Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yarın esmalara kahvaltıya gidiyorummm hihoyyyt tabiii aşkımda gelioo 2 haftadan sonraa görüşücez sonundaa

minik hayirlisi olsun askere gitmeden önce söz kesersiniz yada nisan asker yolu beklersin

ne bilim dügün öncesi düsünceler.. bosverdim oluruna birakacagim...

ben bir kere bir topuz eklemstim yaninda leyla kuaför yaziyordu ona benzer arkadan cekilmis bir resim buldum eklim mi?

ekledigim ayakkabi nasil... ?

cnm ben abımlerde kalıorumm eve gıdıcem evde ınternet yok okuldaydım ya o yuzden ınt gıremıcemm uzun bı sure ayrı kalcam sızden:çok üzgünüm:

anladım kuşum yaa üzüldüm mafoldumben mafoldumben bak şimdi çoğunlukla burdaydınn sen,

blki gelirsin arada güzel haberler getirirsin bizden güzel haberler alırsınn
naniknanik kaydirigubbakcemile3

yarın esmalara kahvaltıya gidiyorummm hihoyyyt tabiii aşkımda gelioo 2 haftadan sonraa görüşücez sonundaa

oh ya yat kalk esmaya dua et onun sayesinde rahat rahat askinla bulusabilyorun
niye görüsemiyordunuz ki

ben bir kere bir topuz eklemstim yaninda leyla kuaför yaziyordu ona benzer arkadan cekilmis bir resim buldum eklim mi?

eklee tabiiiiii cnmmm bnmm alkisalkisalkis ayakkabıyıda eklesene ben görmedimm

anladım kuşum yaa üzüldüm mafoldumben mafoldumben bak şimdi çoğunlukla burdaydınn sen,

blki gelirsin arada güzel haberler getirirsin bizden güzel haberler alırsınn
naniknanik kaydirigubbakcemile3

evet cnm yaa alıştımdaaa sizee yok kız benden haber gelmez ama sizden gelirr evlenenler olur kesın buket hayatım azra mandilin fmk glcnn gulayy dugunlerı yaklasanlarr artık onların dugun resımlerınee yetısırımm :çok üzgünüm:

oh ya yat kalk esmaya dua et onun sayesinde rahat rahat askinla bulusabilyorun
niye görüsemiyordunuz ki

valla yaaa saolsunlarr yok aslında ben faruka kızdım bulusmucaz esmalara gıtcem ben dedımm sakasına esmaya anlattım gel dedı ıı dedımm ole gıdıyorum aklımda yoktuu Şeniz

minik hayirlisi olsun askere gitmeden önce söz kesersiniz yada nisan asker yolu beklersin

en fazla ailelerimizi tanıştırırız başkası olmaz canım
biz söz nişan isteme hepsi bir olsun 2-3 ay sonrasında da düğün olsun istiyoruz
ama aileler ne düşünür o önemli tabi

asker yolu beklemek dde sıkıcı valla yaa, ben gidemedim hiç yanına ankarada yapmasına rağmenn

evt yaa ben şimdiden düşündükçe fena oluyorum ama ona belli etmiyorum git yap ne var sanki filan diyorum

ekle canım ekle.. ben ayakkabının beyazını beğendim canım :1rolleyes:

ayy faruk gittiği gün nasıl ağlamıştım yaaa deli gibiii geldiği günde sevinçten ağlamıstımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…