ayy faruk gittiği gün nasıl ağlamıştım yaaa deli gibiii geldiği günde sevinçten ağlamıstımmmmm
selam kızlarr....nasılsınız güzel cumartesi nasıldı?hihoyyytbende çaçımı açık istiyorum..bakalım neler yazmışsınızopuyorumnanaktan
hayır kuzum ne acayipliği...zevk meselesi.bide son yıllarda salık saçlar ya da dağanık topuzlar daha moda...bende kına yapmıycam mesela veda partisi yapıcam.zevk işte..bide kişiye yakışması önemli.topuzu herkez yaptırıyorda:boyun ince uzun olmalı,yüz güzel olmalı,kulaklar kepçe olmamalı.topuzun modelide önemli..hep topuklu hem yüksek topuzla damattan uzun kazulet çok gelin gördümkaydirigubbakcemile3.açık saç içinde öyle kimisinide açık yakışmıyor...ben veda gecemde dağanık modern bir topuz düşünüyorum(topuz olduğu bile anlaşılmayan modeller var ya)düğünde Allah nasip ederse açıkŞenizyani sana hangisi yakışıyorsa onu yaptır canım:dance:acayiplik bende mi bilmiyorumben kinada acik model istiyorum dügünde topuz
ewet kuş:içelim:slmm cnm bnm kaydirigubbakcemile3
bendensin sende kaydirigubbakcemile5
beni özlemicenmi kızlülülülülülü ahahhaha..hadin hoşçakal:roflol:iyi geceler kızlar
ben çıkıyorum nihalcim yarın görüşemezsek sni çok öpüyorum çok özlicem seni çabuk gel olurmu :a015:
Ben geldim, hayatımın duası pardon bedduası yüzünden çok yazmaya korkuyorum :roflol:
mrb kızlarr yorgunluktan ölmekle beraber bende geldim -tatlicadiarzu-
hoşgeldin pamuğum..naptına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?