Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

laa senın deıl songanın resmıne(tabak altlığı olan)
senınkılerden alttakı daha guzel duruyo kırmızı ıse satende ve battanıyede cok hoş duruyo tabı markası fark edıyo taçın kırmızısı super her örtude ama dığer markalardakı kırmızı ağırlıklı olanları pek sevmedım ama bak alttakı süper

evet bencedeŞeniz pemuk satenler çok güzel geçketen dokusu yumuşalığı falan denk gelsem bir tane daha alcam daa gelemedim henüz

ben de veremedim sorayım dedim benim aklım ikincide ama ilki de böle ateş kırmızı gel beni al dio sositososito

güzelim az önce ikiside güzel dedim gerçekten ikiside güzel ama 1.sinin nevresimi desenli,ikincisinin ise düz beyaz.bence 1.sini al derima.s

kesinlikle ikincisi çok daha şık
önceki sayfalarda gödüğüm muhteşem önlükleri nereden buldunuz peki...

ne yazıkki bulamadık canım.bende bayıldım o önlüklere ama satılmıyor sanırım

ikiside çok güzelmiş canım.

güzelim az önce ikiside güzel dedim gerçekten ikiside güzel ama 1.sinin nevresimi desenli,ikincisinin ise düz beyaz.bence 1.sini al derima.s

evet ben de farkettim onu:lepi:
bence birincisi daha güsel lepi :)) Şeniz

lepi bnce ikincisi daha güzel

bencede ikincisi harika...

kesinlikle ikincisi çok daha şık
önceki sayfalarda gödüğüm muhteşem önlükleri nereden buldunuz peki...

evet evet çoğunluk gibi ben de ikincisini beğendim hihoyyyt teşekkürler arkadaşlar:1hug:

buarada önlüklerin yapımı kolya benziyor dikim yapmayı bilen annelerinz varsa rica
etseniz yaparlar gibime gliyor ben bir ara teklif etmeyi düşünüyoru anneme şimdiki mutfak
önlüğümüzü de annem yaptı zaten ki fotolarda zor gibi görünmüyor onlarda ben de çok
beğendim onlarıı:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…