Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off sonunda geldım ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcem
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telıben dıom sımdık yedık ayvayı yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben bölekac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmaya
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm

bı yere yazdığım yazımdan kopyaladım aradakı smıleyler cıkmamış merak edenler ıcın

canım bende düşünüyordum onlardan ama annem dediki kızım marmariste bu ayağını yakar pişirir burda olsan neyse dedi. birde ayağın böyle tırtık tırtık yanar dedi aman dedim lazım değil. şıpıdık terlikler sandaletler parmak arası falan aldım 4 tane :roflol: birde çanta aldım spor. 2 de tşört aldım de factodan. öyle işte. bu gün pc mi götürdü kardeşim bakacaklar nesi var ben masaüstünden yazıyorum. bunada foto atılmıyor. biri kör biri topal yani:roflol: yarın gelince denerim hepsinin fotosunu koyarımŞeniz

ayy balımmm:teselli: allah kavuştursunnnŞeniz bak bunlar artık son ayrılıklarımız ne olur sabret canım benim:1hug:

ahhh sulfatım ahh şimdi ben bu kafamı nerelere vursam senağlama dün gittim burdaki YKM de hiççç bir şey yok. mutfak kısmına çok önem verilmiyor burda daha çok giyim. ayy keşke verseymişim telimi hemenn al derdim şimdi ne kadar üzüldüm bilemezsinnsenağlamao fiyata o marka mümkün değil. dün tefale sordum bir kepçeyle bir yemek kaşığı 35 dedisenağlamakepçe setsiz kaldımsenağlama

ahh allahım ahh bize niye böyle cici arkadaşlar nasip etmedin:çok üzgünüm:
canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan kullandıukçada cici arkadaşlarını hatırlaŞeniz

Kızlar dün saçlarımı boyattım:CüvCüv: artık bakır bir kafam var. çok cici oldu. çok doğal durdu. saç modelimede karar verildi. harika oldu :sm_cool:yarın pc düzelmiş şekilde gelirse gösteririm sizeŞeniz
günaydın bu arada:roflol:

Burcuucm hoşgeldin haklısın hiç o bakımdan düşünmemiştimm güle güle kullan cicişlerii
Komşu abinlere hiç kızma hertürlü sıkıştırsınlar terletsinler terlemek iyidir ama sende terlicen kanımca sıra sende

Esmaaa koptum sana yaa süpersinnizz
Pıtırcık ayrıldınızmı kuzum :1no2: noldu neden kavgamı sadece

he bendee
kız onlar ayrıydı zaten eskısevgılısı
ama pıtırck hala sevıyordu Hatırladınmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
başıyazmalıkız cnm hedıyelerın süper hele banyo setın harıka ı gunlerde kullan cok dusuncelı ınsnlr var cnm ayrıca anneler herseyı düşünür yaa ne guzel

esmy :roflol: neysekı sonu hoş

burcum gule gule kullan sacını tatlım
bende yengemınkını boyadım dun karamel rengıne

komşu sende evını temızlemışsın cnm ohh bızede gelsen dün bızde odanın seklını değiştık benımkı dıycek ben bu eve gelmemıştım dıe

bu arada söz 21 hazırdandı 26 27 ye atladı babam ozmn gelıyo cunku

canikom hepsi birbirinden güzel:1hug:güle güle kullan şekercimŞeniz
burcu crosılle yok yok ınat ettım aramaya devm olmadı baska yol düşüncem :jeyyar:

gecmısı okudum ama okuduklarımı unuttum ıyı mı:roflol:
hadi bakalım böcük inada bindi bu iş artık:roflol:
gelsin karam lahanamada söyliycem oda bakıversin:1hug:
hadi bakalım hayırlısı böcükk :1hug: herşey yolunda gitmiş sevindim

burcu nasıl bi renk netten bulup eklesene

bakiyim şekercim bulabilirsem ekliyim yerimseniben

başıyazmalıkız cnm hedıyelerın süper hele banyo setın harıka ı gunlerde kullan cok dusuncelı ınsnlr var cnm ayrıca anneler herseyı düşünür yaa ne guzel

esmy :roflol: neysekı sonu hoş
bu arada söz 21 hazırdandı 26 27 ye atladı babam ozmn gelıyo cunku[/B][/QUOTE]

EVET CNM YA SONU HOŞTUUU

YA KIZ BEN BİLE İNANAMIYOM SEN INANIYONMU SAKA GIBI CIMCIK ATTT

saol burcucum
komşu ya daha dün ne konusuoduk bugun ne konusuoz bu hayat ne garip
Rabbim senin için hayırlısını versin inşallahh

kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..

Canım iyi günlerde kullan hepsini, çok düşünceli arkadaşların varmış yerimseniben

günaydın kızlar iyihaftalar

sulfatçım köşe koltuğunuz hayırlı olsun betam yokmuş ortalıklarda allah allah nerde bu kız

Teşekkür ederim canım, beta da h.sonu temizlikle uğralıyordu ondan yoktu

kısa günün karı...

Canım hepsi çok güzeller, güle güle kullan Şeniz Ordaki ykm de kalablık mıydı, burdakini hiç böyle görmemiştim :1shok: Ben de bi dolu şey aldım hepsi rengarenk gelince eklicem. Ama keşke sabahtan gitseymişim polonun english home'un nevresim yatak örtüleri yağmalanmıştı

Ayyyy canım yaaa valla hep aklımdaydın nasıl sinir oldum allahım telefonu niye yok bu kızın diye. Zaten ben kazıklandım herşeyde yarı fiyatına olunca iyice sinir olmuştum, ne alsam kar diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 Canım olmadı en kötü yine 30 lira olarak alırım başka bi yerde bulmazsan

dün bızım mahallede yenı bınaya tasınan kzın bırı nışanlandı
neyse aksam kızı evıne bırakcak damat adayı tam bı kazma cıktı allam ya kız o etekle zor ındı damat kalkmadı bılem ınsan kalkar kapıyı acar:roflol: neyse 5 dk sonra kız altındakı zımbırtıyı cıkarmış etek kabarıktan düz halını almış damatı uğurluya aılesıyle
kıza damatın arabasından bırı 2 lt su şişesı verdı kız onu kafaya dıktı yolun ortada :1shok: yuhh dedım ayıı
sonra kız o suyu arabanın arkdasına döktu yanındada babası var ayy ne tuhaf hareketler yapmışlardı ağzım acık kaldı

ben sankı ruyadayım bıde görsenız dıo baban vermezse artık senı göremezler kacrcam senı sen ıstesende ıstemesende
ddedım barı kamyon tut ceyısı göturelım:roflol: bırak ben alırım herseyı dıo yengemde ıyı ıyı ceyıs bana kalır
dun bın kez aradı abın benı aramadı baban ne zmn gelcekmış dıe dedım 26sında off gecmes dıo ocaktada düğün olcakmış :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…