Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi geceler kızlar
ben çıkıyorum nihalcim yarın görüşemezsek sni çok öpüyorum çok özlicem seni çabuk gel olurmu :a015:

cnm bnm yarın yokum :çok üzgünüm: bende senı cook opuyorumm cnm bende ozlucemm :çok üzgünümpuyorumnanaktan

öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım

bu arad yarın ykmlerde ev ürünlerinde %50 indirim var yakın olanlar bi uğrasın

oww hayırlı uğurlu olsun balım..resimleri merakla bekliyorum..az kalmış maşallahbende aşkımdan kapitone ipek-kadife fuşya sandık yapmasını istedim sizin sayenizde karar verdim..bakalım ne zamana gelir.o tarz resim eklemeyide öğrenir gelince paylaşırım:lepi:

selam canımopuyorumnanaktan

kızlar bende gidiyorum ii geceler hepinizee artık bakalım ne zaman görüşücezzz öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben geldıgımde 6000 bulur

bugun bundan aldım

oww şıkmış..benim kayınvalide sağolsun..tüm ankara ya yetecek havlu bornoz minik havlu mutfak havlusu vs almış..hiç havlu almadım...ama buda şıkmış.güle güle kullan.aaa ölemi iimiş indirimelri çok severim..kaydirigubbakcemile3bakayım canım.a.s.

sülfatım hayırlı olsunnn

bende bugün yatak odamın perdelerini astımm mutfağı yerleştirdimmm ama öldüm bittimmm oyy::)

Sağol kuzucuğuuuummm. Oyyy kıyamam biz daha o aşamalara gelemedik ama ben de yoruldum artık yaa. Pilim bitti galiba artık, ayakta zor duruyorum. Yemek yiyemiyorum çok şişmanmışım gibi 1 kilo vermişim -tatlicadiarzu- Sen evinin fotolarını ne zaman ekliceksin canım, hayırlı uğurlu olsun tatlım

eklerim inş. canım valla daha davetiyemiz yok biliomusnuz p.tesi inş. halletces yani eşim öle dedi:) oyhhh hayırlısıyla geçsin şu güzel günlerimizde:)

canım bugün pikap gibi bişile götürdük babam eniştem saolsunlar hep birlikte yerleştirdik benimkide çalışıodu gelemedi arayıp durdu canım benim aklı hep bizdeydii

ay aklı kalır tabi...ne yapsın..herşeyiniz eminim çok güzeldir canım..Allah yardımcınız olsuna.s.

bugun bundan aldım

Güle güle kullan canım. Yaaa ykm beni unuttu bu sefer, kardeşim arayıp haber verdi indirimi. Neleri kapsıyor acaba? Eğer yeni aldıklarım indirimdeyse yıkılırım senağlama Yarın uğramaya çalışcam

Evet canım az kaldı yaaa, ptesi de gelinlik olayı başlıcak inş. Demek sandığına karar verdin, nişanlın mı yapcak. Şimdiden hayırlısı olsun

kızlar bende gidiyorum ii geceler hepinizee artık bakalım ne zaman görüşücezzz öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben geldıgımde 6000 bulur

Canım 6000 leri bulmadan gelirsin yaaa bi fırsatını bulup. İyi bak kendine Şeniz

ay yaşasın gelinliğinmi başlıo harika..inşallah istediğin gibi olur.ewet nişanlımın işi bu.yapmıcakta yaptırıcak ustalarına...merakla bekliyorum:teytey:saol kuşum

Kızlar kaçtım ben resmen dökülüyorum yaaa, 2 gündür sersem gibiyim artık. Umarım geçici bişeydir sıcaklarda yollarda düşüp kalmaktan korkuyorum. Düşük tansiyon problem yaratıyor yazın bana. ıyice bi uyuyayım bu gece. Hepinizi öpüyorum, keyifli sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…