Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bktbb'cim yazdım ama kafam karıştı işte o kadar çok varki...
Hazıra konmak istedim:ecrin_bebek: Alanlar varsa diyebenneyaptımki
burcucum evet biliyorum bilmezmiyim 100 adet 25 tl desem, 1000 adet 250 tl ohhh mis hihoyyyt
Keşke boyle birşey bulabilsem burdakiler kıytırık davetiyelerin üstüne bile 50 tl yazmışlar

Arsima, adına çok sevindim inşallah herşey çok daha güzel olur...

sağol şekerim

Kızzzz eminönüne nasıl gidem oraya gidip gelme paramla bi 2 kutu daha davetiye alıyorum sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
inşallah bulursun uyguna şekercim

tuhaf CADIARZU

tamam lahanam :1hug: iyi haberler bekliyorum inş. :1rolleyes:
dün gecede aşkım sordu ne oldu mandal işi diye. arkadaşlarım haldır haldır arıyor allah allah dedim:dilcikar:

netten baksana şeker
lora yaz çıkan sayfada bi çok davetiye firmasının resimleri var ve uygunada var kargo ile gönderim yapıyorlar

dkb saol cnm ınş
croıselle ben ruyadayım herhal bı cımcık atsan

dur bi cimcik atayım da rüyada değilsin kuzum kaydirigubbakcemile5 :roflol:

Pufi cimmm ben senin yerinde olsam eğer 1000 adet bastırcaksam ennnnnn ucuzundan seçerim kuzummm
kızların dediği gibi internette çok site var çeşit çeşit en sade en ucuznu seç tatlım

evet sulfatım ya
o kadar güzel bi duyguki
hani evi beğenmiyordum ya anam bi güzel olduki
hele o enteresan kapı rengi bile hiç o kadar batmıyor gözüme artık
bu arada o ladin ağacı imiş :roflol:

Ev temzilenince ortaya çıkmıştır güzelliği. Delii yaa kapı rengine takılmıştın :roflol::roflol: Bak ne güzel yoluna girdi herşey. Şimdi ben de başladı karın ağrıları acaba mobilayalar nasıl olcak diye. 1 aya kadar dokuz doğururum ben. Bir de ebatlarda filan oynama oldu yatak odasında filan neyle karşılaşcam acaba fisfisfis

sağol şekerim

:roflol::roflol::roflol:
inşallah bulursun uyguna şekercim

tuhaf CADIARZU

evet bencede tuhaf canım. hadi bu masaüstü nuh nebiden kaldığı için yapmıyor diyorduk. öbürkü içinde başta virüs programından sandım ama neden çözemedim ki:çok üzgünüm:

bak arsima hotmail resim yüklerken bu iletiyi gönderiyor...

Şu anda Windows Live Hotmail hizmetine bağlanamıyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

ohhh valla hayırlı olsun ...ne güzel olmuş.
artık stresi geride bıraktım :) bu sözünü tablo yaptırığ kkya ascam...

[aa cnm amasyamı okumadımkı ben

Tünaydın kızlar... Çoook işim var bugün. Hafta sonu benimde kayınvalidem evi temizletti 2 güne anca bitirdi kadın. Temizlenince ev gözüme farklı geldi. Hafta sonu avizeleri aldık ,mutfağa bar taburesi aldık siyah ve kırmızı ..Balayını ayarladık kemer royal palm resort'a gidiyoruz. Pazar günü kısmet olursa çeyiz gidecek daha doğalgaz açılmadı eşyalar en geç perşembe gününe kadar gelecek. şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım.
Yeni aldığınız şeyleri güle güle kullanınnnn

Burcucum haklısın. Bu cumartesi hallettim. herzaman olduğu gibi büyük bir hızla...
1600dan 1000e indik...1 haftada dikeriz dediler

Tamam kızlar araştırıcam lora felan hepsine bıkmadan usanmadan bakmam gerek dedim ya 1000 davetiye olunca en uygun olanından halletmek zorundayım buralarda kazıklanmak istemiyorum:1no2:
Teşekkür ederim arkadaşlarvereliniortak
ışlerden vakit bulursam size yine ceee derimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…