünse seneye yazMIŞ

böcük eğer seni 5 günde evlenecek kadar sevmişse 2-3 ay beklemeye razı olsun artık
zorla gelip isteyecek değil güzelce konuş canım
şimdi söz olursa sonra anlaşamazda ayrılırsanız allah korusun 2 kez söz atmış olacaksın
sizin oraları bilmem bizde olsa çok lafı olur canım
yanlış anlama ben seni sevdiğim için söylüyorum Şeniz

Günaydın Kızlarrrr

günaydın canım
hoşgeldin

mini etek güle güle kullan cnm
Komşu anlattıklarını hikaye gibi dinliyorum cnm film gibi
ben derimki annenle konuş tüm gerçekleriyle. Anneler hisseder iyiyide kötüyüde...

Sinaycım yatak odam albümde tatlım, dün eklediğim çeyizlerimi silmedim zaten

evet canım tahmin ettim zaten hemen profiline girdim :1ninca: çok beğendim yorumu oraya yazdım hatta rep vermek istedim ama yakın zamanda sana rep vermişim sanırım olmadı :çok üzgünüm:güle güle uyu kocişinle :jeyyar:

Teşekkür ederim bitanem Şeniz

delikafadulden beni benden iyi biliyorsun kuzum yaaaaŞeniz oy kurban olurum seni yaratana Şeniz canımsın :1hug: bunların hepsi sohpet arası detay ve sen hepsini tutmuşsun aklında insanın önemsendiğini bilmesi çok güzelmiş :1hug: teşekkür ederim fıstıkım Şeniz

cok yenı olduğunu ıkımızde bılıyoruz ama o hıc rahat deıl sureklı benı bırkma dıyıp duruyo oysa öle bı sebep yok
zamana bırakalım bakalım zaten en az daha 1 ay var nolcak bakalım

5 gunde evlenmıycez zaten ımkansz dedımya nışan ıcınn bıle 2 3 ay gereklı
ya tabı ınan ben sırf onu dusunuyorum anneme bıle dıyemedım
yanı cunku bızdede ayıplanır benım bı hatam olduğunu düşünülür

ben derimki annenle konuş tüm gerçekleriyle. Anneler hisseder iyiyide kötüyüde...

anneme bugun yada yarın demeyı dusunuyorum yalan söylemem zaten asla
ama ıste arayacak cesaret yok daha-tatlicadiarzu- aksam annemı arasam sonra gıdıp ablama abıme enısteme desem h sonu o bıze gelse görseler nasıl olur
zaten ısteme olsada bızde onlarla tanısmak amacyla gıtcez ama off bılmıyom bısey sadece cok sevıyorum ve bu sevgı hıc bıtmeısn

glcnn ve minietek koltuklarınız çok cici güle güle oturun.

aime, hoşgeldin uzun zamandır uğramıyordun topiğe.

böcük, walla sabah beri şaşkınlıklan izlemeye devam ediyorum :jeyyar:

minietek güle güle kullan canım.

sinaycım, benimde albümümde fotolar, silmedim.

çok teşekkür ederim kızlar

ya valla bugün hızınıza yetişemiyorum kızlar gülcan ın koltuklarını göremedim bile

haftaya salı gelinliğim hazır alkisalkisalkis

portmantom da bu bugün alıcaz

kızlar günaydın geçmişi okyacağım da şöyle bi göz gezdirdim bi arkadaş puzzle köşe koltukla ilgili bişey sormuştu ben çok memnunum canım valla gayet rahat ve şık duruyo.

Bu da nihayet dün aldığım çatak kaşık takımım. Ama henüz ürün teslim edilmediği içi netteki fotosunu ekliyorum

Gördüm glcnncim allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın inşlh allah utandırmasın mutluluklara.s.

amin tşk ederim canım alkisalkisalkis

Allah ömür boyu mutluluk versin :)

gülçin Allah mesut etsin .çk tatlı olmuşsunuz....

GLCNNN Allahım hayırlı uğurlu etsin çok yakışmışsınız...

GLCNN cnm hayırlı olsunn
böcük bu acele neden ya anlamadım ailesine neden 2 yıl demişki hem o bi de erkek 2 yıl olsa neden yeni demiş olsunki altından başka bişey cıkmasın CADIARZU

saolun kızlar, darısı hepinizin başına,
sengözlerimebaksanab

herkese slmmm günaydıınn kızlarrrr

nasılsınız görüşmeyeliii

esmacım baktım canım resimlerine hepsinde çok tatlısın....
ya bişiy sorcam yeni albüm ekliyorsunuz biri gidiyor.sayılımı resim koyabiliyorsunuz albüme...

[gunaydın cnm
ya topladam bellı resım alıyor yenı album alonca oburu gıtmıyor
benım suan resım hakkım dolu herhangı bır albume resım eklemek ıcın sılmem gerek canım benımmmm
cok sagol buarada sen daha tatlısınnnkaydirigubbakcemile

vallahi bence oldukça parlak bir fikir kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin balımmm:1hug:

Sen bi bak bulamazsan söylüyosun ama tamam mıyerimseniben

tamam şekerparem anlaştık Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…