Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GEÇEN GÜN Bİ MİLYONCUDAN LEĞEN ALDIM Bİ MİLYONA EVE GELDİM ANNEM DİYOKİ EVİ ÇAR ÇÖPLE DOLDURMA. SANKİ LEĞENİDE MUDODAN ALACAM TÖBE YAA:roflol:

:roflol: bzımde burda onlardan bı suru hemde ınanılmaz 5 katlı mağazalar seklınde adı 1mılyoncu ama hıcbısey yok 1 mılyona:roflol: ne kadar varkı düğüne aldın laa annen haklı mı ne leğen kalmaz dıe mı korktunkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol: YA SORMA SANKİ HER DERDİM BİTTİ DE LEĞENİM KALMIŞTI ZATEN ALIP EVE GİDERKEN BENDE KOPTUM. AMA NE BİLEYİM MOR MOR ÇOK HOŞUMA GİTTİ. DÜĞÜN TEMMUZDA DAHA O KADAR ÇOK EKSİĞİM VAR Kİ AMA LEĞENİM VAR LÜTFENNmirmirmirmir

ayy en onemlı eksıkte oydu zatı:roflol: ıyı yaptın hee
bende camasr sepetı utu masası gıbı seylerı hep sona bıraktım zatı kocada yokkaydirigubbakcemile3 aman onlarda sonra:jeyyar: ı gunlerde kullan mor leğenını komşu

seker leblebı sanada hayrlı cumalar
ana benım lıstemde leğen yoktu du aksama ekleyım:roflol:

bu yemek takımım 88 parça evkurdan aldım 350 tl

buda takımın aynı deseninden bardak takımım 280 tl

iki gündür nikah sonrası yemek için yer arıyoruz
uygun olan heryer dolu pahalılar boş
öyle yerler kaçırmışızki uyguna

KOMŞUU SAĞOLASIN. BENDE ÜTÜ MASASI ÇAMASIRLIK ARASTIRIYOM ŞİMDİ:) E ARTIK LEĞENİMDE OLDUĞUNA GÖRE EVLENEBİLİRİM SANIRIMsırnaşık şey

zaten leğenin olmadığı için evlenemiyordun sen :roflol:
benim var ütü masam çamaşır kurutmalığım ama leğenim yok ühühühüühühüh

iki gündür nikah sonrası yemek için yer arıyoruz
uygun olan heryer dolu pahalılar boş
öyle yerler kaçırmışızki uyguna

YILMA ARSİMACIM KESİN VARDIR HEM UYGUN HEM GÜZEL BİYER BİDE TELİNİ BIRAK BEĞENDİĞİN YERLERE İPTAL OLURSA DİREK SENİ ARASINLAR. İPTAL OLMAZ DEME BİZİM Bİ ARKADAS DÜĞÜN YERİNİ BEĞENDİ BOŞ YER YOKTU AKŞAMI DOLUYDU ODA İPTAL OLURSA ARAYIN DEDİ SÜNNET CEMİYETİ VARMIŞ TABİ İPTAL OLMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK. Bİ TELEFON ÇALDI İPTAL OLMUŞ (TABİ ÇOCUK SÜNNETSİZ KALMAMIŞTIR HERALDE İLERİ Bİ TARİHE ERTELEMİŞLERDİR İŞALLAHsırnaşık şey)

bu yemek takımım 88 parça evkurdan aldım 350 tl

buda takımın aynı deseninden bardak takımım 280 tl

cnm cok hoş cok beğedım ıkısınıde delikafadulden özellıkle bardak takımın harıka benım yemem takımımda gumus böle bı bardak takımı alcam:1closedeyes: ayy bıde demeden gecemıycem benım oturduğum caddede 5 katlı evkur var(kapalı bı cadde tum markaların mağazası var) nedense evkuru hıc sevmedım 16 yıldr aynı sokaktayım tum mağazalara gırınce cok rahat gezıyoum ama evkura daha adım atmadan ne aramıştınız dıolar kötükedihüso kıl oluyorum bırakmıyolarkı rahat gezelım cok guzel seyler var ama böle hanı sadece evkur ıcınde demıyom musterıler rahat gezse daha bı hoş olur demı

geçen sene dikiş kutum için iğne seti bile almıştık :roflol: ama gel gör ki henüz ütü masam ve çamaşır kurutmalığım yok :1no2:

YAA VARYA NASIL SİNİR OLUYORUM BUYRUN NE ARAMIŞTINIZ. SENİ ARAMIŞTIM. DE GET BAŞIMDANDA BAKAYIM NE ARADIĞIMA. BELKİ LEĞEN ALACAM SANANEkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…