Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi akşamlar kızlar...
az önce hayatımın yanından döndüm mafoldumben mafoldumben çok ama çok üzgünüm senağlama artık daha zor geliyor ayrılıklar senağlama elimi bırakır bırakmaz ben onu özlemeye başladım ama ya senağlama

Kızlar ben de tabiki bugün ykmdeydim. ızmir ykm resmen talan edilmiş durumdaydı, herşeyi kırdılar yaa o hengamede. :1shok: Asıl üzüldüğüm geçen gün aldıklarım, geçen ay aldığım bulaşıklık filan hepsi yarı fiyatınaydı. Çok sinir oldum.mafoldumben Nişanlım da ne büyük kazıklar yiyoruz bu dönemde, sen 40-50 liraya mı üzülüyorsun dedi :asigim: Ama bir sürü eksiğimi de aldım yine. Aldığım herşey nişanlımda kaldı taşıyamadım çünkü, geldiği gibi ekleyecem.

Burcum, sabah ykm ye gideceğini yazmıştın, gidebildin mi, kepçe setine baktın mı bilmiyorum. 30liraya satılan ve benim 27 liraya aldığım tantitoni set 15 liraydı mafoldumben, alıp almadığını da bilemiyordum. Bi an keşke telefonun olsa da arasam diye düşündüm. Aklıma takıldın yaaa

Sulfat canım hemen yazıyosun köşe aryoıyorum ya bende nerden ne kadara hangi renk aldınız kuşum yaa, bu aralar ilgi alanım onlara sengözlerimebaksanab

Canım biz de arıyorduk köşe, nişanlım da ben de kırmızı istiyorduk zaten. Yataşa baktık, sevmedim ben kullanışlı gelmedi bana daha doğrusu. Biz doğtaştan aldık. Da vinci modeli, yatak olmuyor malesef, evimize aldığımız hiç bir koltuğun yatak özelliği yok benneyaptımki
Kırmızı olcak bizim köşemiz, temmuzun 4 ünde teslim edilcek. 1.525 e aldık

Arsima, balım yazdıklarını yeni okuyabildim. Baya bir iş halletmiş olmana çok sevindim, koltuklarının da içine sinmiş olması çok önemli ne güzel istediğin gibi olmuşlar. Su işi biraz sıkıntı yaratmış ama ama umarım çok keyifli bi hafta geçirip düğününe kalan birkaç güne keyifle hazırlanırsın Şeniz

kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..
şakkıdı

bir tanesi bu reçelliği getirmiş..çok istiyordum bir türlü fırsat bulamamıştım almaya

bir tanesi bu sürahiyi getirmiş..bunu da almamıştım kısmet iştesüprizzzzz

vee en samimi arkadaşım kocaman bir sürpriz yaparak bu çok istediğim banyo takımını almış..
banyo paspasını almıştım ama bu takımlara artık param kalmamıştı..
kocamannnnnn bir sürpriz oldu bana çok sevindimhihoyyyt

vee hepsinin el emeği çeyizim için getirdiklerisenağlamasenağlama

bu elektrikli süpürgem

kızlar buna gelince;
annem bugün bir ara ortalardan kayboldu..
kapı çaldı açtım bir baktım elinde bişi ve sürprizim var sana dedi..:1shok:
dikiş makinesi almış bana..
hepiniz bilirsiniz son haftalar artık paralarda suyunu çekiyor..
kıyamam anneciğim benim ya biyerin sökülür bişiler dikersin kimseye muhtaç olma evinde herşeyin olsun dedisenağlama

Banyo takımına bayıldım yaaa...

kızlar size evlenmiş biri olarak tavsiyem;

alacaklarınızı evlenmeden önce alın yada aldırın.

İçinizde kalmasın bişi...

annem makas bilem koymuştu benim çeyizime.

Küçük bişi ama evde ihtiyaç oluyo....

Günaydin... hersey gönlünüsce olsun kizlar.

