iyi geceler kızlar
ben çıkıyorum nihalcim yarın görüşemezsek sni çok öpüyorum çok özlicem seni çabuk gel olurmu :a015:
oww hayırlı uğurlu olsun balım..resimleri merakla bekliyorum..az kalmış maşallahOturma odamızın köşe koltuğunu aldık bugün hihoyyyt Daha doğrusu sipariş verdik temmuzun ilk haftası gelcek. Mobilyalarımızın hepsi temmuzun ilk haftası geliyor zaten, mutfak masası ve oturma odası için tv ünitemiz kaldı büyük eşya olarak. Böyle işte :asigim:
selam herkes
öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım
bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın
kızlar bende gidiyorum ii geceler hepinizee artık bakalım ne zaman görüşücezzz öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben geldıgımde 6000 bulur
sülfatım hayırlı olsunnn
bende bugün yatak odamın perdelerini astımm mutfağı yerleştirdimmm ama öldüm bittimmm oyy::)
sülfatım hayırlı olsunnn
bende bugün yatak odamın perdelerini astımm mutfağı yerleştirdimmm ama öldüm bittimmm oyy::)
öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım
bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın
oww hayırlı uğurlu olsun balım..resimleri merakla bekliyorum..az kalmış maşallahbende aşkımdan kapitone ipek-kadife fuşya sandık yapmasını istedim sizin sayenizde karar verdim..bakalım ne zamana gelir.o tarz resim eklemeyide öğrenir gelince paylaşırım:lepi:
kızlar bende gidiyorum ii geceler hepinizee artık bakalım ne zaman görüşücezzz öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben geldıgımde 6000 bulur
Güle güle kullan canım. Yaaa ykm beni unuttu bu sefer, kardeşim arayıp haber verdi indirimi. Neleri kapsıyor acaba? Eğer yeni aldıklarım indirimdeyse yıkılırım senağlama Yarın uğramaya çalışcam
Evet canım az kaldı yaaa, ptesi de gelinlik olayı başlıcak inş. Demek sandığına karar verdin, nişanlın mı yapcak. Şimdiden hayırlısı olsun
Canım 6000 leri bulmadan gelirsin yaaa bi fırsatını bulup. ıyi bak kendine Şeniz
ay aklı kalır tabi...ne yapsın..herşeyiniz eminim çok güzeldir canım..Allah yardımcınız olsuna.s.
saol canım benim daha güselleri senin olsun inşallah bi yatak başlığım içime sinmedi ama işte onuda değiştiririm inş. bi zaman sona fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?