Canım iyi günlerde kullan hepsini, çok düşünceli arkadaşların varmış yerimseniben
Teşekkür ederim canım, beta da h.sonu temizlikle uğralıyordu ondan yoktu
Canım hepsi çok güzeller, güle güle kullan Şeniz Ordaki ykm de kalablık mıydı, burdakini hiç böyle görmemiştim :1shok: Ben de bi dolu şey aldım hepsi rengarenk gelince eklicem. Ama keşke sabahtan gitseymişim polonun english home'un nevresim yatak örtüleri yağmalanmıştı
Ayyyy canım yaaa valla hep aklımdaydın nasıl sinir oldum allahım telefonu niye yok bu kızın diye. Zaten ben kazıklandım herşeyde yarı fiyatına olunca iyice sinir olmuştum, ne alsam kar diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 Canım olmadı en kötü yine 30 lira olarak alırım başka bi yerde bulmazsan
arsima gelmiş gitmiş ama bugünde baya işini halletmiş canım benim yaa
az kaldı finale ne de olsaa
Oturma odamızın köşe koltuğunu aldık bugün hihoyyyt
öff bune ya al albitmio kızlar
bugun bundan aldım
arsımam aldıklarını hayrlı gunlerde kullan cnm evındede bışeyler olmuş genede cok merakla beklıyorum evını ınş bugun yarın sularında gelır
canim benim tsk ederim sana... bu arada bardaklar ikiye katlandi, halama anlatmistim dayanamamis gitmis almis heheh... seninde yeni aldiklarin hayirli olsun iyi günlerde kullanirsin insallah.
Arsima, balım yazdıklarını yeni okuyabildim. Baya bir iş halletmiş olmana çok sevindim, koltuklarının da içine sinmiş olması çok önemli ne güzel istediğin gibi olmuşlar. Su işi biraz sıkıntı yaratmış ama ama umarım çok keyifli bi hafta geçirip düğününe kalan birkaç güne keyifle hazırlanırsın Şeniz
kızlar bugün lise arkadaşlarım geldiler son kez bekar olarak toplanalım diyedelikafadulden
tabii gelirken boş gelmemişler..
şakkıdı
kısa günün karı...
kızlar bişey anlatcam anlatmasammı ama komik ya anlatam sevmem aslında kavgaları anlamayı ama bu komıik
teşekkür ederim böcüğümm :1hug:burcum gule gule kullan sacını tatlım
bende yengemınkını boyadım dun karamel rengıne
komşu sende evını temızlemışsın cnm ohh bızede gelsen dün bızde odanın seklını değiştık benımkı dıycek ben bu eve gelmemıştım dıe
bu arada söz 21 hazırdandı 26 27 ye atladı babam ozmn gelıyo cunku
arsİmacıgım h.geldİn
ama delırttı benıbı tulu duvara gerı takacak alt tarafı demedıgnı bırakmadı takmıycam bu tulu dİyor takmasan atalm dedım bende
Arsima çok çok sevindim halletmene kuzum
Takvimine bakınca ben heyecanlanıyorum...
kızlar çok mutluyum :)
artık stresi geride bıraktım :)
heyecanla günleri saymaya başladım
cumartesi alışveriş fln yapıldı kuruyemişleri bize bıraktılar kimse oralı olmadı ben poşetledim anem babam keseledi
neyse ben bu işi yaparken nişanlım pazar günü için sizin gelmenize gerek yok dedi öğleden sonra gelin kurulu mobilya görün dedi
çok sinirlendim :dilcikar:
pazar sabahı 9da kalktık bodrumda olan mutfak çeyizliklerimi salona taşıdık salonumuz doldu
şimdi kolisi olmayanları kolilemek kaldı bitek
sonra kahvaltımızı yaptık ardından hemen kek yaptım giderken ustalara götürrüm diye
mutfağı toparlıyordumki nişanlım aradı
tugba paran varsa hemen taksiye bin gel
niye annemler yetiştiremiyor (gece gelme diyen tutuştu :dilcikar:)
hazırlandık annemle çıktık yola
evde su yok aşağıda depo var ordan su taşıoz silioz fln
onlar yatak odasının camını silmişlerdi biz gidene kadar
biz gidince onlar yine camlara devam etti bi mutfak kaldı
annem daldı işlere mutfağın yerini, yatak odasını ve boş odayı temizledi
banyonun dolap gelecek kısmını temizledi
inanın taşıma suyla çok zordu
ama öğrendik ki taşıma suyla değirmen azda olsa dönüyor :roflol:
veeeeeeeeee
mobilyalarımın hepsi çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?