burcu crosılle yok yok ınat ettım aramaya devm olmadı baska yol düşüncem :jeyyar:
gecmısı okudum ama okuduklarımı unuttum ıyı mı:roflol:
hepiniz başlayan şeylere takvim hazırlıosunuz bende bitenlere
kızlar merhaba
bugun evin temizliği yapıldı
çok yorgunum iki yardımcı bayan olmasına rağmen kalbim ağrıyo:)
ama ama bu hengamenin içinde ykmye uğradımmı ? tabiki uğradım zemuszemus
Bi kaç parça şey aldım yarın eklerim şimdi çoook yorgunum
bi bitki çayı içip yatmam lazım
Öyle bi selam vermeden yatmiim dedim
kendinize iyi bakın
Not:tüm yorgunluğuma rağmen geçmişi okudum
Komşu detayları anlatsana ne dedi sizinkiler cnm ya
Burcu Kuşum ayakkabı bulabildinmi sandalet tarzı bişeylerde al gladyatörmü ne karın ağrısıysa ben
onları bayılıyorum çok rahat duruo
Croiselle cnm hayırlı uğurlu olsun bu arada kira nie euro? yurtdışınamı yolluoz yoksa seni kafam karıştı
Pashmina havlular gerçekten güzel hemde teki 40liraydı 20ye aldım ykmdeki indiri sayesinde...
ayy balımmm:teselli: allah kavuştursunnnŞeniz bak bunlar artık son ayrılıklarımız ne olur sabret canım benim:1hug:iyi akşamlar kızlar...
az önce hayatımın yanından döndüm mafoldumben mafoldumben çok ama çok üzgünüm senağlama artık daha zor geliyor ayrılıklar senağlama elimi bırakır bırakmaz ben onu özlemeye başladım ama ya senağlama
Burcum, sabah ykm ye gideceğini yazmıştın, gidebildin mi, kepçe setine baktın mı bilmiyorum. 30liraya satılan ve benim 27 liraya aldığım tantitoni set 15 liraydı mafoldumben, alıp almadığını da bilemiyordum. Bi an keşke telefonun olsa da arasam diye düşündüm. Aklıma takıldın yaaa
ahh allahım ahh bize niye böyle cici arkadaşlar nasip etmedin:çok üzgünüm:kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..
şakkıdı
bir tanesi bu reçelliği getirmiş..çok istiyordum bir türlü fırsat bulamamıştım almaya
bir tanesi bu sürahiyi getirmiş..bunu da almamıştım kısmet iştesüprizzzzz
vee en samimi arkadaşım kocaman bir sürpriz yaparak bu çok istediğim banyo takımını almış..
banyo paspasını almıştım ama bu takımlara artık param kalmamıştı..
kocamannnnnn bir sürpriz oldu bana çok sevindimhihoyyyt
vee hepsinin el emeği çeyizim için getirdiklerisenağlamasenağlama
bu elektrikli süpürgem
kızlar buna gelince;
annem bugün bir ara ortalardan kayboldu..
kapı çaldı açtım bir baktım elinde bişi ve sürprizim var sana dedi..:1shok:
dikiş makinesi almış bana..
hepiniz bilirsiniz son haftalar artık paralarda suyunu çekiyor..
kıyamam anneciğim benim ya biyerin sökülür bişiler dikersin kimseye muhtaç olma evinde herşeyin olsun dedisenağlama
Esmaaa koptum sana yaa süpersinnizz
Pıtırcık ayrıldınızmı kuzum :1no2: noldu neden kavgamı sadece
canikom hepsi birbirinden güzel:1hug:güle güle kullan şekercimŞeniz
hadi bakalım böcük inada bindi bu iş artık:roflol:burcu crosılle yok yok ınat ettım aramaya devm olmadı baska yol düşüncem :jeyyar:
gecmısı okudum ama okuduklarımı unuttum ıyı mı:roflol:
hadi bakalım hayırlısı böcükk :1hug: herşey yolunda gitmiş sevindimoff sonunda geldım ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcem
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telıben dıom sımdık yedık ayvayı yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben bölekac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmaya
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm
bı yere yazdığım yazımdan kopyaladım aradakı smıleyler cıkmamış merak edenler ıcın
burcu nasıl bi renk netten bulup eklesene
bu arada söz 21 hazırdandı 26 27 ye atladı babam ozmn gelıyo cunku[/B][/QUOTE]başıyazmalıkız cnm hedıyelerın süper hele banyo setın harıka ı gunlerde kullan cok dusuncelı ınsnlr var cnm ayrıca anneler herseyı düşünür yaa ne guzel
esmy :roflol: neysekı sonu hoş
kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..
günaydın kızlar iyihaftalar
sulfatçım köşe koltuğunuz hayırlı olsun betam yokmuş ortalıklarda allah allah nerde bu kız
kısa günün karı...
ahhh sulfatım ahh şimdi ben bu kafamı nerelere vursam senağlama dün gittim burdaki YKM de hiççç bir şey yok. mutfak kısmına çok önem verilmiyor burda daha çok giyim. ayy keşke verseymişim telimi hemenn al derdim şimdi ne kadar üzüldüm bilemezsinnsenağlamao fiyata o marka mümkün değil. dün tefale sordum bir kepçeyle bir yemek kaşığı 35 dedisenağlamakepçe setsiz kaldımsenağlama
ne oldu senmı kafanda bitirme kararı aldın
Esmaaa koptum sana yaa süpersinnizz
Pıtırcık ayrıldınızmı kuzum :1no2: noldu neden kavgamı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?