Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet ama yüksekten yapilabilinir diye düsündüm

evet... ben büyük bir topuz istiyorum yanlardan saclar sarksin istemiyorum toplu olsun istiyorum ama bakalim... Nisan sacimdada kuaför bana pek kulak vermedi öyle olmaz böyle güzel olur dedi kafasina göre yapti dügündede büyük ihtimal öyle yapar takmiyorlar beni

selam kızlarr....nasılsınız güzel cumartesi nasıldı?hihoyyytbende çaçımı açık istiyorum..bakalım neler yazmışsınızopuyorumnanaktan

acayiplik bende mi bilmiyorum ben kinada acik model istiyorum dügünde topuz

selam kızlarr....nasılsınız güzel cumartesi nasıldı?hihoyyytbende çaçımı açık istiyorum..bakalım neler yazmışsınızopuyorumnanaktan

slmm cnm bnm kaydirigubbakcemile3

bendensin sende kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar
ben çıkıyorum nihalcim yarın görüşemezsek sni çok öpüyorum çok özlicem seni çabuk gel olurmu :a015:

Ben geldim, hayatımın duası pardon bedduası yüzünden çok yazmaya korkuyorum :roflol:

acayiplik bende mi bilmiyorum ben kinada acik model istiyorum dügünde topuz
hayır kuzum ne acayipliği...zevk meselesi.bide son yıllarda salık saçlar ya da dağanık topuzlar daha moda...bende kına yapmıycam mesela veda partisi yapıcam.zevk işte..bide kişiye yakışması önemli.topuzu herkez yaptırıyorda:boyun ince uzun olmalı,yüz güzel olmalı,kulaklar kepçe olmamalı.topuzun modelide önemli..hep topuklu hem yüksek topuzla damattan uzun kazulet çok gelin gördümkaydirigubbakcemile3.açık saç içinde öyle kimisinide açık yakışmıyor...ben veda gecemde dağanık modern bir topuz düşünüyorum(topuz olduğu bile anlaşılmayan modeller var ya)düğünde Allah nasip ederse açıkŞenizyani sana hangisi yakışıyorsa onu yaptır canım:dance:
slmm cnm bnm kaydirigubbakcemile3

bendensin sende kaydirigubbakcemile5
ewet kuş:içelim:
iyi geceler kızlar
ben çıkıyorum nihalcim yarın görüşemezsek sni çok öpüyorum çok özlicem seni çabuk gel olurmu :a015:
beni özlemicenmi kızlülülülülülü ahahhaha..hadin hoşçakal:roflol:

hoşgeldin pamuğum..naptına.s.

Oturma odamızın köşe koltuğunu aldık bugün hihoyyyt Daha doğrusu sipariş verdik temmuzun ilk haftası gelcek. Mobilyalarımızın hepsi temmuzun ilk haftası geliyor zaten, mutfak masası ve oturma odası için tv ünitemiz kaldı büyük eşya olarak. Böyle işte :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…