Massallah hepinizin bi telasi varmis hafta sonu yalniz kaldim buralarda :-(

Herkez cicilerini güle güle kulansin. Basiyazmalikiz özellikle banyo takimin diyer hediyelelerde tabiki harika güle güle kulan böyle arkadaslarin oldugu icin kendini sansli sayabilirsin.

hepinize güzel sohbetler kizlar..öptüldünüz

günaydın kızlar iyihaftalar

başıyazmalı kız banyo aksesuarlarımız aynı bide bunun mutfak için olanı var bende iyi günlerde kullan

sulfatçım köşe koltuğunuz hayırlı olsun betam yokmuş ortalıklarda allah allah nerde bu kız

temizlikle uğraşan kızlar var hepinize kolay gelsin yakındır bende başlıcam o işlere bir badanamız olsunda

Basiyazmali kiz annenin dikis makinasi almasi bide söyledigi sözler gercektende cok güzel. Kimseye muhtac olma! Yüregine saglik annenin ne kadar da dogru söylemis. Insallah hic birimiz muhtac olmayiz baskalarina.
Erkek tarafi dün annemlere misafir gelmislerdi. Sormuslar Kina gecesinde ne yapmak istersiniz diye adetleriniz nedir ne istersiniz diye. Annemle Babamda söylemis Evin avlusunda yapacagiz kinayi. Bizim oralarda adettir erkek tarafi kiztarafina ersak alir Pirinc yag filan felan annemler istememis gerek yok biz bir sey istemiyoruz gelen misafirleri ben agirlarim ama 30 kisyi gecmeyin demis cünki cok kalabalik oluyor evin ici bide bizim taraf akrabalar. Nisanlim kina gecesi icin calgi tutatcak. Annemde demis son kizimi evlendiriyorum davul tutacam. Bayanlar bi arada Beyler bi arada oturuyorlarmis kalabalik oldugu icin, Annem demiski erkeklere bir oyun oynayalim aralarinda erkekleri isletmeye karar vermisler. Erkekler sorunca dügünde ne istersiniz ne yapalim bayanlar demis biz konustuk herseyi ve konu kapanmis. Yolda giderken yani erkek tarafi dönerken sormus kayinbabam ne istiyorlar diye görümcemde söylemis 100 terlik 200 penye 20 kg princ 1 teneke tereyag bilmem kac cember vs vs kanaytami ter basmis klimayi actirmis yani inanmis )

günaydınnn kızlarrrr
iyi haftalar hepinize
geçmiş birikmiş bi okuyayım geleyim öpüyorum çok

ışıl hayrılı olsun canım sen sevindiysen bende sevindim.

Ne okuycan kuşum orda ünv. mezunusun sanırm daha devammı edicen??

pashminacım teşekkür ederim tatlım benim
evet ün,v mezunuyum ama eğitimime devam etmek için öğrenci vizesi alarak gideceğim almanya ya işletme mezunuyum ama işletme master ı yapacağım bakalım ne işe yarayacaksa :))))))

buketcim tertezmi olmuş evin ne güzel
evet canım ben almanya ya gideceğim için euro kiralar maalesef :1no2: teşekkür ederim tatlım

bu arada havlular çok kaliteli görmüştüm ama almadım ben daha önce bir sürü aldığım için annem yeter dedi kaydirigubbakcemile2

kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..
şakkıdı

canım arkadaşların ne kadar düşünceliymiş hepsi çok güzel güle güle kullan tatlım
annecinde çok tatlıymış
maalesef bana dikiş makinası gerekmez ki ben dikiş dikmeyi sizin gibi elemeği ürünler yapmayı bilmiyorumm :1no2:

Son düzenleme:
günaydınnn....

başıyazmalıkzı arkadaşların çok inceymiş gerçekten güle güle kullan hepsini

fmk çok güldüm yazık adama ama kaydirigubbakcemile3

bi hüzün çöktü üstüme...

ay ayakabılar eklenmıs felan gozumden kacanlarda olmustur belkı
buket yenı gelın olcaklarda olur öle hüzün yaaa
sende temızlemıssınevını aferın bakalm
bende. C.tesi mısafırlerım ı agırladım aksama yıne mısafır gece 12 de gıttıler
sabahde nıhaller le kahvaltı bıze geldıler
sonrada gezdık valla leventten tuzlaya kadar
bugunde işdeyiz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…