Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar Cavit Çağlar'ın kızı Yasemin Çağlar'ın düğününden saç, makyaj,takılar, el çiçeği çok beğendim sizce nasıl??

takvimi tamamladığında your link yazını tıklıyorsun takvimin sayfası açılıyor o sayfanın linkini yapıştıracaksın canım

CANIM BENDEDE HEP AKSILIKLER CIKTI
MOBILYALARI SIPARIS VERDİK YANLIŞ KUMAŞ VE YANLIŞ RENK YAPMIŞLARDI DIŞI SİYAH İÇİNİN DE OTURMA YERLERİDE YASLANMA MİNDERİDE KREM OLCAKTI GRİ YAPMIŞLAR BİRDE DİYOLAR SİZ İSTEDİNİZ O RENGİ DEDİLER KUMAŞ YOKMUL ELLERİNDE OYSAKİ KUMAŞI BEKLEDİK 8-10 GÜN
YATAK ODASI TAKIMINI ICINDE YATAK OLARAK FİYAT KONUSULDU SİPARİŞ LİSTESİNE DE YAZILDI YATAK GÖNDERMİYOLARDI ADAMLARLA Bİ SAAT KONUŞTUM FİYATLARI İNCELEYİN İÇİNDE OLDUNU GÖRCEKSİNİZ FALAN NEYSE YATAĞI İÇİNDE OLDU BU KEZ 160*200 BOYUTUNDA İSTEMİŞTİK 150*200 GELİCEK SÖLEMEDİNİZ DEDİLER BEN BU KADAR AYRINTICI BİRİ SÖLEMİCEK ADAMLA YİNE Bİ TARTIŞMA ÇEKMECELER TAMAMEN AÇILCAKTI ÇİFT RAYLI OLACAKTI ONU YANLIŞ YAPMIŞLAR ONU DÜZELTTİRDİK NEYSE YAKLAŞIK 3 HAFTA BEKLEDİK MOBILYALAR KURULCAK DOLABIN RAFLARI EKSİK İİNDE RAFLARI KAPATAN BOY AYNASI VARDI O YOK ŞİFONYERDE ÇİZİKLER KAPAK KENDİLİĞNDEN KAPANIYODU KAPAKLAR KAPANMIYOR TV ÜNİTESİNİ YANLIŞ MONTE ETTİLER DOĞRUSUNU SÖLEDİM ANLATTIM HAKLISINIZ DEDİLER ONU MONTE EDERKEN ÇATLATTILAR 1 HAFTA SONRA GELDİLER EKSİKLERİ HALLETTİLER GİTTİLER ŞÜKÜR O HALLOLDU
BULAŞIK MAKINEMI ALDIM SİPARISINI VERDIM BULAŞIK MAKINASI HIC BI YERDE YOK ARÇELIK 6251 EI ARÇELIKDE URETIMDE AKSILIK MI NE OLMUS 10 GUN ONU BEKLEDIK BOYA YAPILDI BITTI SIVALAR DÖKÜLDÜ YINE BOYACIALR GIRDI EVE

ALLAH TAN BEN BU PROBLEMLERI DÜŞÜNEREK ERKEN DAVRANMISTIM KARŞI TARAFIN RAHATLIĞINI BEKLESEM DAHA ÇOK BEKLERDIM

NEYSE DAHA BİRSÜRÜ ŞEY DOLAYISIYLA MOBILYACIMI HIC ÖNERMIYORUM ISTEYENE ISMINI VEREBILIRIM

BU AKSILIKLER HEP CIKIYO ÜZME CNM KENDINI HALLOUYOO

KIZALR DUSAKABIN HER BOY 195 BIZ YAPTIRDIK ÇOK GÜZEL OLDU
TLF VERIRIM ISTEYENE kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kızlar Cavit Çağlar'ın kızı Yasemin Çağlar'ın düğününden saç, makyaj,takılar, el çiçeği çok beğendim sizce nasıl??

süper süper süper çiçeğe bayıldım
ne oldu kız ne bagrıyonheee
bağrırım ben bişi soruos kimse takmıomirmirmirmir

takvimi tamamladığında your link yazını tıklıyorsun takvimin sayfası açılıyor o sayfanın linkini yapıştıracaksın canım

saol canım o tıklama kısmını unutmuşum ondan olmamış

Tamam mandalinam Şeniz
Burcu bugün büyük gün desene senin için, hepsi çok güzel olacak inş :sm_cool:

bugün epey işi halledicen

geçen izin alırken geçtiğimiz cumartesi ve yarın için izin almıştım :)
planlarımda yarın çeyiz vardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı
evet kızlar sormayın gitsin :sm_cool:
aa asıl büyük havadisi vermeyi unuttum. dün akşam üstü kuaförüme gittim. bana saç rengi belirledik saç modeli belirledik.
sonra cuma deneme makyajı yapıcaz. önümüzdeki hafta gidip rengi değiştiricez sona düğünden önce bir kere daha rengi tazeliycez. solaryum şart sana dedi :çok üzgünüm:
gelinliğin sırtı komple açık sakın ola havuza mavuza gidip bikini giyeyim deme dedi :roflol: sırtında koca bir yanık izi iğrenç durur dedi. 5 seans solaryuma gir rengin kırılsın çok bronzlaşmana gerek yok dedi. işte böyle kızlarrr. o işide hallettik... a.s

evet kesinlikle saçında ki aksesuar çok güzel ve değişik miş kendide çok zarif olmuş yerimseniben

ben gelın cıcegımı orkıde ıstıyorumm canlııı ama hatıtra kasın dıe yapma orkıde de dusunuyorum ama orkıde ıstıyorum ozellıklee

Sinay gelinliğin tamamı yok mu ki, ben de çok beğendim kıza çok yakışmış

süper süper süper çiçeğe bayıldım
kaydirigubbakcemile5
taç ve çiçek süper sinay
ayy nereden bularım acep onu :)
istesem vermezmiki :)
hemen ümitsizliğe düşme iste belki verir:roflol::roflol:
evet kesinlikle saçında ki aksesuar çok güzel ve değişik miş kendide çok zarif olmuş yerimseniben

evet burcucum bende aynen öyle düşünüyorum hatun taşımış yaakaydirigubbakcemile5

el buketim ve takılarımı bu kızdan esinlenerek seçicem hayran kaldım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…